me...r
Malum ramazan ayı mide şikayetimiz vrdı, kendisi nöbetçiymiş. O kadar çok aynı şikayetle gelen hasta varmış ki hemen hepsini hızlı şekilde muayene etti, ilaç yazı kullanıyorum memnunun. eline sağlık.
bi...e
gorevini olmasi gerektigi gibi layikiyla ciddiye alarak yerine getirmesinin yaninda disardan izleyen birisi olarak benim bile sabrimi zorlayan bir hasta yakinina oof demeyi gectim yuzunu bile eksitmeden sakin sakin cevap vermesiyle gonlumu fethetmis sabrina saglik bir doktordur kendileri ayrica guler yuzlu olusu da taktire sayandir oldukca da basarilidir saygiyla egilinilir karsisinda :) evet bi de cok sempatik Allah sahibine bagislasin ne diyelim :D
so...n
Yeni olmasına rağmen gelecete ümit vadeden parlak bir kariyer sahibi ve kişiliği ile her hastaya ciddi şekilde eğiliyor elinden gelen bütün imkanları kullanıyaror
Özgür Dinçaslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgür Dinçaslan, Acil Tıp.
Özgür Dinçaslan adresi nerede?Özgür Dinçaslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstasyon Cad. Tokat
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgür Dinçaslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgür Dinçaslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özgür Dinçaslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgür Dinçaslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özgür Dinçaslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özgür Dinçaslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Özgür Dinçaslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.