Diş Hekimi Randevusu
Primadent Ağız Diş Sağlığı ve İmplantoloji Kliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Zirkonyum
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
se...ç
Genel kontrol, implant ve diş dolgusu için Özge Hanıma gittim. Dolgu işlemi konusunda çok hassastı, bu kadar ilgili bir diş hekimiyle karşılaşmadım daha önce. Şu anda dolgumdan çok memnunum, hiçbir sorun yaşamadım. İmplantım için gerekli muayeneyi yaptıktan sonra tedavi planını bana anlattı ve yakında tedaviye başlayacağız. Klinik ortamı oldukça ferah, temiz ve düzenliydi. Tüm personel işine hakimdi ve bir disiplin içindeydi. Her bir dişimle tek tek ilgilenip tüm detaylarıyla beni bilgilendiren, mütevazı tavrı ve hastaya özenle yaklaşımıyla ne kadar işinin ehli olduğunu gösteren Özge Hocama teşekkür ediyorum.
p....k
dolgu tedavım ıcın kendısıne ulastım son derece tıtızlıkle yaptı ısını cok memnun kaldım
d....s
implant tedavısı ıcın basvurdum harıka bır tedavıydı dıscıden korkmama ragmen asla tedirgin olmadım cok basarılıydı cok memnun kaldım bır sorun yasamadım.
Özge Hanım'a akrabamın tavsiyesi üzerine ulaştım. Doktorunuza dişlerimdeki eskimiş dolgu ve dişlerimdeki çürük ağrısı nedeniyle başvurdum. Tedavi sürecini son derece başarılı ve olumlu buldum.
i̇...n
Bilgi ve ilgisiyle özge hanim çok memnun kaldigim bir islem yapti .. ağiz içi genel bakis ve problemleri kesif noktalari ve ön görüşleri çok yerindeydi..
y.....
Özge Hanım'a sosyal medyadan ulaştım enerjisi o kadar yüksek geldi ki benim doktorum olabilir dedim. Kanal tedavisi , ve diş beyazlatma için kendisine başvurdum. Doktor Hanımın eli çok hafif karşısında ki hastaya ekstra güven veriyor sizi inanılmaz rahatlatıyor.
Şiddetle tavsiye ediyorum genç ,dinamik ve yenilikçi
Ben Özge Hanım'ın yaptığı işten ilgisinden memnun kaldım. Benim komple dişlerimde sıkıntı vardı implant, kanal tedavilerim, kaplama işlemlerimi yaptı. Şu an rahat kullanıyorum. Kendisi hastayı çok rahatlatıyor çok sıcak biri hekim olarak tavsiye ederim işinde çok hassas ve dikkatli çalışıyor.
i̇....
Ben implant tedavisi için geldim. 6 tane implant yapıldı son aşamaya geldik ameliyatımı yaptı çok memnun kaldım. Hiçbir sorun yaşamadım iyileşme sürecinde. Aile yakını gibi davranışları hastasına mükemmel yaklaşıyor. Hastasını da bilgilendiriyor kontroller için takip ediyorlar.
f.....
Arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine doktoruma ulaştım. Diş ağrısı sebebiyle başvurdum. Çok ilgilendi ve özen gösterdi. İşinde çok iyi olması, güven vermesi, iş sonundaki memnuniyetim beğendiğim özellikleri oldu. Çevreme tavsiye ediyorum.
Özge Yılmaz Seçkin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özge Yılmaz Seçkin, Diş Hekimi, Protetik Diş Tedavisi. Size Özge Yılmaz Seçkin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, Kök Kanal Tedavisi, Bruksizm Tedavisi, Estetik Porselen.
Özge Yılmaz Seçkin adresi nerede?Özge Yılmaz Seçkin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mahmut Yesari Sokak No: 3/A Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özge Yılmaz Seçkin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özge Yılmaz Seçkin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özge Yılmaz Seçkin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özge Yılmaz Seçkin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Özge Yılmaz Seçkin hangi dilleri konuşuyor?Özge Yılmaz Seçkin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özge Yılmaz Seçkin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özge Yılmaz Seçkin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özge Yılmaz Seçkin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özge Yılmaz Seçkin hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Özge Yılmaz Seçkin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özge Yılmaz Seçkin hangi sigortaları kabul ediyor?Özge Yılmaz Seçkin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diş Hekimleri