Baldır Protezi
Yağ Enjeksiyonları
Yüz Germe
Çene Estetiği
ca...u
Özgur Beye meme ameliyatı, karın germe, botox, bir cok dolgu islemi ve vitamin takviyeleri yaptırmış mükemmeliyetci biri olarak tum işlemlerde aradığı sonucu bulan hasta vasfı ile yazıyorum bu yazıyı. Kendi gibi harika bir ekibe sahip. İsinde cok titiz ve en iyiyi hedefleyen her zaman nazik ve cok basarılı bir hekim.
i̇...a
Sevgili doktorum Özgür bey ve çalışma arkadaşları her zaman gösterdiğiniz ilgi ve nezaket için minnettarım.. Özgür bey geçireceğim operasyonun süreciyle ilgili beni çok iyi bilgilendirdi ve işinde çok profesyonel . Tam olarak istediğim görüntüye sağlıklı bir süreçle ulaştım. Bence meme estetiği ameliyatı olmayı düşünen herkes Özgür Beyle tanışmalı
i̇...g
Kalite asla tesadüf değildir
1 yıl arayla önce annem sonra ben üst göz kapağı operasyonu olduk morluk ağrı hiç yaşamadık dikiş izi belli belirsiz çevrede çok kişinin dikiş izleri ile ilgili kötü görünümler gördüm gerçekten estetik işinde profesyonel. Muaynehaneye girince zaten Ekipten çalışma şekli disiplini belli oluyor usteklik istikrarlı
Operasyon öncesi ve sonrası her konuda bilgilendirildim ve takiplerinde oldum evham olmama rağmen bende oluşturdulari güven sayesinde çok çok rahat gecirdim
f...
İlk temasım Özgür Sunay Kliniği ile internet üzerinden oldu. Çalışanlar, aynı gün içinde Op. Dr. Özgür Sunay ile telefon görüşmesi yapmamı sağladılar. Meme dikleştirme konusundaki isteğimi kendisine ilettim ve fotoğraflarımı gönderdim. Bunun üzerine en iyi ve uzun vadeli sonuca nasıl ulaşılacağı konusunda ayrıntılı bilgi verdi. Bu görüşmenin ardından ameliyat tarihim de planlandı. Ameliyat öncesinde Op. Dr. Özgür Sunay'ın kontrol randevusu vardı. Daha önceden de iyi ellerde olduğumu hissediyordum, ancak ilk görüşme sırasında bu hissi bir kez daha doğruladılar. Ameliyat günü her şey sorunsuz geçti ve şimdiden sonuçtan memnunum. Şimdi sadece iyileşme süresini ve nihai sonucu beklemeliyim.Tüm süreç boyunca en iyi yanı, Op. Dr. Özgür Sunay ve Klinik ile ilgili çok rahat hissetmeniz ve bunun ilk günden beri böyle olmasıdır. Şu anda 6 hafta geçti ve iyileşme süreci tamamlanana kadar iletişim devam ediyor. Op. Dr. Özgür Sunay'ı ve ekibini herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
mi...r
Özgür Bey'i bir yakınımın tavsiyesi üzerine tanıdım ve iyi ki tanımışım. Zira Özgür Bey, olsun asistanı olsun, ameliyat öncesi ve sonrasında o kadar yardımcı oldular ki. Ben 3 çocuk emzirdikten sonra göğüslerimin sarkıklığından çok şikayetçiydim. Ama zaten bekarlık dönemimden beri rahatsız edici bir göğüs yapım vardı. Özgür Bey, sürecimin artılarını olduğu kadar eksilerini de anlattı. Ameliyat günü hayatımda ilk defa ameliyat oluyor olmama rağmen hiçbir korkum veya çekincem olmadı. Ameliyat günü sabah elinde bir kutuyla geldi. Ameliyattan sonra canım bir şey istemez diye kraker koymuş, kolonya, ameliyat ve sonrasında hiç benim bile aklıma gelmeyecek derecede düşünceli bir kutu hazırlamış ve ameliyat sonrası gerçekten bir şey yiyemedim, sadece o krakeri yedim. Ameliyat sonrası uyandım, hiçbir ağrım yoktu. İlk iki gün anestezi den olduğunu düşündüm. Ama 2,5 ay oldu ve hiç ağrım olmadı. O kadar şaşırtıcı ki, sadece çok az sızıyla geçti sürecim. Bence bu sihir gibi bir şey. Yine ameliyat sonrası süreçte asistanı aşama aşama hangi kremleri kullanmam gerektiğinin bilgilerini verdi ve hala veriyor. Memnuniyetimi dile getirmeye kelimeler yetmez, sadece düşünmekte olan kişilere diyebileceğim: "Hiç düşünmeyin, gidin görüşün, zaten karar vereceksiniz." Şahsen, ben düşünerek geçirdiğim günlere yanıyorum. Keşke daha önce gitseydim, o kadar güzel bir sonuç aldım ki, beklentimden bile güzel. Zira benim için doğal durması kilit noktasıydı. Kesinlikle içten bir şekilde herkese tavsiye ederim.
Gayet başarılı bir göğüs estetiği operasyonu geçirdim. Doktorum ve hemşiresi çok güzel ilgilendiler. Ameliyat öncesinde nokta atışı tahminlerde bulunup yapması gerekenlerin ne olduğunu söyledi, ameliyatta bunları uyguladı ve sonrasında çok güzel takibini sağladı. Son derece memnunum, herkese anlatıyorum.
h...
Op.Dr. Özgür Sunay’a meme büyütme estetiği için başvurdum. Özgür beyi tercih ettim çünkü kendisi bana bu güveni verdi. Tanışma vesilem ise ablamın bir arkadaşıydı. Gerek kendisinden gerek çalışma arkadaşlarından çok memnun kaldım ve iyi ki Özgür Bey diyorum. Özgür Bey'le geçen ameliyat ve iyileşme sürecinden çok memnun kaldım ve bu memnuniyeti de dile getirmek paylaşmak istedim.
me...
13 Aralık 2023 tarihinde Özgür Bey üst göz kapağı ameliyatımı gerçekleştirdi. Yıllardır korktuğum ve sürekli ertelediğim bir durumdu. Ancak ameliyat öncesi görüşmelerimizde Özgür bey süreci o kadar net ve güven verici bir şekilde anlattı ki ben de karar verdim.Hastaneye giriş anımda Özgür Bey in ameliyat hemşiresi Merve Hanım beni kapıda karşıladı. Tüm tahliler çabuk bir şekilde yapıldıktan sonra Özgür Bey odaya kadar gelip tekrar süreç hakkında ayrıntılı bilgi verdi. Ameliyat sırasında ve sonrasında hiç bir sorun yaşamadım. Aksine çok keyifli bir süreçti. Değişimi ise herkes farketti. İyi ki yollarımız kesişmiş. Özgür bey sadece hekim olarak değil insani yönü ve güler yüzüyle, hastalarıyla olan iletişimi ile de mükemmel bir kişi. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Başta Özgür Bey olmak üzere Hemşire Merve Hanım'a, klinikte her zaman beni güler yüzleriyle karşılayan Selin hanım ve Seçil Hanıma ayrı ayrı teşekkür ederim. İyi ki varsınız...
d.....
Tüm süreçte Özgür Bey ve asistanı hep yanımdaydı. İlk önce sürecin nasıl geçeceğine dair bilgilendirmelerde bulunarak beni her zaman cesaretlendirdiler. Operasyondan 1 saat önce doktor bey özellikle yanıma gelerek ilgilendi ve detaylı bir şekilde bayağı uzun süre anlattı. 6 saat kadar süren bir ameliyat geçirdim ameliyatımdan çıktığımda herhangi bir ağrım olmadı ekstra bir ağrı kesiciye ihtiyaç duymadım. Sonrasındaki 1 hafta boyunca her gün arayıp ilgilendiler durumumu sordular. 4 gün sonra kontrol seansı gerçekleştirdik. Ne zaman sorum olsa rahat bir şekilde asiatanına ulaşabildim. Özgür Bey meme implantı ve dikleştirme ameliyatımı gerçekleştirdi çok memnun kaldım. Dikişlerim ya da ağrı olarak hiçbir sorun yaşamadım. Hatta hala asistanıyla detaylı görüşüyuorum. Yaranın izi, bakımı vs süreçlerimi adım adım izliyor. İstanbul'da yaşıyorum aramızdaki mesafe bizim için sorun yaşatmadı, her aradığımda bana yardımcı oluyorlar.
k.....
10 şubatta Özgür bey alt ve üst göz kapağı operasyonu yaptı. Operasyon sırasında ve sonrasında hiç problem yaşamadım. Ne ağrı nede morluk oldu. Süreci çok rahat geçirdim. Ve gören herkes bu değişikliği fark etti. Bende övünerek Özgür beyin adını veriyorum. Kendisine çok teşekkür ediyorum
Özgür Sunay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgür Sunay, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Özgür Sunay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Lazerle Yüz Estetiği, Botoks, Meme Küçültme, Meme Büyütme, Genital Estetik, Yağ Enjeksiyonları, Liposakşın, Baldır Protezi, Kulak Estetiği, Dudak Büyütme.
Özgür Sunay adresi nerede?Özgür Sunay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mustafa Enver Bey Caddesi, Feyzal Apt. No:13 D.1 Alsancak/İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgür Sunay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgür Sunay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özgür Sunay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özgür Sunay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Özgür Sunay hangi dilleri konuşuyor?Özgür Sunay ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özgür Sunay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgür Sunay tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Özgür Sunay hakkında ne düşünüyor?Toplam 97 hasta / danışan, Özgür Sunay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra