Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Çocuklarda Kabızlık
Çocuklarda Kaka Kaçırma
Çocukta gelişimi izleme
Uzm. Dr. Özgür Gel
Evliyim, Duru ve Tuna isminde iki çocuk babasıyım.
sa...
Doktorumuzdan çok memnunum 4 senedir gidiyoruz oğlum ile kızıma çok güzel ilgileniyor alerjik bronşiolit ve enfeksiyon şikayetiyle gidiyoruz sürekli tıkanma noktasından kurtarıyor çok teşekkür ederiz ilgisi için
r....s
Özgür bey çok iyi bir doktor. 2 aylık bebeğimi öksürük ve hırıltı şikayetiyle götürdüm. Özgür beyin uyguladığı tedavi 1 haftada sonuç verdi. Çok teşekkür ederim özgür bey
b....b
Kendi doktorumuz olmamasına rağmen çok ilgilendi ve gayet bilgili bir doktor, 6 aylık bebeğimi güvenle götürebileceğim bir yer olduğu için çok mutluyum. Oğlumun öksürük ve burun akıntısı ateşi vardı bebeğe uygun ilaç desteği ile 3-4 güne yeniden kendine geldi. Muayenesi, açıklamaları oldukça iyi biz çok memnun kaldık
e....̇
Gerçekten işinin ehli bir doktor olduğu çok belli. Bebeğim için gitmiştik farenjit olmuş antibiyotik yanlısı olmayan birisi. harika bir tedavi süreci geçirdik çok memnun kaldık kesinlikle tavsiye ederim
as...n
Özgür bey çok iyi bir doktor. 4 aylık bebeğimi öksürük ve hırıltı şikayetiyle götürdüm. Özgür beyin uyguladığı tedavi 1 haftada sonuç verdi. Belki doğru teşhis konulmasa ve tedavi olmasaydı bebeğim daha kötü olabilirdi. İlaçları ne için, nasıl kullanacağımızı detaylı bir şekilde anlattı aklıma takılan diğer sorular için de telefon ile ulaşabiliyorum. Randevuya erken gitmiş olmamıza rağmen bekletmeden muayene ettikleri için de ayrıca teşekkürler. Hiç düşünmeden tavsiye edebilirim.
Muayene çok iyi geçti. Çocuğumun hastalığı ve ilaç kullanımı ile ilgili detaylı bildi edindim. Çocuğum muayene olmak istemese de doktor sabırla ilgilendi. Teşekkür ederim.
ça...y
Uzun süredir özgür hocaya geliriz. 01/12/2022 de de öksürük ve ateş nedeni ile başvurduk. Hocamız sağolsun her zamanki gibi neşeyle karşıladı bizi sabah randevumuza erkenden bile aldı, tespitleri yine doğru çıktı. Bir ay önce influenza demişti şimdi bronşit başlangıcı dedi ve uyguladığı ilaç tedavileri hemen etki ediyor sağolsun. İlaç ve tedavi yöntemlerini çok iyi ayrıntılı acikliyor, hastalık nedenini ve nerden bulastigini falan çok iyi açıklıyor. Teşekkürler
pı...
doktor beyden inanilmaz memnunum alerjik öksürüyü var hic bir doktorun verdigi tedavi iyi gelmedi ama özgür beyen tedavisinde hemen sonuc aldik 2 cocugum var ikisininde doktoru 5 senelik doktorumuz iyiki sizi tanidik iyiki varsiniz herkeze tavsiye ederim..
ps...a
Çok iyi bir doktor. 2 senedir çocukları takip ediyor. Çocuklarla iletişimi çok iyi. Tedavileri her zaman başarılı. Çocukların sağlık geçmişini de dikkatle tutuyor. Memnunuz. Tavsiye ederim
ya...
Çocuklarım çok çabuk hasta oluyorlardı sürekli olarak boğaz enfeksiyonu öksürük bronşit gibi doktorumuz sayesinde doğru tedavi ile artık eskisi gibi sık hastada olmuyorlar artık gözümüz kapalı inanabilecegimiz iyi bir doktor kendileri .
Özgür Gel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgür Gel, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Özgür Gel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Normal Randevu, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon), Çocuklarda Astım, Çocuklarda Egzema.
Özgür Gel adresi nerede?Özgür Gel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mahallesi Ali İhsan Paşa Bulvarı No:27 D:1 Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgür Gel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgür Gel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özgür Gel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özgür Gel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Özgür Gel hangi dilleri konuşuyor?Özgür Gel ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Özgür Gel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgür Gel tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Özgür Gel hakkında ne düşünüyor?Toplam 36 hasta / danışan, Özgür Gel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aydın bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Halkbank Mensupları kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla