İstanbul Kent Üniversitesi, Dil ve Konuşma Terapisi Lisans bölümünü Onur öğrencisi olarak tamamladı. Lisans eğitimi sürecinde birçok özel hastane ve devlet hastanesinde, kliniklerde, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde, rehberlik ve araştırma merkezinde staj yaparak dil, konuşma , yutma ve ses alanında değerlendirme ve terapi süreçlerini deneyimledi. Halen Umay Pedagojik ve Psikolojik Danışmanlık merkezinde ve Rehabilitasyon merkezinde seanslarını yürütmektedir.

Aldığı Eğitimler
--Okul Çağı ve Ergen Kekemeliğinde Terapi ve Değerlendirme, Stephen GRONER , 2024
-PROMPT'a Giriş :Teknik, Nida ŞANLI,2024
-DIR Floortime (101) Başlangıç Düzeyi, Çiğdem ERGÜL,2023
-Türkçe Erken Dil Gelişim Testi (TEDİL) (Uygulama ve Puanlama Eğitimi, Kullanım Sertifikası),2022
-Türkçe Okul Çağı Dil Gelişim Testi (TODİL) (Uygulama ve Puanlama Eğitimi, Kullanım Sertifikası),2022
-Türk İşaret Dili (MEB),2019

Katıldığı Konferans / Kongreler
- Ankara Foniyatri Günleri (Ustalarla Buluşma), 2023
- İstanbul Dil ve Konuşma Terapisi Zirvesi,2023
- Nörojenik Bozukluklarda Dil ve Konuşma Terapistlerinin Eğitimi (TÜBİTAK 2237-A Katılım Sertifikası),2023
- 11. Uluslararası Katılımlı Dil ve Konuşma Bozuklukları Kongresi, Üsküdar Üniversitesi,2023
- VOİCE İSTANBUL (Uluslarası Katılımlı Her Yönüyle Ses Toplantısı) İTÜ,2022
- Otizm Spektrum Bozukluğuna Bütüncül Bakış, Egemen NAKIŞÇI,2021
- Ortak Dikkatin Dil Edinimindeki Önemi, Kemal COLAY,2021

Dil ve Konuşma Terapisi

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi +19 daha fazla

Akıcılık Bozukluğu Terapisi

Aprakside Konuşma Terapisi

Artikülasyon Bozukluğu Terapisi

Umay Pedagojik ve Psikolojik Danışmanlık, Eğitim ve Gelişim Projeleri Uygulama Merkezi
Feyzullah Mahallesi Oğuzhanlı Caddesi No:39 Ata Apartmanı, Maltepe, İstanbul

Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi

Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi +21 daha fazla

Akıcılık Bozukluğu Terapisi

Aprakside Konuşma Terapisi

Artikülasyon Bozukluğu Terapisi

Konum: Dil ve Konuşma Terapisi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Çocuğum 3,5 yaşında konuşmuyordu. İnsanlar sürekli bu çocuk neden konuşmuyor diyince dil ve konuşma terapisine başladık. 3-4 aydır Özge hocadan terapi alıyoruz. Şimdi bıcır bıcır sürekli konuşuyor bize sürekli soru sormaya başladı. Sonradan görenler siz bu çocuğa ne yaptınız diyor. Çok memnun kaldık.

R
Konum: Dil ve Konuşma Terapisi Kekemelik Terapisi

Arkadaş tavsiyesiyle oğlumun kekemeliği için gittik önce çok güzel analiz etti bizim bile fark etmediğimiz şeyleri ilk seanstan gözlemledi ve bize yanliş bildiklerimizi anlattı. Oğlum önceden gitmek istemiyordu ama özge hocayı çok seviyor. İyi ki tanıdık

Z
Konum: Dil ve Konuşma Terapisi Artikülasyon Bozukluğu Terapisi

Özge hocadan tavsiye üzerine seans aldık çok kapsamlı bir değerlendirme yaparak aklımızdaki tüm soru işaretlerini giderdi. Ayrıca kızımla çok iyi anlaştılar. Her hafta gitmek için gün sayıyor. Şimdiden k sesi ve l sesi düzeldi bile

Y
Konum: Dil ve Konuşma Terapisi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

kısa sürede çok güzel bir ilerleme oldu bizde doğru kişiler ile ilerlediğiniz zaman bu zaman daha kısa ve güzel oluyor ilk seanstan sonra değişimi gözle gördük

L
Konum: Dil ve Konuşma Terapisi Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi

Oğlum otizmli 5 yaşında ve hiç konuşamıyordu. Artık baba su ver gibi cümleler, dön ye düt sür bircok kelime hayvanlar , göz kulak ayak gibi vücut bölümlerini söylüyor. Çok mutluyuz ilk seansa ağlayarak giden oğlum seansalara koşarak gidiyor. İyi ki özge hocayı tanıdık.

Konum: Dil ve Konuşma Terapisi PROMPT Yöntemi

3 yaşında kızımın apraksi şüphesiyle Özge hocaya başvurmuştuk. Terapilerde Prompt yöntemini kullandı bizi de bilgilendirdi. Özge hoca çocukların seviyesine çok kolay inebiliyor. Artık kızımın kerimeleri arttı ve anlaşılır. Çok memnunuz.

Konum: Dil ve Konuşma Terapisi Gecikmiş Konuşma Terapisi

Çocuğum 4 yaşında yalnızca anne baba mama gibi kelimeler kullanıyordu ayrıca epilepsi hastasıydı ilaç kullanıyoruz. 10 seans sonunda artık sohbet edebilir duruma geldik. Özge hoca önce hangi kelimelerinin olduğunun işaretlendiği bir test yaptı terapi sonunda da bu testi yaptığında kelime sayısının ne kadar arttığına şahit olduk. İşini o kadar özenli ve verimli yapıyor ki böyle çocukların size çok ihtiyacı var.

Konum: Dil ve Konuşma Terapisi Artikülasyon Bozukluğu Terapisi

Özge hocamla çocugumun eksik harfleri sebebiyle karsılastık. Artık okula başlamadan oglum r sesini çıkarabiliyor.Seans sonunda verdiği detaylı bilgiler ve işini bu kadar özenli yapışı sebebiyle herkese öneriyorum.