Dr. Özgür Ekiz'e nefes darlığı ve kalp ritim bozukluğu nedeni ile tavsiye üzerine gittim. Özenle muayene ettikten sonra gerekli tetkikleri yaptırdı ve tedavimi başlattı. Hastasına gösterdiği ilgiyle, davranışlarıyla ve uyguladığı tedavinin başarısı ile güven kazanan saygıdeğer ve mükemmel bir doktor. İyi bir kardiyolog arayan herkese gönül rahatlığıyla Özgür Beyin hastası olmalarını öneririm. Özgür Beye müteşekkirim. Sağ olsun, tuttuğu altın olsun.
ha...y
AMRİKADAN GELDİKTEN SONRA KALBİMDEKİ DOĞUŞTAN SORUN İÇİN SAYIN ÖZGÜR EKİZ BEYİ İZAN HASTANESİNDE TESADÜDEN BULDUM. YURT DIŞINDAKİ TECRÜBLERİME DAYANARAK SÖYLÜYORUM.MÜTHİŞ BİLGİLİ ,İLGİLİ VE ÇOK AÇIKLAYICI İNSANI RAHATLATAN BİR DOKTOR KENDİSİ.ÇOK MEMNUN KALDIM.DOKTORLUK HAYATINDA KENDİSİNE BAŞARILAR DİLİYORUM.NE ZAMAN İHTİYCAIM OLSA TERCİH EDECEĞİM TEK DOKTORDUR MUĞLA VE ÇEVRESİNDE KESİNLİKLE.. HATİCE ERSOY
Özgür Ekiz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgür Ekiz, Kardiyoloji.
Özgür Ekiz adresi nerede?Özgür Ekiz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hayıtlı Mah. Atatürk Bulvarı No:21 Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgür Ekiz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgür Ekiz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özgür Ekiz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgür Ekiz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özgür Ekiz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özgür Ekiz hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Özgür Ekiz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muğla bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kardiyologlar
Muğla bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kardiyologlar