2014 yılında Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olduktan sonra Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı'nda uzmanlık yaptım. 2018 yılında uluslararası EPA-SEPES kongresinde (13-15 eylül Madrid) İnfluence of retraction agents on surface roughness, color stability and microhardness of dentin surface. isimli sunumumu yaptım.2019 yılında ‘’Zirkonya ve Poli-eter-keton-keton (PEKK) alt yapılı farklı seramik sistemlerinin kırılma dayanımlarının karşılaştırılması’’ isimli tez çalışması sunarak Uzman Dt. Unvanını aldı.

Mahmut Yesari Sokak No: 3/A, Çankaya, Ankara

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Diş Hekimi Randevusu

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı) +20 daha fazla

Botoks

Bruksizm Tedavisi

Dental Anestezi

Diş Hekimi Randevusu

Konum: Primadent Ağız Diş Sağlığı ve İmplantoloji Kliniği Diş Dolgusu

Genel kontrol, implant ve diş dolgusu için Özge Hanıma gittim. Dolgu işlemi konusunda çok hassastı, bu kadar ilgili bir diş hekimiyle karşılaşmadım daha önce. Şu anda dolgumdan çok memnunum, hiçbir sorun yaşamadım. İmplantım için gerekli muayeneyi yaptıktan sonra tedavi planını bana anlattı ve yakında tedaviye başlayacağız. Klinik ortamı oldukça ferah, temiz ve düzenliydi. Tüm personel işine hakimdi ve bir disiplin içindeydi. Her bir dişimle tek tek ilgilenip tüm detaylarıyla beni bilgilendiren, mütevazı tavrı ve hastaya özenle yaklaşımıyla ne kadar işinin ehli olduğunu gösteren Özge Hocama teşekkür ediyorum.

P
Konum: Primadent Ağız Diş Sağlığı ve İmplantoloji Kliniği Randevu

dolgu tedavım ıcın kendısıne ulastım son derece tıtızlıkle yaptı ısını cok memnun kaldım

Konum: Primadent Ağız Diş Sağlığı ve İmplantoloji Kliniği Randevu

implant tedavısı ıcın basvurdum harıka bır tedavıydı dıscıden korkmama ragmen asla tedirgin olmadım cok basarılıydı cok memnun kaldım bır sorun yasamadım.

Özge Hanım'a akrabamın tavsiyesi üzerine ulaştım. Doktorunuza dişlerimdeki eskimiş dolgu ve dişlerimdeki çürük ağrısı nedeniyle başvurdum. Tedavi sürecini son derece başarılı ve olumlu buldum.

Konum: Primadent Ağız Diş Sağlığı ve İmplantoloji Kliniği Diş Dolgusu

Bilgi ve ilgisiyle özge hanim çok memnun kaldigim bir islem yapti .. ağiz içi genel bakis ve problemleri kesif noktalari ve ön görüşleri çok yerindeydi..

Y

Özge Hanım'a sosyal medyadan ulaştım enerjisi o kadar yüksek geldi ki benim doktorum olabilir dedim. Kanal tedavisi , ve diş beyazlatma için kendisine başvurdum. Doktor Hanımın eli çok hafif karşısında ki hastaya ekstra güven veriyor sizi inanılmaz rahatlatıyor.
Şiddetle tavsiye ediyorum genç ,dinamik ve yenilikçi

Ben Özge Hanım'ın yaptığı işten ilgisinden memnun kaldım. Benim komple dişlerimde sıkıntı vardı implant, kanal tedavilerim, kaplama işlemlerimi yaptı. Şu an rahat kullanıyorum. Kendisi hastayı çok rahatlatıyor çok sıcak biri hekim olarak tavsiye ederim işinde çok hassas ve dikkatli çalışıyor.

Ben implant tedavisi için geldim. 6 tane implant yapıldı son aşamaya geldik ameliyatımı yaptı çok memnun kaldım. Hiçbir sorun yaşamadım iyileşme sürecinde. Aile yakını gibi davranışları hastasına mükemmel yaklaşıyor. Hastasını da bilgilendiriyor kontroller için takip ediyorlar.

Arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine doktoruma ulaştım. Diş ağrısı sebebiyle başvurdum. Çok ilgilendi ve özen gösterdi. İşinde çok iyi olması, güven vermesi, iş sonundaki memnuniyetim beğendiğim özellikleri oldu. Çevreme tavsiye ediyorum.