2005 yılında Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra 2012 yılında Bakırköy Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde ihtisasımı tamamladım. Sivas Şarkışla Devlet Hastanesinde zorunlu hizmetimi tamamladıktan sonra 2014 yılında Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinde göreve başladım. 2018 yılından bu yana Van Merkezde bulunan Özel Muayenehanemde serbest olarak görev yapmaktayım
Kabul edilen yaş grubu:
yetişkin
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Y
ya...n
Telefon numarası doğrulandı
hem pskiyatrist olarak hem de insan olarak harika biri. hastalarına karşı ilgili ve sevecen, birçok psikiyatristin aksine ciddi anlamda insan psikolojisinden anlıyor, konuşunca çabucak size yeni bakış açıları kazandırabiliyor, bana olan tüm yardımları için ona çok teşekkür ediyorum.
Özgür Deniz Değer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgür Deniz Değer, Psikiyatri.
Özgür Deniz Değer adresi nerede?Özgür Deniz Değer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mahallesi Van
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgür Deniz Değer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgür Deniz Değer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özgür Deniz Değer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özgür Deniz Değer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Özgür Deniz Değer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgür Deniz Değer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özgür Deniz Değer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özgür Deniz Değer hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Özgür Deniz Değer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar