Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu
Varis Ameliyatları
Varis Tedavisi
Çalışan Kalpte Koroner Bypass Cerrahisi
Özel Natomed Hastanesi
Değerli Özgür Hocam. Babam 12 mart 2023 de ağır kalp krizi ile Natomed hastanesine götürüldü, Özgür hoca ve ekibi 4 damar tıkanıklığı ile babama 14 martta bypass kalp ameliyatı yaptı. Her şey çok iyi geçti, yaraları hemen iyileşti, kendisi şu an çok iyii. Mükemmel bir doktor, ameliyat öncesi ve sonrası bizi hem değerli bilgileriyle aydınlattı hem de içimizi rahatlattı. Kendisine çok teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.
m....b
Değerli hocam.19 Aralık 2022 tarihinde baypas ameliyatı oldum.Sizinle tanışana kadar korkularım ve endişelerim vardı.Fakat sizinle tanıştıktan sonra korkularım ve endişelerim gitti.Ameliyat olalı yaklaşık 1 ay oldu ve şuan çok iyiyim.Emekleriniz için çok teşekkür . Ayrıca ekibinizin emekleri için de ayrıca teşekkür ederim
m....k
Yaklaşık 2 hafta once bypass ameliyati oldum. Kendisi ve ekibine cok tesekkur ediyorum. Ameliyatimiz cok basarili gecti. Ameliyat sonrasi bakimdan cok memnun kaldim. Herkese onerebilecegim iyi bir doktordur.
mu...k
Saygıdeğer Hocam,Èşim Mustafa Günok,,un sağlığına kavuşmasında gösterdiğiniz insanüstü gayret ve özveriden dolayı teşekkür ve şükranlarımızı arzeder 2014 yıllının sizler ve aileniz için geçmişten daha iyi daha parlak olmasını saygı ve sevgilerimle arzederim. Kamuran Günok
me...k
Özgür bey sayesinde varislerimden kurtuldum.çok rahat bi ameliyat geçirdim aynı gün ayağa kalktım. Şuan çok rahatım yıllardır çektiğim ağrılardan kurtuldum.kendisine çok teşekkür ederim.
Özgür Mart isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgür Mart, Kalp Ve Damar Cerrahisi. Size Özgür Mart tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Konjenital Kalp Cerrahisi, Aort Kapak Replasmanı, Kalp Bypass Ameliyatı, Periferal Vasküler Bypass, Varis Ameliyatları, Koroner By-Pass Ameliyatı, Varis Tedavisi, Aortik(Kalp) Anevrizma Cerrahisi, Çalışan Kalpte Koroner Bypass Cerrahisi, Kalp Kapakçığı Değişimi.
Özgür Mart adresi nerede?Özgür Mart şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tuzluçayır Mahallesi Natoyolu Caddesi No:55 Mamak
- Mimar Sinan Mah, Mimar Sinan Cd. No:72 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgür Mart isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgür Mart online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özgür Mart isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özgür Mart, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Özgür Mart hangi dilleri konuşuyor?Özgür Mart ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özgür Mart isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgür Mart bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özgür Mart ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özgür Mart hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Özgür Mart hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özgür Mart hangi sigortaları kabul ediyor?Özgür Mart tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta, Ergo Sigorta, SGK, Doğa Sigorta Kooperatifi, Ethica Sigorta, Katılım Emeklilik Ve Hayat Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.