Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Yeni Doğan Kalça Ultrasonu
Üst Ekstremite Cerrahisi
İlizarov ile Boy Uzatma ve Deformite Cerrahisi
Doç.Dr.Özgür Karakoyun Muayenehanesi
Ortopedi ve travmatoloji, kas iskelet sistemi hastalıkları ve yaralanmaları ile ilgilenen bir tıp dalıdır. Bu alanda çalışmak isteyen hekimler, tıp fakültesini bitirdikten sonra 5 yıl süren bir uzmanlık eğitimi almalıdır.
Ben 2004 yılında Marmara Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesini bitirdim. Tıp fakültesinde okurken ortopedi ve travmatolojiye ilgi duymaya başladım. Özellikle kemiklerin yapısı, gelişimi ve iyileşmesi beni çok etkiledi. Ayrıca bu alanda yapılan cerrahi müdahalelerin hastaların yaşam kalitesini arttırması ve onlara yeni bir hayat sunması da benim için çok önemliydi.
Tıp fakültesini bitirdikten sonra Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniğinde uzmanlık eğitimime başladım. Burada çok değerli hocalarımın yanında, zorlu ama bir o kadar da keyifli bir eğitim süreci geçirdim. Asistanlık eğitimimde kol ve bacaklardaki eğrilikler, kırık kaynama problemleri ve uzuv uzatma konularıyla ilgilendim. Bu konularda çok sayıda ameliyat tecrübesi kazandım.
2010 yılında uzmanlık eğitimimi tamamladım ve Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı oldum. Daha sonra Namık Kemal Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalında akademik kariyerime devam ettim. Burada hem hastalarımın tedavisiyle hem de bilimsel çalışmalarla uğraştım. 2016 yılında Ortopedi ve Travmatoloji alanında Doçent Dr. ünvanını aldım.
2018 yılında Tekirdağ merkezde özel muayenehanemi açtım. Burada hastalarıma daha iyi hizmet verebilmek için donanımlı bir fizik tedavi ünitesi de kurduk. Uzmanlaştığım konular arasında kırık kaynama problemleri, kemik enfeksiyonları (osteomiyelit), doğumsal veya sonradan kazanılmış kol ve bacak eğrilikleri (deformiteleri), ekstremite (kol-bacak) uzatma, estetik boy uzatma ameliyatları ve ampute hastalar için yeni bir teknoloji olan osseointegrasyon ameliyatları yer almaktadır. Bunlara ek olarak; diz ve kalça protezleri, bu protezlerin revizyonları ve ayak şekil bozuklukları gibi beceri gerektiren ameliyatlarla da uğraşmaktayım.
Ulusal ve uluslararası birçok bilimsel dergide ilgilendiğim hastalıklar ve bunların tedavi yöntemleri hakkında bilimsel makalelerim, pek çok ülkede uluslararası kongrelerde konuşmalarım mevcuttur. Özel muayenehane işletmek yanında bilimsel çalışmalarımı sürdürmekte ve hastalarımın tedavisine en güncel bilgilerle devam etmekteyim. “Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği”, “AO Travma” üyesiyim. Evli ve iki çocuk babasıyım.
f....k
Benim diz ve bacaklarımla alakalı rahatsızlığım vardı, bununla alakalı kendisine tedavi oldum. Özgür hoca gerçekten çok iyi bir doktor, aynı zamanda güvenilir bir insan, uyguladığı tedavisinden de olumlu yönde sonuç aldım, bir sürü arkadaşımı da kendisine yönlendirdim, cerrahi müdahale yapıldı, giden arkadaşlarım da kendisinden çok memnun kaldı.
y....f
Oğlum skolyoz hastası ve kendisi onun tedavisini yapıyor, tedaviye kendisi ile birlikte başladık, hala da kendisiyle devam ediyoruz. Her yönden kendisinden çok memnunuz, kısaca söylemem gerekirse Özgür karakoyun hem insan olarak, hem de bir doktor olarak çok iyi diyebilirim.
g....y
Biz tesadüfen kendisiyle tanıştık, iyi ki de tanışmışız. Çocuğumun bacak kaslarında gerginlik vardı, diz kapağı kırıktı, bununla alakalı bir operasyon süreci geçirdik ama sürecimiz hala devam ediyor, başka operasyon da geçirmemiz gerekebilir. Çocuğumun ayak ucunda yürüme problemi de vardı, şu anda doktorumuzun kontrolünde fizik tedaviye gidiyoruz, haftada iki gün gidiyoruz, hala kendisinin takibindeyiz.
z....k
Benim dizlerimde ağrı vardı ve zaman zaman yürümekte zorlanıyordum. Yaklaşık 8-9 sene önce Özgür Bey’in hizmet verdiği bir Üniversite hastanesinde kendisine gidip muayene olmuştum ve uyguladığı tedaviden çok memnun kalmıştım, hatta o dönem dizlerime iğne yaptırmak istemiştim fakat kendisi iğnenin geçici tedavi olduğunu, kilo vermemi, spor yapmamı ve sağlıklı beslenmemi söyledi, bana bu gibi öğütlerde bulundu ve söylediklerini yaptım, zaman geçince kilo alma durumu oldu ama aynı yerde gittiğimde kendisini bulamadım, daha sonra tesadüfen gezerken kendisinin eşini buldum ve eşi vasıtasıyla kendisine tekrar ulaştım, muayene oldum. Şu an 70 yaşındayım ve diz kapaklarımda kireçlenme olmuştu, bununla alakalı kendisi Prp tedavisi uyguladı, üç seans kendisine gittim ve faydasını gördüm, geçen gün de sağ dizime basamıyordum, tekrar kendisine gittim, menisküs yırtığı olduğunu söyledi, bunu da aynı şekilde tedavi etti, şu anda da dizliğim var, ağrılarım yavaş yavaş hafifledi, kendisini herkese tavsiye ediyorum. Hastasını her zaman dinler, her konuda çok güleryüzlü davranır, hastasını çok candan bir şekilde tedavi eder, Allah kendisini başımızdan eksik etmesin.
s....t
Özgür bey eşimin doktoru ve kendisinden çok memnunuz. Eşim ikinci ayın 1’inde kendisine kalça protezi ameliyatı oldu. Tedavi sürecimiz de hala devam ediyor, üç gün önce de yine beraberdik, eşime bir iğne yapılmıştı, şu anda da ağrısı falan yok, gayet iyi diyebilirim, bu anlamda kendisine teşekkür ediyoruz.
c....k
Benim kızımın skolyoz rahatsızlığı var ve bununla alakalı biz sürekli kendisine kontrollere gidiyoruz. Bu süreçte kendisinin gösterdiği ilgiden ve alakadan dolayı çok memnunuz. Her konuda gayet ilgili bir şekilde umut vererek konuştu, bununla alakalı çalışmaları çok iyi, kendisinden ayrı fizik tedaviye de gidiyoruz, iyi ki kendisiyle karşılaştık.
n....k
Çocuğum kendisine boy uzatma operasyonu geçirdi. Özgür bey son derece başarılı ve güzel bir doktor, kendisi ile geçirmiş olduğumuz süreçten çok memnun kaldık, şu anda da hala kontrol sürecimiz devam ediyor, haftalık olarak kontrollerimize gidiyoruz.
Kızımın boy uzamaması sebebiyle gittik.Bize ileride boyunun uzayabileceği ve bunun mümkün olduğunu,okuluna devam et istediğin zaman gel bu tedaviyi ağrısız ve sızısız bir şekilde gerçekleştirebiliriz dedi.Meşakatlı bir süreç ama olabilirliği olan bir durum .Konuşmalarıyla bizi ikna etti,memnun kaldık.
ö.....
Benim hastalığımı orta okulda fark ettik.Tavsiye üzerine Özgür Bey'i önerdiler gittim ve Özgür Bey beni gördü,aynı günde röntgen çekti ve kabul etti.Dizlerimde gelişim bozukluğu vardı.Dizlerim hep içe doğru dönüyordu, onun için gittim.Fiksatör taktılar sağ bacağıma 6 ay boyunca.Sonra onu çıkarttık, sol bacağıma da 6 ay takılı kaldı.Toplam 1 yıl kullandım iyileştim.Şu an iyiyim.Aynı zamanda bacağımda kısalık varmış, bunu fark ettiler ve kemiklerimi uzattılar.1 yıl boyunca kontrollere gittim.Bir sıkıntı çıkmadı.Şu anda gayet iyiyim.
İyi bir doktor.Babamın yıllardır doktoru.Kastamonu'dan doktoru.Biz kendisinden çok memnunuz.Kimsenin yapamadığı ameliyatları kendisi yapıyor.Teşekkür ediyoruz.Babamın 2 kalçasına da protez takıldı,çok memnun kaldık.İlgilenmesinden ve yaptığı ameliyatın kalitesi ve hastasının arkasında duruyor olması,güler yüzlü olmasından memnunuz.Şu an tekrardan ameliyat olacak babam.Protezde kayma oldu, yeniden protez takılacak,ameliyatı yapılacak.
Özgür Karakoyun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgür Karakoyun, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Özgür Karakoyun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Randevu, Boy Uzatma, Kaynamayan Kırık Tedavisi, Üst Ekstremite Cerrahisi, Yeni Doğan Kalça Ultrasonu, Kemik İltihabı ( Osteomyelit) Tedavisi, Diz Protezleri, Kalça Protezi, Kısmi (Parsiyel) Diz Protezleri.
Özgür Karakoyun adresi nerede?Özgür Karakoyun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hürriyet mahallesi Necati Sezen sokak No:26/1 Süleymanpaşa Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgür Karakoyun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgür Karakoyun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özgür Karakoyun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özgür Karakoyun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Özgür Karakoyun hangi dilleri konuşuyor?Özgür Karakoyun ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özgür Karakoyun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgür Karakoyun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özgür Karakoyun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özgür Karakoyun hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Özgür Karakoyun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özgür Karakoyun hangi sigortaları kabul ediyor?Özgür Karakoyun tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Tekirdağ bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları