f....k
Özgür hocam tıp fakültesinde öğrenciyken öğretmen olurdu bilgi birikimi o zamandan beri çok iyi doktordu. Doktor olduktan 3 yol sonra çok kötü bire hastalığa yakalandım ve tanı konulamadı. Artık herşeyden umudu kesmiş bitik haldeyken şans eseri özgür hocamla karşılaştım ve 15 dakika muayene etmesi ve sonuçlarıma baktı ve tanıyı koydu. Özgür hocamın öğrencisi ve hastası olduğuma bir kez daha mutlu oldum i
a...
Teşhisi, güler yüzü, ilgili olması; dört dörtlük bir doktor , kızıma glanzman teşhisini koydu ve tedavimiz devam ediyor , kendisine güveniyoruz ve diğer yardımcı olan arkadaşlarıyla başarılar diliyoruz.
ze...k
özgür bey bölümünü ve insanları seven bir doktor insanlığı ve güler yüzüyle hastalarına enerji ve güven dağıtıyor kızımda özgür beyi çok severdi bize emeği çoktur.bu özelliklerinin ve başarılarının devamını diler onu en iyi yerlerde görmeyi dileriz.güvenilir hastasına sahip çıkan bir insan,
fa...z
Gelecegin en iyi doktorlarından biri onu farklı kılan ise güler yüzlülügü .insana yakın olması
ec...n
lenfoma hastalarına ilik nakli gerekiyormu ?
Özgür Mehtap isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgür Mehtap, Hematoloji.
Özgür Mehtap adresi nerede?Özgür Mehtap şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eski İstanbul Yolu Umuttepe İzmit
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgür Mehtap isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgür Mehtap online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özgür Mehtap isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgür Mehtap bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özgür Mehtap ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özgür Mehtap hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Özgür Mehtap hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.