El Cerrahisi Randevusu
Tendon Onarımı
Travma Cerrahisi
Üst Ekstremite Cerrahisi
ö....e
6 yaşındaki oğlumun parçali kırığı için gittik ve çok memnun kaldık Allah razı olsun
ve...t
Dr özgün Barış güntürk hocam çok iyi bir doktor 2018 yılında geçirdim el bilek travmasında çok ciddi tendon sinir kesiklerim vardı hocam sayesinde elimi çok rahat bir şekilde kullanabiliyorum mesleğiinizde başarılarınızı diler sağlık sıhhatla kalın hocam
h....ç
Özgün beye 5 Temmuz’da olduğum tendon ve kırık ameliyatı sayesinde sağ elimi kullanmaya başladım fizik tedavim devam etmekte kendisine ne kadar teşekkür ve dua etsem azdır ALLAHcc ondan razı olsun sayesinde tekrar motor kullanabileceğim iyiki varsın hocam
sa...2
Bahçe Demir kapısının el parmaklarıma çarpması sonucunda işaret parmağımın tendonunun kopması için başvurduğum hekimim acil müdahaleyi yaptı. İlerleyen süreçte beni doğru şekilde yönlendirerek, iyileşme dönemini çok rahat geçirmemi sağlayan doktorum Özgün Güntürk’e yürekten teşekkür ediyorum.
f.....
Çok memnun kaldım kendisinden inanılmaz başarılı bir cerrah,inanılmaz başarılı bir insan.Hem kişiliğiyle hem cerrahi başarısıyla çok başarılı bir doktor.Tavsiye ederim,çok memnun kaldım.Genel kontol amaçlı muayene oldum.İzmir Ege Bölgesi için çok iyi bir cerrah .Ortopedi ve mikrocerrahi konusunda çok iyi bir cerrah.
Özgün Bey olmasaydı kolum yerinde olmayacaktı.Ben askerim, Suriye'de yaralandım.Kolumdan yaralanmıştım. Omuz kısmı yarıya kadar parçalanmış vaziyetteydi.Bilek kısmı 3 cm'lik deri tutuyordu.13 saat sonra ameliyata girdim.Sağolsun kolum yerine geldi.Her şeye koştu yetişti, yardım etti.
Benim parmağım ezilmişti,ameliyat oldum.Şimdi iyiyim,bir yaramazlık yok bir şikayetim yok.Ben memnun kaldım için tanıdığımı da yönlendirdim. Ameliyattan sonra memnunum.Elimi kullanıyorum hiçbir şeyim yok gibi.
Özgün Barış Güntürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgün Barış Güntürk, El Cerrahisi, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Özgün Barış Güntürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: El Cerrahisi Randevusu, Randevu, Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Mikrocerrahi, Kırık Cerrahisi, Travma Cerrahisi, Üst Ekstremite Cerrahisi, Tendon Onarımı, Sinir Tamiri, Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı.
Özgün Barış Güntürk adresi nerede?Özgün Barış Güntürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kahramanlar Mah. 1418.Sok.No:14 Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgün Barış Güntürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgün Barış Güntürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özgün Barış Güntürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özgün Barış Güntürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Özgün Barış Güntürk hangi dilleri konuşuyor?Özgün Barış Güntürk ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özgün Barış Güntürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgün Barış Güntürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özgün Barış Güntürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özgün Barış Güntürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Özgün Barış Güntürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özgün Barış Güntürk hangi sigortaları kabul ediyor?Özgün Barış Güntürk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Fiba Sigorta, Anadolu Sigorta, Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta, Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.