Bahçelievler Mahallesi Çamlık Caddesi No:2, Çorum
ey...u
Kaza yaptım beni ambulansla Çorum Devlet Hastanesine sevkettiler Ayağım kırılmıştı Dr.Özgür Aytekin beni amaliyat yaptı ayağıma pilatin koydu amaliyattan 1 hafta sonra taburcu etti 10 gün sonra kontrole gelmemi söyledi 10 gün sonra gittiğimde taini çıkmış gitmiş başka doktora gittim o doktorda bana doktorun pilatini yerleştirememiş yeniden amaliyat olmalısın dedi tabi inanmadım başka bi doktora daha gittim oda yeniden amaliyat dedi şok oldum sizlerde sakın bu Dr.Özgür Aytekini tercih etmeyin benimgibi yeniden amaliyat masasına yatmayın
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Özgür Aytekin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgür Aytekin, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Özgür Aytekin adresi nerede?Özgür Aytekin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Mahallesi Çamlık Caddesi No:2 Çorum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgür Aytekin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgür Aytekin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özgür Aytekin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgür Aytekin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özgür Aytekin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özgür Aytekin hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Özgür Aytekin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1.5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.