Kınıklı Mahallesi 6010 sokak no:11 /1 Pamukkale, Merkezefendi, Denizli
20'lik Diş Çekimi
Ağız Bakımı Eğitimi
Özel Çamlık Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Beyazlatma
Pembe Estetik
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
ö.....
Özgür Beyle, yaklaşık 2 aylık süren bir implant sürecimiz oldu: Verilen randevuların hepsinde dakikti. Beklediğimin aksine hiç bir ağrım veya yüzümde şişlik olmadı. Ekibinin güler yüzlü, açıklayıcı olması ve doktorun mesleki yeterliliği ve işçiliği, ayrıca kurumun temizliğinden çok memnun kaldım. Hiç bir aksama ve sorunla karşılaşmadan sürecimizi tamamladık. Herkese tavsiye ederim.
m....n
İmplant tedavisi için ve referans olan halamın tavsiyesiyle gittim.Tedavim hızlıydi.. ve nazik şekilde yaptı lar Dt. Özgür Gürsel ve personellerine çok teşekkür ediyorum.Nazik insanlar.acikcasi korkarak gitmiştim ... Çok şükür tedavim başarılı geçti.. Başarılarının devamını dilerim.. iyi günler
Hasta
Daha önce kanal tedavisi için gitmiştim başarılı bir tedavi oldu çok memnun kaldım şimdi çürük ve dolgu işlemi yapıldı yine temiz ve başarılı bir işlem yapıldı Özgür beye teşekkür ederim
rü...z
Kanalı çok dar olan bir dişim için kendisine başvurdum en son. Filmimi inceledikten sonra tedavinin kolay olacağını söyleyerek beni çok rahatlattı. Önce kanalıma ilaç koydu, 1 hafta sonra da dolgusunu tamamladı. Eli çok hafif, hiç acı hissetmedim. Özgür hocam uzun zamandır diş tedavilerimizi yapıyor, ailecek gidiyoruz. Çok memnunuz. Kibarlığı, elinin hafifliği, işindeki başarısı takdire şayan. Başarılarının devamını dileriz..
em...n
Kırık olan dişim için kendisine başvurdum ve çok özveri ile kurtarılması zor olan dişimi kaplama yaparak kurtardı . kişilkolrakta kalbinin güzelliği yüzüne vuran bir doktor. Ayrıca teknolojiyi çok iyi takip ediyor ve kullanıyor polikliniği çok temiz ve teknolojik ağrı ve acı çekmem için elinden gelen özveriyi yapıtı çok ama çok teşekkür ederim.
m....k
İmpilant ve lamina için kendilerine gittim işciliğinin yanına sıra insanlık olarak çok beğendiğim birisi umarım çok daha iyi yerlede çok daha başarılı biri olarak görürüm :)
Kurtarilamaz denen disimi hic tereddut etmeden kurtardi. eli inanilmaz hafif tum korkularimi yendim sayesinde. ben yapilan islemden de, klinikten de cok memnunum. tesekkur ediyorum.
Özgür Bey’e 2 dişimin kanal tedavisi için gittim. Ailecek gayet memnunuz. Diş konusunda korkan biri olmama rağmen çok hızlı ve ağrısız bir şekilde işlemlerimi gerçekleştirdi. Hastalarıyla iletişiminde açıklayıcı ve güler yüzlü, Denizli’de kesinlikle tercih edilebilecek diş doktorlarından biri
bi...
Ayrıntılı muayene sonrasi hizli tedavi uygulandi. Sürec uzamadan tedavi sonuclandı. Dis dolgusu yapildi.
y.....
Kanal tedavisi için gittim.Tedavim hızlı ve nazik bir şekilde yapıldı.Dt. Özgür Gürsel ve personellerine teşekkür ediyorum.Nazik insanlar.
Özgür Gürsel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgür Gürsel, Diş Hekimi. Size Özgür Gürsel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen, 20'lik Diş Çekimi, Lamina Uygulamaları, Pembe Estetik, Normal Randevu, Diş Çekimi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Ağız Bakımı Eğitimi.
Özgür Gürsel adresi nerede?Özgür Gürsel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kınıklı Mahallesi 6010 sokak no:11 /1 Pamukkale Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgür Gürsel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgür Gürsel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özgür Gürsel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özgür Gürsel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Özgür Gürsel hangi dilleri konuşuyor?Özgür Gürsel ile İngilizce, Arapça, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Özgür Gürsel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgür Gürsel tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Özgür Gürsel hakkında ne düşünüyor?Toplam 54 hasta / danışan, Özgür Gürsel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özgür Gürsel hangi sigortaları kabul ediyor?Özgür Gürsel tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Ak Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.