Uzm. Dr.
Akupunktur
Ozon Terapi
Kupa Terapi (Hacamat)
Mersin 1 adres
2014 yılında, eşimin migren hastalığına çözüm bulmak amacı ile bir şekilde Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp (GETAT) ile tanıştım. Tedavilerden fayda görünce bu alan ilgimi çekmeye başladı. Süreç içerisinde Sağlık Bakanlığı onaylı akupunktur, kupa terapi, proloterapi, ozonterapi, mezoterapi ve hirudoterapi (sülük) kurslarını tamamladım. Ayrıca nöralterapi ve daha birçok ağrı tedavileri ile ilgili kurslara katıdım. 2015 yılından beri kamuda GETAT Ünite'sinde çalışarak hizmet verdim. Bu süre içerisinde üniteye gelerek tedavilerden fayda gören hastaların olumlu geri dönüşleri beni GETAT' a daha çok motive etti. 2021 yılı sonunda yıllardır hayalini kurduğum kendi özel muayenehanemi açarak hizmet vermeye başladım.
Evli ve 2 çocuk babasıyım.
Akupunktur Randevusu
Ozon Terapi
Proloterapi
Sülük Tedavisi
ş....ö
Özgür Sinan bey şimdiye kadar gördüğüm en insancıl, etik ve işini çok iyi yapan, saygı duyduğum doktorlardan birisi oldu. İyi ki kendisini bulmuşum. Fibromiyalji rahatsızlığı dolayısıyla ciddi sıkıntılarım vardı. Hacamat, sülük, gluthatyon ve ozon tedavileri ile nöral tedavi oldum. Rahatsızlıklarımda büyük gelişmeler oldu, çok rahatladım.
ta...r
Eşim ile hacamat yaptırmak istiyorduk ama Uzman Doktor bulamıyorduk.En son Özgür hocamız ile tanıştık.Alanında Uzman ve işini bilinçli bir şekilde yapan hocamızdan çok memnun kaldık.
Migren sorunum nedeniyle nöralterapi ve akupunktur tedavisini gördüm. Her anlamda iyi gelen ve işini çok iyi yapan bir doktor. İnsanlar tedavilere önyargı yapabilirler fakat kesinlikle denemeden bilemezsiniz.
ev...n
Sinan bey tıbbi bilgisi olan alternatif tedaviye yönelmiş ve fazlasıyla araştırmış bilgisi yüksek bir doktor.. Bel fıtığım sebebiyle önce hacamat, 2 hafta sonrada sülük tedavisi gördüm ve ağrılarımın azalmasıyla fayda gördüm. Muayenehanesi temiz kendiside hem titiz hemde süreç hakkında bilgilendirerek güven veriyor.
za...a
Kol ağrım için gittim nöralterapi uygulandı 3.seanstan sonra ağrılarım %90 azaldı özgür beye detaylı açıklamaları ve tedavi için teşekkür ederim
Hasta
Ben belfıtığı şikayetiyle gittim özgür Sinan cengiz in yanına kapıda karşılamasıyla beyefendi kişiliğiyle detaylı anlatımıyla çok memnun kaldım MS hastası olduğum için ve fıtığım ilerlediği için bana tek çözümün ameliyat olduğunu söyledi başka bir tedavi uygulamadı özel klinik olduğu için başka doktor olsa çok götürür getirirdi çok memnun kaldığım bir doktor
he...i
Benim varis sorunum vardı be bir de adet düzensizliği nöraltetapi ve sülük tedavisiyle başarılı sonuç elde ettik ayrıca ameliyat yarası izlerim vardı ayak bileğimde onlarda geçti Hastayla ilgisi de Çok çok iyi olan bir hekim şikayetlerime her zaman çare oluyor ne kadar şanslıyım ki böyle bir insanla tanıştım çok çok Teşekkür ediyorum Özgür hocam
g....a
Öncelikle Özgür hocamın muayene ve tedavi sırasındaki ilgi, samimiyet ve detaylı açıklamaları kesinlikle takdire şâyan. Yaklaşık 2 yıldır sebebi belirlenemeyen boyun ve sırt ağrılarım mevcuttu. Özgür beyin hem psikolojik hem fiziksel tedavileri sayesinde kendimi çok daha iyi hissetmeye başladım. Bütün samimiyetimle söylüyorum ki gönül rahatlığıyla bilgi birikimi, tedavileri, muayenesi ve açıklamaları için tercih edilmesi gereken bir doktor. İlgi ve alakası için çok teşekkür ederim..
c....d
Kolumdaki ağrı nedeniyle hocamıza geldim. Nöral terapi ve sülük tedavisi uygulayarak kolumdaki ağrının geçmesini sağladığı için kendisine çok teşekkür ederim.
en...
Covid sonrası bir türlü kendine gelmeyen sol göğüs ağrısı için başvurdum, yaşam kalitemde olumlu değişimler oldu, hocama ilgi ve alakası, süreç boyunca olan desteği ve içtenliği için çok teşekkür ederim.
Özgür Sinan Cengiz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgür Sinan Cengiz, Akupunktur, Ozon Terapi, Kupa Terapi (Hacamat). Size Özgür Sinan Cengiz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Akupunktur Randevusu, Akupunktur Tedavisi, Ozon Terapi Randevusu, Mezoterapi, Nöralterapi, Ozon Tedavisi, Ozon Terapi, Kupa Terapi (Hacamat) Randevusu, Hacamat (Kupa) Tedavisi, Sülük Tedavisi.
Özgür Sinan Cengiz adresi nerede?Özgür Sinan Cengiz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güvenevler mahallesi 1914.Sokak Boss Point İş Merkezi B blok No:16 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgür Sinan Cengiz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgür Sinan Cengiz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özgür Sinan Cengiz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özgür Sinan Cengiz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Özgür Sinan Cengiz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgür Sinan Cengiz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özgür Sinan Cengiz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özgür Sinan Cengiz hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, Özgür Sinan Cengiz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özgür Sinan Cengiz hangi sigortaları kabul ediyor?Özgür Sinan Cengiz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.