Yüksek lisans eğitimimi Hasan Kalyoncu Üniversitesi’ inde Aile Danışmanlığı bölümünde tamamladım.
Aldığım eğitimler; Cinsel terapi
EMDR Terapi
Evlilik Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
mi....
Çok ilgili, destekleyiciydi; her zaman güler yüzlü ve yapıcı davrandı. Çok memnun kaldım, teşekkür ediyorum.
e....d
Sevecen sıcak bir ortam.Kendinizi rahatlıkla ifade edebilirsiniz.Sorunlarınızın dikkatle dinlenildigini,güzel örneklerle kendinizden de birseyler bulabildiğinizi göreceksiniz.Dogru tesbitler ve doğru uygulamalar sayesinde keninizi daha iyi hissedeceğinize eminim.
el....
Ozge hn ile 6 ay kadar sure ile her hafta, zaman zaman 15 gunde bir sefer gorustuk. Oldukca profesyonel bir psikolog. Surec sonunda kendimle.olgili farkindaligim artti ve hissedilir sekilde olumlu etkisini gordum. Farkindaligim arttikca gelistirmek istedigim davranislarimda kendiliginden bir duzelme olustu. Duzelme icin buyuk cabalar harcamama gerek kalmadi. Kullandigi Bilişsel Davranıșçı Terapi nin belirgin sekilde faydasini gordum. Kendisi de teknigi basarili bir sekilde uyguladi. Guleryuzlu, samimi. Kendimi yaninda rahat hisattim ve terapi boyunca bu sekilde devam etti. Bircok arkadasima da tavsiye ettim.
s....v
Enerjisi ve Hayata bakışıyla sizi tekrar hayata bağlayan samimi içten bir psikolog kendimi keşfedebilme yolculuğunda benim için çok güzel bir rehber oldu tanıdığıma ve tanıştığıma çok mutluyum. bir sonraki seansı heyecanla bekleyebilme rahatlığını yaşamak, kendinizi rahatça hissedebileceğiniz, güvenebileceğiniz bir insan olması çok değerli. Hayatıma katkılarından dolayı çok ama çok teşekkür ederim
Uzun süre düzenli olarak görüştüm Özge hocayla. Kendisinden ve süreçten çok memnun kaldığımı söyleyebilirim, iletişim olarak bir sıkıntımız yoktu. Anlaşıldığımı hissediyordum ki benim için en önemlisi oydu. Düşüncelerimi toparlamama, duygularımı ve kendimi daha iyi tanımama yardımcı oldu. Terapiye gitmek kendim için aldığım en iyi karardı, hala arada ihtiyaç duyduğumda gidiyorum.
gü...e
Özge hanımla terapiler benim için çok keyifli ve rahatlatıcı geçiyordu.Seansların nasıl geçtiğini hiç farketmiyorsunuz. Herşey için çok teşekkürler Özge hocam.
a....i
Özge hanm oğlumla ve benimle birebir görüşmeler yaptı, oğlumun akran zorbalığıni ve kendinde asamadgi problemleri aşmamız icn bizi çok güzel yönlendirdi. Ve şuan hiç bir sorunumuz kalmadı diyebilirim..Kendisi çok ilgili ,cok tesekkur ediyorum
Özge hanımla tanışmadan önce sürekli gelecek hakkında kaygılar yaşıyordum, çok çabuk sinirleniyordum, kendimi değersiz hissediyordum. Özge hanımla konuşmak bana çok iyi geldi. Kendisi çok samimi, bilgili, güzel empati yapabilen biri. Onun verdiği tavsiyeleri hayatıma uygulamaya çalıştım. Hayata karşı pozitif düşünmeyi öğrendim. Kendimi artık çok iyi hissediyorum. İyi ki Özge hanıma gitmişim. Herkese tavsiye ederim.
ne...n
Özge hanım keşke daha önceden tanışsaydım dediğim biri. Yaklaşımı, ilgisi oldukça hoştu. Görüşmelerdeki karşılamaları, kabullenici oluşu ayrıca güvende hissettirdi. Oldukça memnun kaldığım birisi ve görüşmelerden sonra hayatıma ışık tutmamı sağlayıp her şeye pozitif yaklaşmamda yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
a....b
Bulunduğumuz ofisin güzelliği, temizliği, ferahlığı bile içimi rahatlatır. Kendisi ile 8 aydır görüşüyorum. Depresyon, sosyal anksiyete, travma sonrası uyum bozukluğu tanıları ile gelmiştim. Onun rehberliği sayesinde daha esnek bir psikolojiye sahibim. Şefkatiyle tüm yaralarımı sarıp bana çok değerli bir sürü farkındalık kazandırdı. Gittiğim en işlevsel ve sevdiğim bir danışmandır. Yardımınız için çok teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.
Özge Türker isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özge Türker, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Özge Türker tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi.
Özge Türker adresi nerede?Özge Türker şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Anadolu Cad. Adalet Mah. No:41 Kat:9 Megapol Tower İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özge Türker isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özge Türker online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özge Türker isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özge Türker, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Özge Türker isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özge Türker bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özge Türker ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özge Türker hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Özge Türker hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özge Türker hangi sigortaları kabul ediyor?Özge Türker tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.