az...a
2018 meme kanserinden ameliyat oldum Özgür bey brotezimi taktı gerçekten çok iii doktor Allah razı olsun çok memnun kaldım.
pa...9
10 Temmuz’da meme küçültme ameliyatı oldum gerçekten işinde ehil dakik çok rahat bir süreç yaşadım hocama çok teşekkür ederim
na...t
Meme küçültme ameliyatı oldum , çok memnunum . Çok ilgili dakik ve işinde profosyonellerden . Teşekkür ederim kendisine
el....
Burun ameliyatımın üçüncü günündeyim olağan süreci yaşıyorum özgür bey kesinlikle işinde profesyonel güler yüzlü ilgili mükemmel bir doktor memnunum varsa bir sıkıntınız bu yorumum size referans olsun burnumda çok büyük bir problem vardı ama şimdi yok teşekkürler hocam müteşekkirim
.....
Harika bir doktor burun estetiği ameliyat oldum. Ameliyat 2. günüm kendimi çok iyi hissediyorum.Her kes tavsiye ediyorum.İşinin uzmanı gerçekten
kı...ı
Mükemmel bir doktor sadece doktor olarak değil güler yüzlü ,ilgili ve çok iyi bir insan göz kapağı düşüklüğü için yıllardır botoks tedavisi yapılıyordu ve botoks ücret olarak yüksek bir tedavi göz kapağı düşüklüğü rahatsızlığım tekrar edince Özgür Beye gittim botoksun yanlış bir tedavi olduğunu ameliyatla çözüm olacağını söyledi 6 haziran 2016 tarihinde ameliyatımı yaptı mükemmel bir sonuç oldu .
Göz kapağı düşüklüğü yaşayanlara tavsiye ederim başka tedavilere paranızı ve zamanınızı harcamayın
Çok teşekkür ederim Özgür Bey mesleğinizde başarılarınızın devamını dilerim....
er...i
Süper bir doktor,bilgili,saygılı,hekimliği süper,burun ameliyatımı yaptı,çok ama çok teşekkürler,özgür bey,edirne için büyük bir şans,,,,,,
gü...n
özgür bey hem çok iyi bi hekim hem çok iyi bi insan çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum yolu açık olsun.
Özgür Agdoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgür Agdoğan, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi.
Özgür Agdoğan adresi nerede?Özgür Agdoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeşilkent Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı No:2011 Esenyurt
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgür Agdoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgür Agdoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özgür Agdoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgür Agdoğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özgür Agdoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özgür Agdoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Özgür Agdoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Avcılar Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Maltepe Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Sarıyer Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Daha fazla (14)Esenyurt bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Esenyurt bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Esenyurt bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Esenyurt bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Esenyurt bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Esenyurt bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Esenyurt bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Esenyurt bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Esenyurt bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Esenyurt bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Esenyurt bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Esenyurt bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Esenyurt bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Esenyurt bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Esenyurt bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Esenyurt bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Esenyurt bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Esenyurt bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Esenyurt bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra