Op. Dr. Özgür Özkul, Diyarbakır'da hizmet vermektedir.

Op. Dr. Özgür Özkul Muayenehanesi
Peyas Mahallesi, 225. Sokak, Kemal Polat Sitesi Villaları, No:9 Villa:3, Kayapınar, Diyarbakır

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

3 Boyutlu USG +81 daha fazla

4 Boyutlu Renkli Doppler İkinci Düzey Ultrasonografi

4 Boyutlu Ultrason

Abdominal Ultrasonografi

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Peyas Mahallesi, 225. Sokak, Kemal Polat Sitesi Villaları, No:9 Villa:3, Diyarbakır

Konum: Op. Dr. Özgür Özkul Muayenehanesi Doğum

Ardahan’dan doğum için Diyarbakır’a ailemin yanına geldim kuzenim ve araştırmalarım neticesinde Özgür doktoru buldum çok güler yüzlü, cana yakın, sorularımın cevabını güzelce alabildiğim bir doktor sezeryan doğum yaptım bir haftada toparladım ikinci çocuk düşünürsem eğer tekrar Özgür doktora gelirim çok memnun kaldım.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Op. Dr. Özgür Özkul Muayenehanesi 4 Boyutlu Renkli Doppler İkinci Düzey Ultrasonografi

Hocamızın güler yüzü detaylı ultrason anlatımı stresten uzak yaklaşımı her konuda bılgı vermesı gerçekten çok mutlu etti ilk kez aklımda gebeliğimle alakalı soru işaretleri kalmadan ayrıldım bır doktorun yanından keşke daha önce muayenesıne görmüş olsaydım dedim

Konum: Op. Dr. Özgür Özkul Muayenehanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

2.ci gebeliğimde tanıdığım Dr.Özgür Beyi keşke 1.ci gebeliğimde de tanımış olsaydım. Kendisinin inanlımaz donanımlı, bilgili ve anlayışlı olması hamilelik sürecimin çok iyi geçmesini sağladı. Kendisini ve ekibini kesinlikle tanımanızı ve gebelik sürecinizi Dr. özgür bey ile başlayıp devam ettirmenizi tavsiye ediyorum. İyi ki tanımışım.

Konum: Op. Dr. Özgür Özkul Muayenehanesi Doğum

Hamileliğim ilk gününden itibaren özgür hocamızla tanıştık ilk gebeliğimdi tecrübe,tanıları sayesinde bize çok güven verdi sorularımızı içtenlikte yanıtladı saat kaç olursa olsun her zaman ulaşabildik güler yüzlü içtenliğiyle doğuma kadar hocamızla devam ettik güleryüzlü yaklaşımıyla doğum güzel ve başarılı gerçekleşti bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım hocam iyi ki yollarımız kesişti.

R
Konum: Op. Dr. Özgür Özkul Muayenehanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Tek kelime ile kusursuz bir doktor .Kesinlikle işinin ehli ikinci sezeryan ameliyatımı Özgür hocayla gerçekleştirdik ve ilk sezeryan ile arasında dağlar kadar fark yaşadım ağrı yaşamadan şişlik yaşamadan hemen ayağa kalktım herkese tavsiye ederim. Her muayenede bebeginizi uzun uzun her detayını anlatarak göstererek görmek çok güzel siddetle tavsiye ederim iyiki sizi tercih etmişim

Konum: Op. Dr. Özgür Özkul Muayenehanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Bizim doğum hikayemizin baş kahramanı ÖZGÜR HOCAM'dır !
Ben biraz zor bir hamilelik süreci geçirdim. Düşük tehlikem vardı. Özgür hocamdan önce birkaç farklı doktora gittim. Ancak hiç biri içimi rahatlatmadi aksine beni daha çok tedirgin edecek şeyler söylediler. Sürekli ağlıyordum o süreçte. Daha sonra bir öğrencimin tavsiyesi üzerine Özgür hocama gittik. Gerek mesleki bilgisi olsun gerekse ilgisi gerçekten insana çok iyi gelen , güven veren, rahatlatan harika bir enerjisi var. Bir hamiş için bunlar çok çok önemli. Hele ki bide pinpirikliyseniz. Saat kaç olursa olsun kendisine ulaşabiliyorduk. Özellikle doğuma birkaç hafta kala bazen günde defalarca kez aradığımız zamanlar olmuştur. Her defasında sabırla, güler yüzle ve samimiyetle ilgilendi. Bunun için iyi ki iyi ki Özgür hocamla bu yola devam ettik ve elhamdülillah güzel bir şekilde tamamladık. Aklıma her geldiğinde kendisine dua ediyorum....

R
Konum: Op. Dr. Özgür Özkul Muayenehanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Tavsiye üzerine gittim. Memnun kaldığım için hamileliğimin başından doğuma kadar olan süreçte hocamızla devam ettik. Son derece anlayışlı ve güler yüzlü bir doktor. Sorduğumuz bütün soruları en ince ayrıntısına kadar sabırla cevapladı. Sezaryen doğumda da eli çok hafif. Hemen ayaklandım. Allah razı olsun kendisinden. Biz çok memnun ayrıldık. Herkese tavsiye edebileceğim bir doktor.

Konum: Op. Dr. Özgür Özkul Muayenehanesi Randevu

Muhteşem bir doktor kliniğine girip çıkınca mutlu ayrılıyorum her seferinde her detayına kadar bakıyor ilk çocuğumda da hocama gittik şimdi ikinci gebeliğim yine kendisiyle devam ediyoruz süreci o kadar güzel açıklıyor ki ne zaman mesaj atıp bişey sorsam hemen dönüş yapıyor şiddetle tavsiye ediyorum

Konum: Op. Dr. Özgür Özkul Muayenehanesi 4 Boyutlu Ultrason

Ayrıntılı ultrason için gittim gerçekten çok güler yüzlü anlayışlı bir doktor. Bütün sorularımızı rahatlıkla sorup cevabını aldık Allah razı olsun.

Konum: Op. Dr. Özgür Özkul Muayenehanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Hamile kaldığım ilk günden beri Özgür Bey'e muayene oldum. Çok memnun kaldık .Tecrübe ,tanıları ve hastaya yaklaşımı çok güven vericiydi.Gebelik takip sürecimde içim cok rahattı sorularımı içtenlikte yanıtladı endişelerimi giderdi. Bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım. Güleryüzlü yaklaşımıyla doğum çok başarılı geçti.. Kadın doğum alanında tercih edeceğim tek doktor kendisi.