Cinsel Terapi
Psikiyatri Randevusu
1071 Usta Plaza, Kızılırmak Mah. 1443. Cad. No: 25/B B Blok 125 Numara, Çukurambar, Ankara
Cinsel Terapi
o....
Özgür Hocam özel hayatıma ve İş hayatıma da etki eden huzursuzluklarımla baş etmem konusunda oldukça yardımcı oldu. Kendisini sabırla dinleyen, sorunlara profesyonelce yaklaşan subejktif yorumlara girmeyen bir profesyonel olarak gözlemledim. İlaç tedavinin sürecinde fayda sağladım. Düzenli olarak muayene oluyorum.
d.....
Hocam gayet açıklayıcı gayet net bir şekilde konuyu ele alıyor sizi değerlendirmesi dinlemesi ve önerileri oldukça yerinde. Gerekli görmediği için ilaç tedavisi başlamaması ile güvenimi kazandı. Total 2 görüşme yaptık ama bendeki gelişim gayet iyi devam etmeyi düşünüyorum
ö.....
Doktor Özgür Bey bana kendimi iyi hissettirdi. Daha onunla 2. Seansımızı gerçekleştirmemize rağmen kendimde daha önceden dikkat etmediğim özelliklerimi keşfetmemi sağladı. Sonraki seansları merakla bekliyorum.
tu...ç
Panik atak ve majör depresyon tanısı ile özgür beye başvurdum.Danışanına gösterdiği ilgi ve tecrübelerinden çok memnun kaldım.En önemlisi istediğiniz zaman özgür beye ulaşabiliyorsunuz.
k ...a
İlaç yazmadan nasıl düzelecek dediğim hastalığım için inanılmaz bir yol katettim , önce hastalığı anladım sonra nasıl değiştireceğimi. Çok psikiyatrist tecrübe etmiş bir hasta olarak yazıyorum bu yorumu. İyi ki Özgür hocamla karşılaştım.
Özgür Aycan Akdur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgür Aycan Akdur, Psikiyatri. Size Özgür Aycan Akdur tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikiyatri Randevusu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Yetişkin Terapisi, Cinsel Terapi.
Özgür Aycan Akdur adresi nerede?Özgür Aycan Akdur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 1071 Usta Plaza, Kızılırmak Mah. 1443. Cad. No: 25/B B Blok 125 Numara, Çukurambar Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgür Aycan Akdur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgür Aycan Akdur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özgür Aycan Akdur isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özgür Aycan Akdur, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Özgür Aycan Akdur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgür Aycan Akdur tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Özgür Aycan Akdur hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Özgür Aycan Akdur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özgür Aycan Akdur hangi sigortaları kabul ediyor?Özgür Aycan Akdur tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Psikiyatristler