Fevzi Çakmak Caddesi Kırcaali Mahallesi No:76 Osmangazi, Bursa
f....u
Kesinlikle tavsiye ettiğimiz bir doktor kendisi. Sabırla sorduğumuz sorulara cevap vermesi, güleryüzlü yaklaşımıyla böbrek taşı ameliyatımızı başarıyla gerçekleştirdi. Kendisine çok teşekkür ederiz.
zy...p
Beş buçuk yaşında oğlumu idrarla alakalı bir sıkıntısı ile götürüp sünnet etmesini istedik. Çok korkularım vardı. Benim için zor bir süreç olacak zannediyorken her şey çok iyi gelişti. Doktor beyden çok memnun kaldık. Her yerde söylüyorum. Buraya da yazmak istedim. Sünnet ettirmeyi düşünen varsa hiç tereddüt etmeden doktor beye başvurabilirler.
.....
Başka bir merkezde üreterimdeki taştan dolayi ameliyat olmam gerektiği soylenince daha önce yine böbrek tasi sebebiyle babamı da tedavi eden memnun kaldigimiz özgür beye basvurduk.ameliyatim hakkında aklımda hiç soru kalmayacak şekilde bilgilendirildim,sorunsuz bir ameliyat ve ameliyat sonrasi donemi gecirdim,aklıma takılan soruları sormak için istediğim zaman doktorumla iletisim kurabildim.her gorusmemizde güleryüzle karsilandim.hem tedavisinden hem de hastaya yaklaşımından çok memnun kalarak tedavimi tamamladım.
Hasta
Daha önce Özgür beye böbrek taşı ameliyatı olan bir arkadaşımın tavsiyesi ile Özel doğuş hastanesine gittim Başka bir hastanede böbregimde 2 cm lik taş olduğunu söylemişlerdi.korktugum için bende doktor arastirmak istedim.Özgur beyde gereken bilgileri verdi.butun herşeyi bana tek tek anlatması bana güven verdi ve ameliyat olmaya karar verdim böbregimde ufak bir delik açarak kapalı yoldan böbrekteki bütün taşları aldı.cok şükür gayet iyiyim çok teşekkür ediyorum Özgür beye.herkese anlatıyorum kendisini.iyi ki kendisine güvenip ameliyatimi olmuşum.
ah....
Doktor beye babamın prostat rahatsızlığı için gittik. Daha önce gittiğimiz başka bevliyeci ameliyat demişti. Babam ameliyattan korktuğu için kabul etmedi. Özgür hocam ameliyata gerek olmadığını söyledi ve ilaç yazdı. Gerçekten de babamın şikayetleri günden güne azaldı. Hem de çok ilgili biri.
d.....
Daha önce Özgür beye Ameliyat olan bir arkadaşımın tavsiyesi ile Özel akhisar hastanesine gittim. Öncelikle beni oldukça kibar karşıladı. Daha önce taşın var dedikleri için filmlerimi yanımda götürmüştüm. Bana hastalığımı anlattı ve sistoskopiyle taşı kontrol edeceğini söyledi. Sonra da ağrısız, kesiksiz taşımı aldı. Ameliyat sonrası da kontrollerimde hep aynı ilgiyi gösterdi. Ameliyat olalı 3 ay geçti. Çok şükür gayet iyiyim.
ta...ı
Doktorumdan allah razı olsun. Çok memnun kaldım. Çok yetenekli ve güler yüzlü birisi. Hastalıktandan kurtardı beni. Ameliyat sonrası hastanede yatarkende çok ilgilendi sağolsun.
Özgür Koç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgür Koç, Üroloji.
Özgür Koç adresi nerede?Özgür Koç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak Caddesi Kırcaali Mahallesi No:76 Osmangazi Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgür Koç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgür Koç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özgür Koç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgür Koç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özgür Koç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özgür Koç hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Özgür Koç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ürologlar
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar