Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Evlilik Terapisi
Kariyer Danışmanlığı
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Psk. Dan. Özgün ALTINOLUK
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Psikodrama
Psikolojik Sağlamlık Programı
Rotter Cümle Tamamlama Testi
Tüp Bebek Tedavisinde Psikolojik Danışmanlık
Çözüm Odaklı Terapi
Psk. Dan. Özgün ALTINOLUK
Ruh sağlığı alanında 2014 yılından bu yana aktif olarak çalışmaktayım.
Psikolojik Danışman olarak, terapinin ve danışmanlık hizmetlerinin güçlü bir savunucuyum. İnsanların psikolojik destek aldıktan sonra hayata bakış açılarının değiştiğine, yaşadıkları zorlukların etkisinin azaldığına defalarca şahit oldum.
Psikolojik destek ile 'kendinize ayırdığınız zaman' size neyin huzursuzluk verdiğine dürüst bir bakış atabilmenizi sağlar.
Kişinin ihtiyaçlarına uygun psikoterapi yöntemleriyle, öncelikle yargısız ve gizlilik mesleki etik ilkelerini hep başa koyarak ilerlemekteyim.
Bireysel terapilerde bilişsel davranışçı terapi, kısa süreli çözüm odaklı psikoterapi ve psikodinamik yaklaşımları benimsiyorum. Çift ve aile Terapisi uygulamalarında Stratejik Aile Terapisi ve Gottman metodunu uygulamaktayım.
e....a
Özgün Hanımla tanışmam hayatımda bir şans oldu, seanslarım devam ediyor, çok yol katettim, üzüm süredir panik atak bozukluğum söz konusu, hayatım bir açık cezaevine dönüşmüştü. Desteğiniz için çok teşekkür ederim.
st...k
Çocuklarımızın öfke kontrolü sağlaması ve çevresel etkenlerle başaçıkabilmesi için danıştık. İlk terapimiz hocamızın yönlendirmeleriyle güzel sonuçlar bekliyoruz.
t.....
Özgün hanımdan yaşadığım kişisel sorunlar ve depresyon belirtilerime yönelik bireysel danışma hizmeti aldım. Kendimi yetersiz, mutsuz ve amaçsız hissettiğim durumlara yönelik iyileştirici destek aldım. Özgün hanım sayesinde hayata karşı daha olumlu bir bakış geliştirebildim, kendimi daha çok sevmeye kıymet vermeye başladım. Harika enerjisi ve pozitifliği ile bana çok şey kattı, en umutsuz olduğum anda yeniden ayağa kalkabilme gücünü verdi Özgün hanım. Her şey için çok teşekkür ederim, iyi ki yollarımız kesişmiş..
27yaşındayım ve iletişim problemi özgüven eksikliği yaşıyordum. Kendimi yeterince ifade edemediğimi hem kendim hem çevrem hep farkındaydık. Özgün Hanımı internetten araştırarak buldum ve terapiye başladık. İlk günden beri kullandığı yöntemler, iletişim dili, kendimi keşfetmem için yaptığımız çalışmalar çok faydalı oldu. Ayrıca güleryüzü ve özverisi için kendisine teşekkür ederim. Gönül rahatlığıyla tavsiye ettiğim bir uzman oldu hayatımda.
ö ...
Özgün hocam ile 5 Yaşındaki oğlum için tanıştık. Kendisi ile filial terapi yönteminde yardım aldım Çocuğumla iletişimim güçlendi oğlumda bende çok memnunuz herşey için teşekkür ederiz hocam gönül rahatlığı ile randevu alabilirsiniz
z.....
5 yaşındaki oğlumuzun gelişim geriliği ve iletişim bozukluklarına daha faydalı nasıl bir destek sağlayabiliriz diye farklı yollar ararken kesişti yollarımız Özgün Hocamızla. Çok zorlu ve sıkıntılı bir süreçte “iyi ki çıktı karşımıza” dediğimiz bir uzman oldu kendisi. Sadece çocuğumuz için değil, bizim için de harika bir psikolojik destek sağladı. Mesleğini seven, konusuna hakim, kendini sürekli geliştiren, objektif ve pozitif bakış açısına sahip, olgun, tarafsız, sevecen, güleryüzlü ve çok nezaketli bir uzmandır Özgün Hocam. Gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz. Tüm emekleriniz için teşekkür ederiz, iyi ki ailecek sizinle karşılaştık.
Özgün Altınoluk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgün Altınoluk, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Özgün Altınoluk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Çiz Testi, Denver Gelişim Tarama Testi.
Özgün Altınoluk adresi nerede?Özgün Altınoluk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kayseri Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgün Altınoluk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgün Altınoluk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özgün Altınoluk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özgün Altınoluk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Özgün Altınoluk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgün Altınoluk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özgün Altınoluk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özgün Altınoluk hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Özgün Altınoluk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özgün Altınoluk hangi sigortaları kabul ediyor?Özgün Altınoluk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.