Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Hymenoplasti
Kanserde kadın cinsel sağlığı
Klitoral Tedavi
Özgür Ağlamış
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
Özgür Ağlamış
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laparoskopik Myomektomi
Yağ Enjeksiyonu İle Büyük Dudak Dolgusu
İdrar Kaçırma
İlk Gece Korkusu Tedavisi
s....t
3 yıllık evliyiz eşimle beraber çareler ararken doktor beyin sayfasına denk geldik ve aldığımız tedavinin sonucunda şu an eşimle vajinusmusu yendik ve sağlıklı bir cinsel yaşamımiz var .Bu sorunu yaşayan arkadaşlar daha fazla geciktirmeden bir an önce tedaviyi başlatin geç kaldığınız süre boyunca eşinizle aranız bozulacak ve size zararı dokunacaktir benden sizlere tavsiye bu sorunu birtek siz yaşamıyorsunuz bunu bilin ve tedaviyi en kısa zamanda alın
g....s
Özgür bey’i iyiki tanımışım , vajinoplsti+ labioplasti ameliyatı oldum çok rahat bi süreç geçirdim 5. Saatimde ağrım sızım olmadan çok rahat tuvaletede gidebildim . Şuan tam 1 günü tamamlamak üzereyim boşuna korku stres yaşamışım.Ayrıca Özgür beyin güler yüzü ve yardımcılarının ilgisi kendimi çok iyi hissettirdi . Emeğinize sağlık
na...
Senelerdir kafama takıp psikolojim bozulmuştu görüntüsünden çok utanıyordum.Bir sene boşuna beklemişim utandıgım için sonunda kendimi Özgür beye teslim ettim okadar güzel yaptıki anlatamam , öyle güzel ince işlemişki çok mutluyum,hayalime kovuşmama vesile olduğu için Özgür beye teşekkür borçluyum,Eger sizde de genital bölgenizde probleminiz varsa görnüş olarak yada başka bişeyden hiç düşünmeden Özgür beye gelin diyorum,hiç pişman olmazsınız Benim yüzüm güldü emin olun sizinde gülecek çok öpüyorum
Üç seanslık vajina daraltma ve vajina beyazlatma işlemine başladık. Daha birinci seanstan sonra ilişkiye girdiğim ilk gün inanılmaz bir fark vardı. Sanki ilk kez ilişkiye giriyor gibiydim. İlk deneyimimle aynıydı. Böyle bir değişim inanın ben de beklemiyordum çok şaşırdım. 3 seans işe yarar mı? Ekstra seans ihtiyacım olacak sanarken inanılmaz bir performans gördüm. Vajina beyazlatma işlemi zamanla sonuç veriyor daraltma gibi o an sonuç göremeyince üzülmeyin bölgenin kuruluğu ve cilt kalitesi sebebiyle böyle. Fakat beyazlatma konusundaki değişim de başarılı. Gerçekten çok memnun kaldım. İnanılmaz tatlı birisi Özgür Bey
Hasta
Enfeksiyon dolayısıyla Özgür hocama gittim çok ilgiliydi lazer tedavisi yaptırdım çok iyi geldi herkese tavsiye ediyorum
ze...y
Özgür hocaya labioplasti operasyonu için gittim, ergenlik dönemimden itibaren benim için özgüvenimi eksilten bu durumu beni germeden ve strese sokmadan tüm süreci tüm açıklığıyla benimle paylaşıp beni operasyondan son randevuma kadar rahatlattı. Ekibiyle birlikte kendisine istediğim her saatte ulaşabildim ve tüm sorularıma sıkılmadan yorulmadan cevap verdiler. Operasyon sonrasında tüm kontrollerimde iyiki onlara güvenmişim dedirttiler. Çok teşekkür ederim her şey mükemmeldi.
h....a
Erteleye erteleye 5 sene vakit kaybetmişken araştırmalarım sonucu özgür hocamı buldum tüm samimiyeti ve bilgisi sayesinde bir türlü aşamadığım vajinismus sorunumu aştım
bir çok doktora gittim ama özgür hocam gibisini bulamadım
tedavide acı yok ağrı yok korkmayın
ben yendim sizde yenirsiniz vajinismusu
hocama burdan tekrar teşekkürler
ys...m
İdrar kesesi düşüklüğü ve genital estetik için gittim. Ön bilgilendirme, operasyon öncesi psikolojik destek, sonrası ilgi alaka çok güzeldi. Gece ve haftasonu olmasına rağmen ulaşılabilirlik ve anında çözüm odaklı oldukları için çok teşekkür ederim Dr Özgür Ağlamış Çok teşekkür ederim başarılı operasyon için, ilgi alakanız için, anlayışınız içi ve güler yüzünüz için
z....g
Uzun araştırmalar sonucu 5 aylık evli biri olarak vajinismus tedavisi için Özgür hocama ulaştım. Tedavi sürecini şeffaflıkla anlatması, ilgi ve alakaları sayesinde kendime olan güvenim artmıştı. Tedavi sürecinde hiçbir ağrı, acı hissetmedim. Özgür hocamızın hastasıyla olan samimi, içten iletişimi sayesinde herhangi bir utanç duymadım. Sadece 2 seansta hocamızın bilgileri, metodları sayesinde vajinismustan kurtuldum.
Op. Dr. Özgür Ağlamış kesinlikle gittiğim en iyi doktor diyebilirim. Burdan kendisine ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum.
fa...ş
Oncelikle değerli özgür hocama olduğum genital estetik ameliyatım için çok tesekkür ediyorum operasyon oncesi açıklayıcı bilgi verdiği için ve sonrası gayet iyi bir sekilde iyileştim ve sonuçtan çok memnun kaldım iyi ki ameliyatımı özgür hocamda olmuşum ameliyat olmayı düsünenler hiç vakit kaybetmesin
Özgür Ağlamış isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgür Ağlamış, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Özgür Ağlamış tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Preoperatif Değerlendirme, Genital Estetik, Genital PRP, Genital Renk Açıcı Tedaviler, Lazer İle Ameliyatsız İdrar Kaçırma Tedavisi, Lazerle Anti-Aging, Lazerle Vajina Daraltma, Lazerle Vajina Estetiği.
Özgür Ağlamış adresi nerede?Özgür Ağlamış şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fulya İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgür Ağlamış isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgür Ağlamış online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özgür Ağlamış isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özgür Ağlamış, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Özgür Ağlamış hangi dilleri konuşuyor?Özgür Ağlamış ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özgür Ağlamış isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgür Ağlamış bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özgür Ağlamış ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özgür Ağlamış hakkında ne düşünüyor?Toplam 76 hasta / danışan, Özgür Ağlamış hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özgür Ağlamış hangi sigortaları kabul ediyor?Özgür Ağlamış, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Özgür Ağlamış ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları