Bugün doktor bey kızımı gördü ve muayene etti inceledi güzelce. Hem kulak akıntısı problemimiz vardı hemde yanakları kıpkırmızı idi vücudunda da benekler çıkmaya başlamıştı. Muayene sırasında kızımın o kadar ağlayıp asilik yapmasına rağmen modu hiç düşmedi doktor beyin kızımı ikna etmeye çalıştı detaylı bilgi verdi. Güzelce anlattı her durumu. Bizi de bilgilendirdi. 5.hastalık teşhisi koydu. Durumu gayet iyi kızımın böyle kıymetli doktorların sayısı artsın.
z.....
Doktor beyle iki yıldır tanışıyoruz; bu zaman zarfında her iki oğlumu da tereddüt etmeden götürdüm. Her anlamda ilgili, Güler yüzlü, sabırlı, anlayışlı bir insan, mesleğini hakkıyla yerine getirdiğini düşünüyorum. Kendisine çok teşekkür ediyorum. İyi var hocam.
di...
Oglum dogduktan 1 hafta sonra rutin kontrolleri için Özgür Beye goturduk daha ilk muayenede kendisini cok sevdik. Simdi oglum 6 aylik ve her ay Özgür beye kontrollerimiz icin gidiyoruz. Cocugumuzu gayet sevecen bir sekilde ve ayrıntılı olarak muayne ediyor. Cocukla ilgili soru sorarak bizim gozden kacirdigimiz seyleri yakaliyor ve dogrusunu yapmamiz icin uyariyor. Butun sorularimiza gayet bilgilendirici cevaplar veriyor. Kendisine hastane telefonundan ulasip aklimiza takilanlarida sorabiliyoruz. Guleryuzlu isinde uzman bir doktor bize guven veriyor. Ayrica pandemiden dolayi odasindan hasta cikinca diger hastayi almadan once odayi havalandırıp dezenfekte ediyor ve ellerini yikiyor bu bizim icin guzel bir ayrinti. Kendisini ic rahatligiyla herkese tavsiye edebiliriz. Özgür beyede hayatinda basari ve mutluluk dileriz .
Özgür Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgür Öztürk, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Özgür Öztürk adresi nerede?Özgür Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak Mah. 1450. Sok. No: 13 Çukurambar Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgür Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgür Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özgür Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgür Öztürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özgür Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özgür Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Özgür Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Erzurum Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Edirne Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (9)Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çankaya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çankaya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çankaya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla