Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde uzmanlık eğitimimi tamamladıktan sonra 3 sene devlet hastanesinde, 3 sene de özel bir vakıf üniversitesinde görev yaptım. Şu anda kendi muayenehanemde hasta görmekteyim. Yaptığım görüşmeler sonucunda durumun gereğince ilaçlı tedavi ya da psikoterapiler ile hastalarıma yardımcı olmaya çalışmaktayım.

Muayenehane
1071 Usta Plaza, Kızılırmak Mah. 1443. Cad. No: 25/B B Blok 125 Numara, Çukurambar, Çankaya, Ankara

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Banka Havalesi

Psikiyatri Randevusu

Bilişsel Davranışçı Terapi +3 daha fazla

Cinsel Terapi

Psikiyatri Randevusu

1071 Usta Plaza, Kızılırmak Mah. 1443. Cad. No: 25/B B Blok 125 Numara, Çukurambar, Ankara

O
Konum: Muayenehane Psikiyatri Randevusu

Özgür Hocam özel hayatıma ve İş hayatıma da etki eden huzursuzluklarımla baş etmem konusunda oldukça yardımcı oldu. Kendisini sabırla dinleyen, sorunlara profesyonelce yaklaşan subejktif yorumlara girmeyen bir profesyonel olarak gözlemledim. İlaç tedavinin sürecinde fayda sağladım. Düzenli olarak muayene oluyorum.

Konum: Muayenehane Randevu

Hocam gayet açıklayıcı gayet net bir şekilde konuyu ele alıyor sizi değerlendirmesi dinlemesi ve önerileri oldukça yerinde. Gerekli görmediği için ilaç tedavisi başlamaması ile güvenimi kazandı. Total 2 görüşme yaptık ama bendeki gelişim gayet iyi devam etmeyi düşünüyorum

Ö
Konum: Muayenehane Bilişsel Davranışçı Terapi

Doktor Özgür Bey bana kendimi iyi hissettirdi. Daha onunla 2. Seansımızı gerçekleştirmemize rağmen kendimde daha önceden dikkat etmediğim özelliklerimi keşfetmemi sağladı. Sonraki seansları merakla bekliyorum.

T
Konum: Muayenehane Bilişsel Davranışçı Terapi

Panik atak ve majör depresyon tanısı ile özgür beye başvurdum.Danışanına gösterdiği ilgi ve tecrübelerinden çok memnun kaldım.En önemlisi istediğiniz zaman özgür beye ulaşabiliyorsunuz.

K
Konum: Muayenehane Psikiyatri Randevusu

İlaç yazmadan nasıl düzelecek dediğim hastalığım için inanılmaz bir yol katettim , önce hastalığı anladım sonra nasıl değiştireceğimi. Çok psikiyatrist tecrübe etmiş bir hasta olarak yazıyorum bu yorumu. İyi ki Özgür hocamla karşılaştım.