Merhabalar, ben 1992 yılında Şanlıurfa’da doğdum. İlköğretim ve ortaokul eğitimini başarılı bir şekilde tamamladıktan sonra 2010 yılında Şanlıurfa Fen Lisesi’nden mezun oldum. Ardından Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne başladım. 1 yıl İngilizce hazırlık eğitimini tamamladıktan sonra 2017 yılında onur derecesi ile tıp fakültesinden mezun oldum. Sonrasında pratisyen hekim olarak memleketim Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesine döndüm ve pratisyen hekimlik görevimi yerine getirdim. Ardından Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanlık eğitimine İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde başladım. İzmir’in en yoğun hastanesi olan bu hastanede yüzlerce riskli gebe takibi ve doğumun yanı sıra birçok vajinal, laparoskopik ve abdominal jinekolojik operasyonlar gerçekleştirdim. Aynı zamanda idrar kaçırma ile ilgili operasyonlar ve genital estetik ile ilgili cerrahi işlemler gerçekleştirdim. Ek olarak Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği başkanı olan Cem Keçe tarafından verilen vajinismus tedavisi ve cinsel terapi eğimini tamamladım. Şu anda ise Torbalı Devlet Hastane’sinde hasta kabul etmekteyim.
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dr. Özgen Nahya Özdoğar adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Özgen Nahya Özdoğar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgen Nahya Özdoğar, Pratisyen.
Özgen Nahya Özdoğar adresi nerede?Özgen Nahya Özdoğar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yedi Eylül Mahallesi Ekoten Caddesi No:2 Torbalı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgen Nahya Özdoğar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgen Nahya Özdoğar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özgen Nahya Özdoğar hangi dilleri konuşuyor?Özgen Nahya Özdoğar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özgen Nahya Özdoğar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgen Nahya Özdoğar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özgen Nahya Özdoğar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Torbalı civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar