İlkokul: Oruçgazi İlköğretim Okulu
Akademik Unvan: Operatör Doktor
Medikal Deneyim: Katarakt Cerrahisi ve Üst Kapak Cerrahisi
Talatpaşa Bulvarı Begonyalı Sok. No: 7/9, Bahçelievler
tü...z
Ben 2018 yılında akıllı lens ameliyatı oldum ve hayatımda gördüğüm işinde en başarılı uzman doktor ameliyatı yaparken besmele çekerek başlaması bende ayrı bir hayranlık uyandırdı şuan onun sayesinde dünya pencerem açık önce Rabbime şükürler olsun ki böyle bir doktoru tanıdım sonrada kendisine binlerce kez tşk ederim Rabb'im yolunu açık etsin inşallah
ec...m
1 yıldır iki gözümde de enfeksiyon vardı ve çeşitli doktorlara gittim. En sonunda kanser ilacı verilmiş ve 6 ay boyunca kanser ilacı kullanmışım haberim yok! Yine başladı enfeksiyon; göremiyorum, sürekli gözlerim akıyor, arabanın farı bile gözümü aldığından akşamları güneş gözlüğü kullanmak zorunda kalıyorum. Yanması, batması ayrı bir konu... Sonra babamın göz ameliyatını yapan Özgür beye son çare olarak geldim. Muayene ettikten sonra bu gözler nasıl bu hale gelmiş dedi. Son olarak bir ilaç denemesi yapalım olmazsa enfeksiyondan oluşan yaraların lazerle alınması gerekir dedi. Tedaviye bu kez onunla başladık. Çok değil bir yıllık geçirilemeyen sorun bir, bir buçuk ayda doğru tanı, doğru ilaç ve yönlendirmelerle geçti. Hayat kalitem yerlerde gezdim bir yıl... İyi ki diyorum, iyi ki Özgür hocayı tanımışım ve ona gitmişim.. İşine saygı duyan, yapmak için değil de gerçekten özenle çalışan bir doktor. Göz doktoru olarak kesinlikle bana göre alanında en iyilerinden biri...
Tekrar tekrar teşekkür ederim.
Özgür Öğreten isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgür Öğreten, Göz Hastalıkları.
Özgür Öğreten adresi nerede?Özgür Öğreten şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Talatpaşa Bulvarı Begonyalı Sok. No: 7/9 Bahçelievler
- Abdi İpekçi Caddesi Maltepe Apt. No:44 Kat:5 Daire:16 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgür Öğreten isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgür Öğreten online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özgür Öğreten hangi dilleri konuşuyor?Özgür Öğreten ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Özgür Öğreten isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgür Öğreten bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özgür Öğreten ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özgür Öğreten hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Özgür Öğreten hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bahçelievler bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Bahçelievler bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları