Mersin Yesa Danışmanlık Merkez'inde kurucu psikolog olarak çalışmıştır. Bu süreçte ergen, yetişkin, bireysel terapi seansları ve aynı zamanda çift terapi seansları yürütmüştür. Çeşitli seminer ve eğitimler düzenlemiştir. Şu anda İstanbul Beşiktaş'daki kliniğinde yüz yüze ve online olarak danışan görmeye devam etmektedir.
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Deneyimsel Oyun Terapisi
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Doğum Koçluğu
Klinik Psikolog Özge Yeşilova
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Eklektik Yaklaşım
Koçluk Hizmetleri
Kurumsal Danışmanlık
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Klinik Psikolog Özge Yeşilova
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Rotter Cümle Tamamlama Testi
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Ön Görüşme
Şema Terapi
Klinik Psikolog Özge Yeşilova
Özge hanıma bir arkadaşım vasıtasıyla ulaştım ve bir yıldır bireysel terapi almaktayım. hayatımda bazı rahatsızlık duyduğumkonularda ve hatta çocukluk travmalarımda birlikte çok yol kat ettiğimize inanıyorum.ve bunları yaparken Özge hanımın samimiyeti,naifliği,kişiliği bana kendimi inanılmaz güvende hissettirişi her geçen gün iyi ki bu sürece başladım dememi sağlıyor.benim kendimle barışmamda kendimi olduğum gibi görüp sevmem de katkısı nasıl büyük anlatamam..her seansta “nasıl ya,ah bu düşünce bu duyguma,ruhuma nasıl iyi geldi” cümlelerini kurduğumu söyleyebilirim.iyi ki tanıdım. her geçen gün çiçek gibi açıyorum sayesinde.. saatler, seanslar konusunda ki yardımlarını ve düzenini de yazmak isterim..
Özge Hanım ile seanslarımızda beni kendi karanlığımın, kararsızlığımın, olumsuz düşüncelerimin aslında kök nedenini anlamama yöneltmesi ve bu yolda çözümler bularak her hafta kendimi geliştirmeme destek vermesi benim için çok önemli bir adım oldu Haftalık terapilerimiz sayesinde hayatımın kontrolünü tekrar elime almaya başladım. Kendimi sevmeye başladım. Değerimin farkında olmayı ve gerektiğinde kendimi korumaya yönelik sınırlar çizmem gerektiğini öğrendim.
di...
Terapistim Özge Hanım ile tanışalı 7 ay geçti. Deselerdi ki hayatın, psikolojin bambaşka bir yöne evrilecek, sen bambaşka birisi olacaksın; inanmazdım. Terapistim ve benim sayemde biz 7 aydan beridir birçok konuda harika başarılar elde ettik. Çoğu travmatik sayılabilecek konunun üstesinden geldik, gelmeye de devam ediyoruz. Biz şematerapi uyguladık sürecimizde ve bana oldukça faydalı oldu. Sonuç olarak, terapistim ile tanıştığımıza çok mutluyum, kendisin alanında oldukça yetkin ve başarılı biri olduğunu düşünüyorum.
s....ö
Bilişsel Davranisci terapi ile kendimle alakalı bir çok şeyi fark ettiğim 2 senelik bir sürenin ardından öz farkındalık konusunda oldukça geliştiğimi düşünüyorum. Özge hanım bu 2 sene içerisinde çok iyi bir rehber oldu. İlk başladığım zamandan bu yana hayattaki bir çok şeyin neden sonucunu daha sağlıklı kurabildiğimi söyleyebilirim.
me...z
Özge hanıma uygulama aracılığıyla ulaştım. Başvurma sebebim panik atak problemim vardı ilaç kullanıyordum. Daha önce birçok psikologla çalışmıştım ancak sonuç alamamıştım bu yüzden sürece karşı inancımı ve güvenimi kaybetmiştim son umut olarak Özge Hanım a başvurdum ve daha ilk seanstan çok detaylı açıklamalar yaparak ve sorularımı detaylı cevaplayarak güvenimi kazandı. Özge Hanım ın ile yardımı 5-6 ay gibi kısa bir sürede panik atağı yenmeyi başardım. Kendisine sonsuz teşekkür ediyorum.
ç.....
Özge Hanım'la arkadaşımın tavsiyesi üzerine görüşme sağladım. Kendisinden gerçekten memnun kaldım. Özge Hanım'ın konuştuğu konuları, bakışları çok sevdim. 6-7 seans görüşme sağladım ve devam ediyorum. Görüşmelerimizden sonra daha özgüvenli ve düşüncelerimi toplu halde buldum. Özge Hanım sistematik, danışanına uygun bir şekilde davranan, empati yeteneği yüksek birisi.
Özge Hanım rahat hissedebildiğim ve güvenli diyalog kurabileceğime dair hissiyat verebilen bir uzman. Kendisini herkese tavsiye ediyorum. Hem Özge Hanım hem de klinik ortamı danışanı güvende ve rahat hissettiriyor. Kendisiyle olan görüşmelerimiz faydalı oluyor. Arkadaşımın arkadaşı Özge Hanım'dan danışmanlık hizmeti almış, onun tavsiyesi üzerine görüşme sağladım. 3 ay kadar danışmanlık hizmeti aldım. Görüşmelerimizden sonra bayağı yol katettim. Kendimde geliştirmek istediğim konularda ciddi ilerleme ve gelişim gördüm.
Özge Hanım'dan memnun kaldım. Normalde başkalarına da anlatıyor olmama rağmen kendisiyle yaptığımız seanstan sonra kendimi daha rahat hissediyordum. Özge Hanım'a uygulama üzerinden ulaşarak görüşme sağladım. Kendisinden 12 seans danışmanlık hizmeti aldım. Spesifik bir konu için görüşme sağlamıştım.Seanslardan sonra o konu kafamda tamamen bitti. Özge Hanım tatlı, sakin, danışanını dinleyen, mantıklı birisi.
Özge Hanım'a uygulama üzerinden ulaşarak görüşme sağladım. İlk olarak 10 seans görüşme sağlamıştım. Şimdi tekrar görüşmeye başladım. 6 seans danışmanlık hizmeti aldım ve devam ediyorum. Özge Hanım'la konuşmak düşünce açısından bana iyi geliyor. Kendisi gayet kibar, danışanlarına karşı saygılı, mesleğinde uzman bir psikolog. Özge Hanım'dan gayet memnunum.
z.....
Özge Hanım'la şema terapisi görüyorum. İlk başta birbirimizi tanıma sürecimiz oldu. Kendimden bahsettim. Ölçülendirme testi uyguladı. Şemalarımı görmeye başladım. Şemalarımı gördükten sonra şemalarımı kırmak için üzerinde çalışıyoruz. Kendi şemalarımın hayatımın neresinde aktif olduğuna, ne zaman oluştuğuna dair konuşuyoruz. 2. şemamdayım. Hayatımdaki yeri, çocukluğumda oluşan olaylara, anlara gitme gibi tekniklerle duygularımın üzerine gidiyoruz. Özge Hanım'dan memnunum. Kendime olan bir şeylerin farkına varmamı sağladı. Şemalarımın hayatımda ne kadar etkili olduğunu gördüm. Bazı şeyleri fark etmemi sağladı. Bana iyi etkisi oldu. Özge Hanım'ın yanında güvende hissediyorum. Kendisi güvende hissetmem için bana yardımcı oluyor. Özge Hanım hiç yargılamayan birisi. Kendisinin işini doğru yaptığını düşünüyorum. Danışanlarına karşı gayet nezaketli ve kibar. Özge Hanım'ın beni olduğu gibi kabul etmesi beni rahat hissettiriyor.
Özge Yeşilova isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özge Yeşilova, Psikoloji. Size Özge Yeşilova tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi.
Özge Yeşilova adresi nerede?Özge Yeşilova şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özge Yeşilova isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özge Yeşilova online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özge Yeşilova isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özge Yeşilova, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Özge Yeşilova isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özge Yeşilova bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özge Yeşilova ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özge Yeşilova hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Özge Yeşilova hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özge Yeşilova hangi sigortaları kabul ediyor?Özge Yeşilova tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu