Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Eskişehir Osman Gazi Ünv. Tıp Fak. Meşelik Kampüsü/Eskişehir, Odunpazarı, Eskişehir
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
me....
Telefon numarası doğrulandı
Bence eskişehirin en iyi en ilgili doktoru.agız ve diş sağlığında Çekilmesi gerikiyor dişin durumu cok kötü dedikleri dişimi Endodonti de bulunan EKİN hocayla beraber kanal tedavisi dolguyla Kurtardılar.isteseler direk kötü bu diş diye çekebilirlerdi biz nerden Bilip anlıcaz biçogumuz zaten bu şekilde diş kaybı yasamıyormuyuz Kısacası ben hocamıza ve yönlerdiği herkese cok tesekkür ediyorum Ve herkese sağlıklı günler diliyorum
Özgür Irmak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgür Irmak, Diş Hastalıkları Ve Tedavisi.
Özgür Irmak adresi nerede?Özgür Irmak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eskişehir Osman Gazi Ünv. Tıp Fak. Meşelik Kampüsü/Eskişehir Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgür Irmak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgür Irmak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özgür Irmak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgür Irmak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özgür Irmak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özgür Irmak hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Özgür Irmak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.