20'lik Diş Çekimi
Altay Mahallesi Orhan Bey Caddesi No:1Ata Yıldız Plaza Kat 3 No: 22 Eryaman, Ankara
Özgür Başlarlı Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Cerrahisi
Gülüş Tasarımı
Kanal Tedavisi
Kemik Grefti
Özgür Başlarlı Muayenehanesi
Kök Kanal Tedavisi Tekrarı (Retreatment)
Küçük Cerrahiler
Çene Eklemleri Tedavisi
Çene Implantasyonu
İmplant
Özgür Başlarlı Muayenehanesi
İlgi alanlarım arasında dental implant cerrahisi, ileri dental implant cerrahisi ve kemik ve yumuşak doku geliştirme yöntemleri, çene eklemi hastalıkları ve tedavileri, her türlü ağız içi cerrahisi, travmalar ve implant üstü protezler bulunmaktadır.
Bu konularla ilgili yayınlanmış makalelerim bulunmaktadır.
Evli ve dünya güzeli iki erkek çocuk babasıyım.
f.....
20lik dişlerimi aldırdım, gayet memnunum, söylenen sürede müdahale bitti. Herkese tavsiye ederim....
h....s
Çene eklem rahatsızliğı için gitmişdim Özgür bey cok güzel ilgilendi tedavi süreciyle ilgili bütün detayları anlattı,
se...l
Çanakkale'den Ankara'ya geldim tavsiye üzerine
İyi ki geldim
Her yönüyle her şeyi ile çok ilgililer aynı zamanda çok hızlı
İşini dakikalar saniyeler içerisinde doğru bir şekilde tamamlıyor
İmplanttan çok korkuyordum hiçbir Ağrı hissetmeden çok başarılı bir şekilde tamamlandı
Çok teşekkür ediyorum size , eşinize ve tüm ekibinize selam ve sevgiler
gü...
Diş eti rahatsızlığım ile ilgili gittim
Hocamıza çok ilgili,detaylı ve güven veren anlatımından dolayı çok teşekkür ederim
ca...ç
Özgür hocam bugün kaplamamı taktı. Yüksekliği çok uzmanca ayarladı. Diş taşı temizliğimi yaptı. Son olarak sağ alt azı dişlerimden birini çekti. Diş çekimi esnasında her aşamada beni bilgilendirdi. Tereyağından kıl çeker gibi de çekti dişi. Herhangi bir acı hissetmedim. Sonrası için de bilgilendirmede bulundu. Her şey için çok teşekkürler.
İmplant tedavisi için başvurdum, gerek tedavi süreci gerekse de sonrasındaki ilgi alakadan, dakiklikten, profesyonellik ten ve ortamdan çok etkilendim. Teşekkür ederim.
ö.....
Diş dolgusu onarımı için gittim alanında gerçekten bu işin hakkını veren ender doktorlardan biri, fazlasıyla memnun kaldım.
se...u
Dış çekimi ve devamında protez yapılması için gittim. Özgür bey gerçek bir uzman. Eli çok hafif ve mükemmel bir tedavi uyguluyor. Dişçi fobimi kendisiyle yendim. Mükemmel bir insan ve uzman bir doktor. Çok teşekkür ederim.
c.....
Özgür bey en başta beni ikna için yaptığı konuşma ile impilant yaptırmaya karar verdim. Anlattıklarından daha rahat bir tedavi süreci yaşadım. Şu anda kullanıyorum. Özgür bey e ve ekibine teşekkür ediyorum.
ha...r
Korkarak gidip implant yaptırdım ama harika geçti rahat temiz bir ortam iyiki sizi tanıdım tesekkürler özgür bey ve ekibi
Özgür Başlarlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgür Başlarlı, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi, Diş Hekimi. Size Özgür Başlarlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, İmplant, 20'lik Diş Çekimi, Diş Estetiği, Kemik Grefti, Diş Dolgusu, Diş X-Ray, Lazerli Diş Bakımı, Diş Çekimi, Zirkonyum Porselen Kaplama.
Özgür Başlarlı adresi nerede?Özgür Başlarlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Altay Mahallesi Orhan Bey Caddesi No:1Ata Yıldız Plaza Kat 3 No: 22 Eryaman Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgür Başlarlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgür Başlarlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özgür Başlarlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özgür Başlarlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Özgür Başlarlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgür Başlarlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özgür Başlarlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özgür Başlarlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 81 hasta / danışan, Özgür Başlarlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları