Apgar Skoru
Yenidoğan Takibi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
mü...e
Özgür beyle kızımın bitmek bilmeyen öksürük nöbeti sebebiyle tanıştık. Dostça yaklaşımı, öneriler veya sorularıma sabırla ve anlayışlı olmaya çalışarak cevap vermesi nedeniyle ve doğru tedaviyle süreci şükürler olsun başarıyla tamamladık. Anlaşıyışından sabrından dolayı teşekkür etmek istedim. Herkes Dr olamaz, tedaviden önce hasta yakınına yaklaşım çok önemlidir. Teşekkürler ...
ül...
Kızımın doğumundan itibaren uzun bir zaman Özgür Beye gittik. Çok naif, dikkatli, işini ve çocukları seven iyi bir doktordur. Gereksiz tahlil yaptırmaz ilaç vermez. Onunla tanıştığımız için çok şanslıyız.
di...m
Ozgur Bey, guler yuzu,sonsuz sabri aciklayici bir dille anlatisi ve titiz davranisi ile son derece basarili bir doktor.Kizimin dogumundan itibaren 2 senedir kendisine gitmeye devam ediyoruz ,kendisine sonsuz tesekurlerimizi sunuyoruz.
ba...3
Ozgur bey isini severek yapan guler yuzlu son derece basarili ve samimi bir hekim. Kendisini tanidigimiz icin cok sansliyiz.
me...m
Özgür bey çok ilgili ve alanında 1 numara bir doktordur. İşini çok iyi yapıyor oğlum bebekken tanıştık onunla şuan mesafeden dolayı görüşemiyorum fakat onun gibi birini bulamadım.
pı...z
Tanıdığım en ilgili cocuk doktoru.Dogum yaptigim hastanede oglumun ilk muanelerini kendisi yapmisti o gunden sonrada her ay kendisine goturdum cok memnundum herkese tavsiye ederim
ay...u
Özgür bey ilgili bir doktor kızım iki aylık gelişimini kendisinde takip ediyoruz gereksiz ilaca karşı mesaj atarak sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz ama geç cevap yazar bunuda iyi bir doktor olmasına bağlıyorum kesinlikle yoğun olduğu içindir
gü...n
özgür beyi oglumun dogumuyla tanıdım ve bırakmadım şimdi oglum 15 aylık ve hala özgür beyde muayene oluyor kendisinin ebebeylere tavrı ve yaklaşımı ve ogluma olan yaklaşımı oldukca iyi kendisine çok güveniyorum inanıyorum iyi bir doktor bırakmayıda düşünmüyorum aile hastanesinin böylesine iyi bir doktoru kaybetmesi hic iyi olmaz zira hastaneden ziyade doktor daha önemli
be...i
Özgür beyi yeni tanidik 6 ay önce oğlum doğduğunda ve kaybetmek istemiyoruz özgür bey ilgili alakalı doktor allah özgür beyden razı olsun herkesin kesinlikle güvenip çocuğunu hemanet edebileceği doktor tavsiye ediyorum.
Dr. Özgür Bey Kızım İlaydanın çok nazını çekmiştir . Hastalarıyla ilgilenen ve sabırlı bir Doktor dur, Ağzından çıkacak her söze güvenim tamdır. Kendisine sonsuz teşekkürler...
Özgür Karlıklı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgür Karlıklı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Özgür Karlıklı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Apgar Skoru, Büyüme Hormonu Testi, Çocuk Gelişim Testi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon), Hemaferez, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Tam Kan Sayımı-Hemogram.
Özgür Karlıklı adresi nerede?Özgür Karlıklı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adnan Kahveci Bulvarı No:30/2A Bahçelievler
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgür Karlıklı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgür Karlıklı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özgür Karlıklı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özgür Karlıklı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Özgür Karlıklı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgür Karlıklı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özgür Karlıklı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özgür Karlıklı hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Özgür Karlıklı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özgür Karlıklı hangi sigortaları kabul ediyor?Özgür Karlıklı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Halk Sigorta, Ergo Sigorta, Groupama Sigorta, Anadolu Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bakırköy Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Sarıyer Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kartal Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (13)Bahçelievler Mide Hastalıkları
Bahçelievler Saman Nezlesi (Alerjik Rinit)
Bahçelievler İdrar Yolu Enfeksiyonu
Bahçelievler Mide-Bağırsak Enfeksiyonları
Bahçelievler Tüm Çocuk Hastalıkları
Bahçelievler Çocuklarda Yüksek Ateş
Bahçelievler Gelişim Bozuklukları
Daha fazla (15)Bahçelievler bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bahçelievler bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bahçelievler bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bahçelievler bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bahçelievler bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bahçelievler bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bahçelievler bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bahçelievler bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bahçelievler bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bahçelievler bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bahçelievler bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bahçelievler bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bahçelievler bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bahçelievler bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bahçelievler bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bahçelievler bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bahçelievler bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bahçelievler bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bahçelievler bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bahçelievler bölgesinde Medilab Assist kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla