Eğitim süreci boyunca Varşova’daki “Centrum Wczesnej Interwencji Krok po Kroku” Adım Adım Erken Müdahale Merkezinde ve Antalya’daki özel bir klinikte Psikolog Tülay Kök ile birlikte staj yaparak deneyim kazanmıştır. 2019 yılından itibaren yetişkin, çocuk ve ergen danışanlarıyla yüz yüze ve online psikoterapi süreçleri yürütmektedir. Askerlik görevini Yedek Subay-Psikolog olarak Gaziantep’te bir yıl süresince askeri ve kolluk kuvveti personelleriyle çalışarak tamamlamıştır.
Şu an, özel bir klinikte ve Akdeniz Üniversitesi'nde Gençlik ve Spor Bakanlığı Projesi kapsamında Klinik Psikolog olarak görev yapmaktadır. Eklektik terapi yaklaşımını benimseyen Çelik, farklı terapi disiplinlerinden yararlanarak danışanlarına en uygun terapötik araçları sunmaktadır. Ayrıca, eski bir milli sporcu olan Çelik, Karate ve Satranç sporlarına olan ilgisini sürdürmektedir.
Şu anda Antalya'da yüz yüze ve online olarak danışmanlık hizmeti vermektedir.
Bağımlılık Terapisi
Çocuk ve Ergen Terapisi
İlişki Terapisi
Şema Terapi
a ...k
Özgür bey Panik atak konusunda yardımcı oldu. Oldukça profesyonel yaklaştı. Hayat kalitemi arttırma konusunda bana destek oldu
ze...a
Seans esnasında huzurlu ve güvende hissettim, terapiden sonra hayatımda birçok şey olumlu yönde değişti ve güçlü yanlarımı keşfettim. Kendime yaptığım en değerli yatırım oldu.
fe...n
Seans sürecinde kendimi çok güvende hissettim, terapiden sonra hayatımda birçok şey olumlu yönde değişti, artık daha iyi hissediyorum
go...n
Özgür Bey, ailecek zorlandığımız ve ergenlik dönemi sıkıntıları yaşadığımız bir zamanda tanıştığımız harika bir psikolog. Bilgisi, ilgisi, enerjisi ve yol gösterişi çok yüksek bir insan. İyi ki hayatımıza dokundunuz.
şe...y
Özgür bey eğitimiyle bakış açısıyla gerçekten çok başarılı bir uzman. Artık kendimi daha çok seviyorum ve git gide iyi hissediyorum
Özgür Fırat Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgür Fırat Çelik, Psikoloji. Size Özgür Fırat Çelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Psikoterapi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Dinamik Psikoterapiler, Psikoonkoloji, Kanserde Psikolojik Destek, Psikodinamik Psikoterapi, Davranış Bozuklukları.
Özgür Fırat Çelik adresi nerede?Özgür Fırat Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şirinyalı Mah, İsmet Gökşen Cd. 65/2 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgür Fırat Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Özgür Fırat Çelik uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Özgür Fırat Çelik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özgür Fırat Çelik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Özgür Fırat Çelik hangi dilleri konuşuyor?Özgür Fırat Çelik ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özgür Fırat Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgür Fırat Çelik tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Özgür Fırat Çelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Özgür Fırat Çelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özgür Fırat Çelik hangi sigortaları kabul ediyor?Özgür Fırat Çelik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar