Beyin- Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmanı
1977 yılında Ankara'da doğdu. İlköğrenim ve lise eğitimini Sinop- Ayancık ilçesinde tamamladıktan sonra 1993 yılında girdiği Eskişehir OGÜ Tıp Fakültesinden 2000 yılında mezun oldu. 2000-2002 yılları arasında Ankara Etlik ihtisas Hastanesi Beyin Cerrahi Kliniğinde pratisyen hekim olarak mesleğe başladı.
2002-2007 yılları arasında Ankara Gazi Üniversitesi Beyin Cerrahi Kliniğinde uzmanlık eğitimini tamamladı. Ardından Kayseri Askeri Hastanesinde Askerlik ve Kırşehir Devlet Hastanesinde mecburi hizmet görevlerini tamamladı.
2011 yılında Kayseri Avrupa Hastanesinde başladığı Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanlığı görevine, 2013-2022 yılları arası aynı grubun bir diğer hastanesi olan Modern Dünyam Hastanesinde devam etmiştir.
2023 yılı itibari ile hastalarını kendi kliniğinde kabul etmeye başlamıştır.
Birçok tıbbi makale ve yayının yanı sıra, yayınlanmış "Maça Vale" isimli romanı ve birçok senaryo çalışması bulunmaktadır.
Hekimlik mesleğinin yanı sıra, çalışma ve yatırımlarını iş ve işçi sağlığı üzerine yoğunlaştırmıştır. Kayseri 'de kurduğu, Aytek Ortak Sağlık ve Güvenlik A.Ş'nin ve Kayseri - çevresinin ilk Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Merkezi olan BELGE ANADOLU şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanlığını da yürütmektedir. 2022 yılı itibari ile sağlık turizmi alanında kurucu ortak olduğu OSİRİS firmasının da yönetimine devam etmektedir.Aynı zamanda 2017 yılı itibarı ile 3 yıl süre ile KAYSERİSPOR Futbol Kulübünde Yönetim Kurulu üyeliği yapmıştır. Ayrıca Kapadokya Üniversitesinde Öğretim Üyesi olarak görev almaktadır.
r.
Evli ve iki çocuk babasıdır.
em...
Annem uzun zamandır bel fıtığı ağrısı çekiyordu özgen hocam tanıştık 8 seanslık robotik lazer tedavi yapıldı annemin ağrıları geçti. Özgen hocam ve tüm ekibinden çok memnun kaldık
ah....
bel fıtığı şikayetim vardı. 8 seans tedavimi tamamladım. ağrılarım geçmiş durumda tavsiye ederim
t....t
Uzun süredir ilaç tedavisi almama rağmen bir türlü geçmeyen boyun ve kol ağrılarım vardı . Sosyal medyadan doktor beyi bularak kendisine muayene oldum ve nokta atış tedavisi uyguladi ilk seansta ağrılarımda inanılmaz rahatlama oldu 3 seansa tamamladık 1 ay ara ile ve 3 seansta tamamen geçen ağrılarim geçmiş şekilde ayrıldım. Ayrıca güler yüzlü bir hekim tavsiye ediyorum.
ed...
Yıllardır çektiğim bel bacak ağrılarından yaptığınız operasyonla kurtuldum . Artık eskisi gibi günlük aktivitelerimi rahatça yapıyor hatta spor bile yapabiliyorum. Teşhis ve tedavi sürecinin bu kadar kısa sürede gerçekleşmesi ise daha da memnun edici ...
a....d
3-4 yıldır süren bel ağrılarım vardı bu ağrılarım surekli bacaklarıma da vuruyordu gittiğim çoğu doktor ameliyat olmamı tavsiye ediyorlardı Özgen hocamızın uyguladığı tedaviler egzersizler ve tavsiye ettiği en düşük seviyede başladığımız sporlar sonucunda ağrılarımdan kurtuldum ve ameliyat olmadım beni en memnun eden durum buydu
t....d
Doktor beyin nokta atış tedavisinden çok fayda gördüm sürekli geçmeyen bel ve bacak ağrılarım vardı ağrı kesiciler fayda etmez olmuştu İlk seansta çok rahatlama oldu 2 seansta neredeyse yok denecek kadar azaldı ağrılarım Allah kendisinden razı oldu çok iyi bir hekim kendisi tavsiye ederim
Daha önce görüştüğüm doktorların çoğu platin ameliyat yapılmalı dedi. Korku ve endişe içerisindeydim. Öneriler sayesinde sizi buldum. Bana platine gerek kalmadan bu ameliyatı yapabileceğinizi söylediniz. Ameliyattan hemen sonraki akşam ağrılarım kayboldu. Normal yaşantıma döndüm. Spor yapabiliyorum. Size çok teşekkür ediyorum. Özgen Bey alanında tam bir profesyonel tavsiye ederim.
ha...e
Merhabalar ben Konya'dan Hatice.5 yıldır sürekli bel ağrım,eğilip kalkarken zorlanma,bacak ağrım,uyuşmalarım vardı.Zaman geçtikce de yürüme mesafem azaldı,yol yürürken oturup dinleniyordum.Son 2 aydır da aksayarak yürümeye başladım.Bir çok doktora gittim dar kanal ve bel kaymam olduğu için zor bir ameliyat geçireceğimi söylediler.Hocamı çok araştırdım muayeneye geldim.Bana ekranda MR ımı açıp detayları ile göstererek anlattı.O kadar çok sabrederek paniğimi yendi ki o günde geri memleketime dönmeden ameliyat oldum.Ameliyat akşamı aksamadan yürüdüğümü gördüm ve dünyanın en mutlu insanı oldum.Hocamın eline emeğine sağlık,ekibine de gece gündüz bana çok iyi baktıkları için çok teşekkür ederim.Başarılarınız daim olsun
b....
Merhabalar hocam uzun zamandır destekli yürüyordum.Agrılarımdan dönemiyordum,yatamıyordum.Ayaklarımda kasılma,elektrik çarpar gibi his,uyusukluk vardı.Yaptıgınız platin ameliyatından sonra dimdik ayakta durabildim.Düsünün ameliyattan sonra bile yururken kimseden tutunmadan yürüdüm.Hala egzersizlerimi yapıyorum,2 gün yüzmeye gidiyorum çok şükür eski halimden eser kalmadı.Bir de yorumları okuyan hastalar varsa bu platinlerle sonra ki hayatınızda MR ve Tomografi cektirebilirsiniz .Emeklerinize sağlık çok doktor gezdim iyi ki de yolum size cıKmış . Teşekür ederim.
e....
Merhabalar özgen hocam. 2-3 yıldır yaygın sırt ve bel agrılarım vardı. Bir cok yerde Mr cekınip ilaç tedavisi gormustum. Ameliyat olmam gerektığıni soylediler. Cevremınde onerısıyle hocam İle gorustum.Kendısı mr sonucumu ınceleyıp ameliyata gerek olmadığını soyleyıp, nokta atışı tedavısı onerdı. Omuzlarıma ve belime yaptığı nokta atışı İle 2 dakika ıcerısınde agrımın hafıflediğini gördüm. Bu nokta atışını 1 er ay ara ile 3 doz yaptırdım. Suan agrılarım tamamen gecmiş durumda. Eskı sosyal hayatıma ağrısız bir şekilde devam ediyorum. Ve çevreme de şiddetle hocamı öneriyorum. Ellerinize sağlık teşekkürü borç bilirim
Özgen Aydıncak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgen Aydıncak, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Özgen Aydıncak adresi nerede?Özgen Aydıncak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gevher Nesibe Mahallesi, Gök Geçidi Sokak, Erdem Plaza, No:7/39 K:10 Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgen Aydıncak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgen Aydıncak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özgen Aydıncak hangi dilleri konuşuyor?Özgen Aydıncak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özgen Aydıncak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgen Aydıncak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özgen Aydıncak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özgen Aydıncak hakkında ne düşünüyor?Toplam 37 hasta / danışan, Özgen Aydıncak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kayseri bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Kayseri bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Kayseri bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Kayseri bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Kayseri bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Kayseri bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Kayseri bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Kayseri bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları