Apgar Skoru
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Dr. Özgün Başaran Kaya adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleBu doktor/uzman mısınız?
Özgün Başaran Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgün Başaran Kaya, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Özgün Başaran Kaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Iv, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Tüberkülin Deri Testi(Tdt), Yenidoğan Takibi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Periton Diyalizi, Apgar Skoru, Yenidoğan Işitme Taraması, Enjeksiyon Im.
Özgün Başaran Kaya adresi nerede?Özgün Başaran Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Millet Cd. Aksaray Fatih
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgün Başaran Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgün Başaran Kaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özgün Başaran Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgün Başaran Kaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özgün Başaran Kaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla