Peyas Mahallesi, 225. Sokak, Kemal Polat Sitesi Villaları, No:9 Villa:3, Kayapınar, Diyarbakır
4 Boyutlu Renkli Doppler İkinci Düzey Ultrasonografi
4 Boyutlu Ultrason
Abdominal Ultrasonografi
Tümünü gösterHizmetler
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Peyas Mahallesi, 225. Sokak, Kemal Polat Sitesi Villaları, No:9 Villa:3, Diyarbakır
3 Boyutlu USG
Doğum Öncesi Eğitim Ve Doğuma Hazırlık
Doğuma Hazırlık Eğitimi
Doğuma Hazırlık Eğitimleri
Op. Dr. Özgür Özkul Muayenehanesi
Doğumda Epidural (Ağrısız Doğum)
Dörtlü Tarama Testi
Kegel Egzersizleri
Kısmi Histerektomi(Histerektomi)
Laserasyon Onarımı
Op. Dr. Özgür Özkul Muayenehanesi
Leep (Loop Elektrocerrahi Eksizyonel Prosedür)
Menopoz Tedavisi
İdrar Kaçırma Ameliyatı
İkili Tarama Testi
İkinci Düzey Obstetrik Ultrasonografi
Op. Dr. Özgür Özkul Muayenehanesi
Ardahan’dan doğum için Diyarbakır’a ailemin yanına geldim kuzenim ve araştırmalarım neticesinde Özgür doktoru buldum çok güler yüzlü, cana yakın, sorularımın cevabını güzelce alabildiğim bir doktor sezeryan doğum yaptım bir haftada toparladım ikinci çocuk düşünürsem eğer tekrar Özgür doktora gelirim çok memnun kaldım.
me...k
Hocamızın güler yüzü detaylı ultrason anlatımı stresten uzak yaklaşımı her konuda bılgı vermesı gerçekten çok mutlu etti ilk kez aklımda gebeliğimle alakalı soru işaretleri kalmadan ayrıldım bır doktorun yanından keşke daha önce muayenesıne görmüş olsaydım dedim
se...u
2.ci gebeliğimde tanıdığım Dr.Özgür Beyi keşke 1.ci gebeliğimde de tanımış olsaydım. Kendisinin inanlımaz donanımlı, bilgili ve anlayışlı olması hamilelik sürecimin çok iyi geçmesini sağladı. Kendisini ve ekibini kesinlikle tanımanızı ve gebelik sürecinizi Dr. özgür bey ile başlayıp devam ettirmenizi tavsiye ediyorum. İyi ki tanımışım.
me...r
Hamileliğim ilk gününden itibaren özgür hocamızla tanıştık ilk gebeliğimdi tecrübe,tanıları sayesinde bize çok güven verdi sorularımızı içtenlikte yanıtladı saat kaç olursa olsun her zaman ulaşabildik güler yüzlü içtenliğiyle doğuma kadar hocamızla devam ettik güleryüzlü yaklaşımıyla doğum güzel ve başarılı gerçekleşti bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım hocam iyi ki yollarımız kesişti.
ra...a
Tek kelime ile kusursuz bir doktor .Kesinlikle işinin ehli ikinci sezeryan ameliyatımı Özgür hocayla gerçekleştirdik ve ilk sezeryan ile arasında dağlar kadar fark yaşadım ağrı yaşamadan şişlik yaşamadan hemen ayağa kalktım herkese tavsiye ederim. Her muayenede bebeginizi uzun uzun her detayını anlatarak göstererek görmek çok güzel siddetle tavsiye ederim iyiki sizi tercih etmişim
ne...
Bizim doğum hikayemizin baş kahramanı ÖZGÜR HOCAM'dır !
Ben biraz zor bir hamilelik süreci geçirdim. Düşük tehlikem vardı. Özgür hocamdan önce birkaç farklı doktora gittim. Ancak hiç biri içimi rahatlatmadi aksine beni daha çok tedirgin edecek şeyler söylediler. Sürekli ağlıyordum o süreçte. Daha sonra bir öğrencimin tavsiyesi üzerine Özgür hocama gittik. Gerek mesleki bilgisi olsun gerekse ilgisi gerçekten insana çok iyi gelen , güven veren, rahatlatan harika bir enerjisi var. Bir hamiş için bunlar çok çok önemli. Hele ki bide pinpirikliyseniz. Saat kaç olursa olsun kendisine ulaşabiliyorduk. Özellikle doğuma birkaç hafta kala bazen günde defalarca kez aradığımız zamanlar olmuştur. Her defasında sabırla, güler yüzle ve samimiyetle ilgilendi. Bunun için iyi ki iyi ki Özgür hocamla bu yola devam ettik ve elhamdülillah güzel bir şekilde tamamladık. Aklıma her geldiğinde kendisine dua ediyorum....
r....i
Tavsiye üzerine gittim. Memnun kaldığım için hamileliğimin başından doğuma kadar olan süreçte hocamızla devam ettik. Son derece anlayışlı ve güler yüzlü bir doktor. Sorduğumuz bütün soruları en ince ayrıntısına kadar sabırla cevapladı. Sezaryen doğumda da eli çok hafif. Hemen ayaklandım. Allah razı olsun kendisinden. Biz çok memnun ayrıldık. Herkese tavsiye edebileceğim bir doktor.
me...ü
Muhteşem bir doktor kliniğine girip çıkınca mutlu ayrılıyorum her seferinde her detayına kadar bakıyor ilk çocuğumda da hocama gittik şimdi ikinci gebeliğim yine kendisiyle devam ediyoruz süreci o kadar güzel açıklıyor ki ne zaman mesaj atıp bişey sorsam hemen dönüş yapıyor şiddetle tavsiye ediyorum
s....b
Ayrıntılı ultrason için gittim gerçekten çok güler yüzlü anlayışlı bir doktor. Bütün sorularımızı rahatlıkla sorup cevabını aldık Allah razı olsun.
em....
Hamile kaldığım ilk günden beri Özgür Bey'e muayene oldum. Çok memnun kaldık .Tecrübe ,tanıları ve hastaya yaklaşımı çok güven vericiydi.Gebelik takip sürecimde içim cok rahattı sorularımı içtenlikte yanıtladı endişelerimi giderdi. Bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım. Güleryüzlü yaklaşımıyla doğum çok başarılı geçti.. Kadın doğum alanında tercih edeceğim tek doktor kendisi.
Özgür Özkul isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgür Özkul, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Özgür Özkul tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Normal Randevu, Sezeryan Doğum, Normal (Vajinal) Doğum, Rahim Filmi, Histerektomi, Pelvik Muayene Ve Pap Smear, Sezeryan Sonrası Normal Doğum, 4 Boyutlu Ultrason.
Özgür Özkul adresi nerede?Özgür Özkul şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Peyas Mahallesi, 225. Sokak, Kemal Polat Sitesi Villaları, No:9 Villa:3 Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgür Özkul isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgür Özkul online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özgür Özkul isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özgür Özkul, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Özgür Özkul isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgür Özkul tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Özgür Özkul hakkında ne düşünüyor?Toplam 192 hasta / danışan, Özgür Özkul hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özgür Özkul hangi sigortaları kabul ediyor?Özgür Özkul tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Diyarbakır bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları