Çimenlik Mah. Alaaddin Kap Cad.No:13, Karatay, Konya
he...i
Çok mükemmel bir aile hekimi hastalarıyla ilgilenmesi tedavisi çok güzel gerçekten işinin ehli bir doktor.onu doktor olarak değilde bir abi olarak görüyorum.onu çok seviyorum.Bana ve çocuklarıma gereken en iyi tedaviyi yapıyor.Gerek kendisi gerek hemşiresi şenayla en iyi tedavileri yapıyorlar.Sadece ellerinden geleni değil kat ve kat fazlasını yapmaya çalışıyorlar Allah onları başımızdan eksik etmesin
ey...p
mükemmel bi doktor mütavazi işinin uzmanı iyi bi insan kafamda müthiş bi ağrı vardı.bi haftalık bi tedaviyle sonuca ulaştım.işinin uzmanı bi insan.ayrı zamanda sağlık ocağı olmasına rağmen her hastaya 20 dakikasını ayırıyor.teşhisi tamamen anladıktan sonra.hastaya müdahale ediyor
Özgür Önal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgür Önal, Aile Hekimliği.
Özgür Önal adresi nerede?Özgür Önal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Lalebahçe Mevkii Konya
- Çimenlik Mah. Alaaddin Kap Cad.No:13 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgür Önal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgür Önal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özgür Önal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgür Önal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özgür Önal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özgür Önal hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Özgür Önal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.