Karahasan Mah. Diyarbakır Cad., Lice , Diyarbakır
em....
Bu kadar mukemmel bir doktor daha tanimadim.Son derece bilgili, guler yuzlu, ilgili ve saygin bir doktor.Ilcede Özgur beyin olmasi bizim icin cok buyuk bir şans ileryelen donemlerde kendisini en iyi özel hastanelerde görebiliriz ama böyle ilcelerde calisip insanlara yardim etmeniz, ilgilenmeniz daha guzel birsey. Hastayla yakından ilgileniyor en ufak sesini bile yükselttigini duymadim cok naif size nasil iltifat etsek azdır doktor bey iyi ki varsiniz kizimizin tedavi surecinde merkezdeki ozel doktorlardan bile daha cok ilgilenip tek tek kan tahlili sonuclarini yorumladiniz ilaclarini ozenle yazdiniz takip ettiniz insallah baska yerler de de karsilasiriz . Iyi ki varsiniz .
ut...n
Kendisi aile hekimimiz olur. Her türlü rahatsızlığımızda kendisine başvuruyoruz. Ailemize olan yaklaşımından son derece memnunuz. Çok teşekkür ederiz.
Özgür Erdem isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgür Erdem, Aile Hekimliği.
Özgür Erdem adresi nerede?Özgür Erdem şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Karahasan Mah. Diyarbakır Cad. Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgür Erdem isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgür Erdem online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özgür Erdem isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgür Erdem bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özgür Erdem ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özgür Erdem hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Özgür Erdem hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.