Kayseri, Kayseri

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Aile Danışmanlığı +23 daha fazla

Aile Rehberliği

Aile Çiz Testi

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Psk. Dan. Özgün ALTINOLUK

2014 yılında Erciyes Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümünden mezun oldum.
Ruh sağlığı alanında 2014 yılından bu yana aktif olarak çalışmaktayım.
Psikolojik Danışman olarak, terapinin ve danışmanlık hizmetlerinin güçlü bir savunucuyum. İnsanların psikolojik destek aldıktan sonra hayata bakış açılarının değiştiğine, yaşadıkları zorlukların etkisinin azaldığına defalarca şahit oldum.

Psikolojik destek ile 'kendinize ayırdığınız zaman' size neyin huzursuzluk verdiğine dürüst bir bakış atabilmenizi sağlar.

Kişinin ihtiyaçlarına uygun psikoterapi yöntemleriyle, öncelikle yargısız ve gizlilik mesleki etik ilkelerini hep başa koyarak ilerlemekteyim.
Bireysel terapilerde bilişsel davranışçı terapi, kısa süreli çözüm odaklı psikoterapi ve psikodinamik yaklaşımları benimsiyorum. Çift ve aile Terapisi uygulamalarında Stratejik Aile Terapisi ve Gottman metodunu uygulamaktayım.

Konum: Psk. Dan. Özgün ALTINOLUK Bireysel Terapi

Özgün Hanımla tanışmam hayatımda bir şans oldu, seanslarım devam ediyor, çok yol katettim, üzüm süredir panik atak bozukluğum söz konusu, hayatım bir açık cezaevine dönüşmüştü. Desteğiniz için çok teşekkür ederim.

Konum: Psk. Dan. Özgün ALTINOLUK Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Çocuklarımızın öfke kontrolü sağlaması ve çevresel etkenlerle başaçıkabilmesi için danıştık. İlk terapimiz hocamızın yönlendirmeleriyle güzel sonuçlar bekliyoruz.

T
Konum: Psk. Dan. Özgün ALTINOLUK Bireysel Terapi

Özgün hanımdan yaşadığım kişisel sorunlar ve depresyon belirtilerime yönelik bireysel danışma hizmeti aldım. Kendimi yetersiz, mutsuz ve amaçsız hissettiğim durumlara yönelik iyileştirici destek aldım. Özgün hanım sayesinde hayata karşı daha olumlu bir bakış geliştirebildim, kendimi daha çok sevmeye kıymet vermeye başladım. Harika enerjisi ve pozitifliği ile bana çok şey kattı, en umutsuz olduğum anda yeniden ayağa kalkabilme gücünü verdi Özgün hanım. Her şey için çok teşekkür ederim, iyi ki yollarımız kesişmiş..

Konum: Psk. Dan. Özgün ALTINOLUK Bireysel Terapi

27yaşındayım ve iletişim problemi özgüven eksikliği yaşıyordum. Kendimi yeterince ifade edemediğimi hem kendim hem çevrem hep farkındaydık. Özgün Hanımı internetten araştırarak buldum ve terapiye başladık. İlk günden beri kullandığı yöntemler, iletişim dili, kendimi keşfetmem için yaptığımız çalışmalar çok faydalı oldu. Ayrıca güleryüzü ve özverisi için kendisine teşekkür ederim. Gönül rahatlığıyla tavsiye ettiğim bir uzman oldu hayatımda.

Psk. Dan. Özgün Altınoluk

Kendinizi tanıma ve dinamiklerinizi farketme yolunda size ayna olabilmeme çok sevindim, yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Ö
Konum: Psk. Dan. Özgün ALTINOLUK Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Özgün hocam ile 5 Yaşındaki oğlum için tanıştık. Kendisi ile filial terapi yönteminde yardım aldım Çocuğumla iletişimim güçlendi oğlumda bende çok memnunuz herşey için teşekkür ederiz hocam gönül rahatlığı ile randevu alabilirsiniz

Psk. Dan. Özgün Altınoluk

Filial terapi; çocukla ebeveynin bir gönül yolculuğu. Hem kendinizi hem de çocuğunuzu tanımanın eşsiz yolu. Geldiğimiz nokta memnuniyet verici. Sağlıklı iletişiminizin daim olması dileğiyle, teşekkür ederim.

Z
Konum: Psk. Dan. Özgün ALTINOLUK Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

5 yaşındaki oğlumuzun gelişim geriliği ve iletişim bozukluklarına daha faydalı nasıl bir destek sağlayabiliriz diye farklı yollar ararken kesişti yollarımız Özgün Hocamızla. Çok zorlu ve sıkıntılı bir süreçte “iyi ki çıktı karşımıza” dediğimiz bir uzman oldu kendisi. Sadece çocuğumuz için değil, bizim için de harika bir psikolojik destek sağladı. Mesleğini seven, konusuna hakim, kendini sürekli geliştiren, objektif ve pozitif bakış açısına sahip, olgun, tarafsız, sevecen, güleryüzlü ve çok nezaketli bir uzmandır Özgün Hocam. Gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz. Tüm emekleriniz için teşekkür ederiz, iyi ki ailecek sizinle karşılaştık.

Psk. Dan. Özgün Altınoluk

Çocuğumuzla çalışırken siz ebeveynleri süreçten hiç kopmayıp özverinizi esirgemediniz, değerli görüşleriniz ve süreçteki desteğiniz için teşekkür ederim.