Op. Dr. Özgür Özkul, Diyarbakır'da hizmet vermektedir.

Op. Dr. Özgür Özkul Muayenehanesi
Peyas Mahallesi, 225. Sokak, Kemal Polat Sitesi Villaları, No:9 Villa:3, Kayapınar, Diyarbakır

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

3 Boyutlu USG +81 daha fazla

4 Boyutlu Renkli Doppler İkinci Düzey Ultrasonografi

4 Boyutlu Ultrason

Abdominal Ultrasonografi

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Peyas Mahallesi, 225. Sokak, Kemal Polat Sitesi Villaları, No:9 Villa:3, Diyarbakır

Konum: Op. Dr. Özgür Özkul Muayenehanesi Sezeryan Doğum

Özgür hoca gerçekten hem çok başarılı bir hekim hemde harika bir insan . Gebelik sürecinde muayene esnasında detaylı güzel açıklamaları olsun insanı rahatlatmak olsun hepsinde çok iyidi. Benim gebelik sürecim ekstra sıkıntılı olmasına rağmen Özgür hocanın doğru yönlendirmesiyle 24. Haftada yapılan serklajla 37+3 te çok başarılı bir sezeryan ameliyatı gerçekleştirdi. Bir süre sonra ailenizden biri gibi oluyor en son kontrole gittiğimde bile son geliş olmasının bir burukluğu oldu Allah böyle değerli hekimlerimizi başımızdan eksik etmesin

K
Konum: Op. Dr. Özgür Özkul Muayenehanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Özgür hocaya gebeliğimin ortalarında bi arkadaşımın önerisi ile başvurdum.Öncesinde birkaç farklı doktora daha gittim ama hiçbirinin ilgisi Özgür hocam gibi değildi.İlk muayenede ilgisini ayrıntılı ultrasonunu ve en önemlisi sen soru sormadan sana herşeyi aktarması harikaydı.Bebeğimizi görmek için Özgür hocaya gideceğimiz günü iple çekiyorduk. Ve en önemlisi sezaryen ameliyatımız çok güzel geçti hemen ayağa kalkmam ağrımın olmaması ağrı kesici bile kullanmamam Özgür hocam sayesindeydi.Kendimde sağlıkçı olduğum için kadın doğum doktoru konusunda öneri isteyenlere tek önerim Özgür hocam olacaktır.

Ö
Konum: Op. Dr. Özgür Özkul Muayenehanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Özgür hocaya hamileliğimin başında bir arkadaşın önerisiyle başladım.Gercekten çok memnun kaldım. Sormadan herşeyi tek tek açıklıyor. Ultrasonda o kadar ayrıntılı bakıyor ki içi rahatlıyor insanın. Doğum yaptım ve tam dediği gibi sağlıklı ve tombiş bir bebeğim oldu.Giden kimse pişman olmaz buna eminim. İyi ki Özgür Özkul u tercih etmişiz.

Konum: Op. Dr. Özgür Özkul Muayenehanesi Gebe Takibi

Gebelik sürecimde Diyarbakır da doktor arayışı içindeydim. Yorum görüşler doğrultusunda ve çevremdeki tavsiyeler üzerine geldim ve iyi ki geldim. Sorularımızı sabırla aydınlatıcı şekilde cevaplıyor. Bebeğimizin takibinde ilgili sakin açıklayıcı bilgiler ile bizi mutlu ediyor. Telaş yok ilgisizlik yok ve işini çok güzel yapan bir doktor. Hiç tereddüt etmeden gidebilirsiniz pişman olmayacaksınız.umarım doğumumu da sağlıkla yaparım, o güveni sakinliği hissettiriyor tavsiye ediyorum Özgür hocayı

Konum: Op. Dr. Özgür Özkul Muayenehanesi Doğum

Özgür hocanın takipli hastasıydık.Başından beri kendisine ve bilgi birikimine olan güvenimiz tamdı,hiç pişman olmadık.Herşey yolunda gitti ve bebeğimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza aldık.

Ö
Konum: Op. Dr. Özgür Özkul Muayenehanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Özgür hocayı 21. Hafta da keşfettik . İyi ki tanımışız pozitif hamilelik ve sezaryen doğum süreci geçirdik. Oğlumuzu detaylı bir şekilde her randevuda gördük . Anlattı ve içimizi rahatlattı. Diyarbakır’da iyi doktor bulamadık diyenler Özgür hocayı mutlaka tanımalı.

Konum: Op. Dr. Özgür Özkul Muayenehanesi Doğum

Ardahan’dan doğum için Diyarbakır’a ailemin yanına geldim kuzenim ve araştırmalarım neticesinde Özgür doktoru buldum çok güler yüzlü, cana yakın, sorularımın cevabını güzelce alabildiğim bir doktor sezeryan doğum yaptım bir haftada toparladım ikinci çocuk düşünürsem eğer tekrar Özgür doktora gelirim çok memnun kaldım.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Op. Dr. Özgür Özkul Muayenehanesi 4 Boyutlu Renkli Doppler İkinci Düzey Ultrasonografi

Hocamızın güler yüzü detaylı ultrason anlatımı stresten uzak yaklaşımı her konuda bılgı vermesı gerçekten çok mutlu etti ilk kez aklımda gebeliğimle alakalı soru işaretleri kalmadan ayrıldım bır doktorun yanından keşke daha önce muayenesıne görmüş olsaydım dedim

Konum: Op. Dr. Özgür Özkul Muayenehanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

2.ci gebeliğimde tanıdığım Dr.Özgür Beyi keşke 1.ci gebeliğimde de tanımış olsaydım. Kendisinin inanlımaz donanımlı, bilgili ve anlayışlı olması hamilelik sürecimin çok iyi geçmesini sağladı. Kendisini ve ekibini kesinlikle tanımanızı ve gebelik sürecinizi Dr. özgür bey ile başlayıp devam ettirmenizi tavsiye ediyorum. İyi ki tanımışım.

Konum: Op. Dr. Özgür Özkul Muayenehanesi Doğum

Hamileliğim ilk gününden itibaren özgür hocamızla tanıştık ilk gebeliğimdi tecrübe,tanıları sayesinde bize çok güven verdi sorularımızı içtenlikte yanıtladı saat kaç olursa olsun her zaman ulaşabildik güler yüzlü içtenliğiyle doğuma kadar hocamızla devam ettik güleryüzlü yaklaşımıyla doğum güzel ve başarılı gerçekleşti bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım hocam iyi ki yollarımız kesişti.