Kulak Burun Boğaz Randevusu
Kızılırmak mahallesi, Muhsin Yazıcıoğlu caddesi, no:39 protokol plaza kat 20 daire 128, Ankara
Adenoidektomi
Kulak Estetiği
Kulak Temizleme
Kulak Tüpü Takılması
Op. Dr. Özgür Gülten Muayenehanesi
Küçük Dil Ameliyatı (Uvulektomi)
Miringotomi
Radyofrekans Uygulamaları
Revizyon Burun Estetiği
Rinoplasti
Op. Dr. Özgür Gülten Muayenehanesi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septorinoplasti
Septum Perforasyon Onarımı
Sinüzit cerrahisi
Op. Dr. Özgür Gülten Muayenehanesi
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Timpanotomi
Tiroid Cerrahisi
Tonsillektomi
Tükürük Bezi Ameliyatı
Op. Dr. Özgür Gülten Muayenehanesi
Türbinektomi(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Yüz Cildi Tümörleri Cerrahi Tedavisi
Yüz Dolgusu
Yüz Gençleştirme
Yüz Gerdirme
Çene Estetiği
Op. Dr. Özgür Gülten Muayenehanesi
2011 yılında Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları ve Baş Boyun Cerrahisi Kliniğinde uzmanlık eğitimine başladı. Uzmanlık eğitimi süresince özellikle burun estetiği ve burun hastalıklarına ağırlık verdi.
2015 yılında ihtisasını tamamlayarak Kulak Burun Boğaz Hastalıkları ve Baş Boyun Cerrahisi uzmanı olmaya hak kazandı.
2015-2018 yılları arasında Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları ve Baş Boyun Cerrahisi Kliniğinde uzman olarak çalıştı. 2018-2019 yılları arasında Balıkesir’de çalıştı.
Bu süreçte özellikle burun estetiği, revizyon burun ameliyatları ve yüz estetik işlemlerine ağırlık verdi. Bu konularla ilgili birçok toplantı, kurs ve kadavra diseksiyonlarına katılarak alanında kendini geliştirdi.
Güncel gelişmeleri eş zamanlı takip edip meslek hayatında uygulamaktadır. Meslek hayatına 2019 yılından itibaren Ankara’da devam etmektedir.
b....ö
1 ay önce ameliyat oldum. Çok memnun kaldım. İyileşme süreci minimum acı, ağrıyla geçti. İstediğim buruna kavuştum diyebilirim.
mu...t
3 yıl önce özgür hocam burun ameliyatımı yaptı yaptığı işin fazlasıyla hakkını veren bir kişi ameliyat öncesi ve sonrasındaki randevularımda güler yüzüyle karşılayıp ağırladı saygılarımla…
ut...ğ
kulak temizliği için gittim
hem genel kulak bakımı nasıl olmalı hakkında bilgi edindim hem de güzel bi sonuç elde ettim
ah....
1,5 yıl önce doktorumuza, kızımın kepçe kulak ameliyatını yaptırmıştık. Muayene safhasından ameliyat ve sonrası safhasına kadar geçen bütün sürede çok ilgili ve açıklayıcı davrandı bize ve kızımıza. Ameliyat sonrası kontrollerimizde de son derece ilgili ve sevecendi. Kendisine her zaman kolaylıkla ulaşabildik. Zaten tecrübesine güvenerek gitmiştik kendisine . Haklı olduğumuzu defalarca gördük. Son derece başarılı bir ameliyat oldu ve hiç bir sorun çıkmadı. Kızım hiç çekinmeden saçlarını toplayabiliyor. Şu anda Ankara dışında olmamıza rağmen, KBB alanında, güvenerek gittiğimiz ve gidebileceğimiz tek hekim.
Kendisine şükranlarımızı sunuyoruz.
ir...r
Başarılı ve tam istediğimiz gibi bir burun görüntüsüne kavuştuk, ameliyat sonrası bizim için sıkıntısız geçti.
c.....
5 hafta önce septoplasti ve konka redüksiyon ameliyatı oldum. Ameliyattan hemen sonraki 3-4 gün biraz zorlayıcıydı ancak tamponlarım çıkar çıkmaz normal hayatıma dönebildim. Tam olarak da hocamın dediği gibi ilk 3 hafta tıkanma yaşadım, sonrasında ise burnum açıldı. Rahat nefes almaya başladım, günlük hayatımda konforum arttı, gece terlemelerim çok azaldı, sürekli hastalanma durumum düzeldi. Özgür hocam çok anlayışlı, bilgili ve alanına hakim bir hekim. Bu süreçte sabırla sorularıma cevap verdi, endişelerimi giderdi. Bu yazıyı okuyanlara önerim internetteki bilgilere, tecrübelere önem vermemeniz ve sadece hekiminizi dinlemeniz :) Sonuçta bu bir ameliyat ve her dokunun iyileşmesi belli bir zaman alıyor.
za...
6 ay önce rinoplasti ameliyatı oldum doğal bir burun olmasını istemiştim gerçekten öyle oldu. Sonuçtan çok memnun kaldım çevremde çok beğendi asla yapay bi görünüm olmadi çünkü bu ameliyati olup beni korkutan görüntüde sonuçlar görünce gözümde büyütüyordum. Ama çok şükür gayet memnunum. Süreci rahat geçirdim ağrı sızı olmadi 10 gun içinde morluk ve şişlikler gitti. Dikkat edilmesi gereken sadece ameliyat sonrasi burnumuzu korumak oda bize düşüyor tabi ki. Özgür bey disiplinli tecrübeli işinin ehli bir doktor gönül rahatlığı ile tavsiye ederim
gü...u
Dr.Özgür Gülten ile çok sevdiğim bir doktor abim aracılığı ile tanıştım.4 yıl kadar uzun bir süredir acaba rinoplasti olsam mı olmasam mı ikilemimin çözümü oldu.Cok ilgili,deneyimli,sıcak bir yaklaşımı mevcut. Herşeyi çok güzel detaylı açıklaması ayrıca mükemmel. Cerrahi ekibi ayrı güzel ve ilgiliydi .Şuan postop 15. günüm. Dediği gibi postop hiç ağrım olmadı. Morluk asla olmadı .Hafif bir ödemim oldu .Bugün yakın arkadaşlarımdan biri ile tekrar muayeneye gittik . Arkadaşım da Özgür beye opere olmayı planlıyor .Kendim de doktorum mesleki etiğine hayran kaldım. İyi ki doktor beyi tanıma fısrsatı buldum . Her daim yanımda destegini hissettim . Çok teşekkür ediyorum tekrardan Özgür beye
g....t
Ben burun estetiği olmak istiyordum o esnada arkadaşımın önerisiyle Özgür hocayla görüştüm. Ameliyatımı gerçekleştirdik. Yapılan burun doğal olduğu için kimse ameliyat olduğumu anlamıyor bile. Ben estetik amaçla gittim ama hocamız burun işleyişini de dikkate alarak hareket ediyor her zaman. Ameliyat sonraki ki süreçte yaşanılan sorunlar da olması gerekeni her zaman objektif olarak ifade ediyor, sorunlara çözüm önerileri sunarak ve uygulayarak içimizi rahatlatıyor. Konuşması ve yöntemleriyle güven veriyor. Gözünüz kapalı güvenebileceğiniz işine hakim bir doktor diyebilirim.
i.....
Randevu sürecinden tamponlarimin cikma sürecine çok güzel gecti. Burnumun şeklinden de çok memnun kaldım ellerinize saglik her şey çok iyiydi
Özgür Gülten isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgür Gülten, Kulak Burun Boğaz. Size Özgür Gülten tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Kulak Burun Boğaz Randevusu, Burun Estetiği, Geniz Eti Ameliyatı, Rinoplasti, Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi), Endoskopik Sinüs Cerrahisi, Bademcik Ameliyatı, Kulak Tüpü Takılması, Burun Ucu Kaldırma.
Özgür Gülten adresi nerede?Özgür Gülten şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak mahallesi, Muhsin Yazıcıoğlu caddesi, no:39 protokol plaza kat 20 daire 128 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgür Gülten isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgür Gülten online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özgür Gülten isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özgür Gülten, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Özgür Gülten hangi dilleri konuşuyor?Özgür Gülten ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özgür Gülten isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgür Gülten bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özgür Gülten ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özgür Gülten hakkında ne düşünüyor?Toplam 78 hasta / danışan, Özgür Gülten hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özgür Gülten hangi sigortaları kabul ediyor?Özgür Gülten tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları