ra....
Ortopedist. Dr. Özgür Toprak 11/7/2023 tarihinde Sezer Çıtırık'ın kalça boyun kırığı sonrası başarılı kalça protez ameliyatı ile sağlığına kavuştu. 48 saat içerisinde taburcu oldu. Başta Dr. Özgür Bey ve tün personeline teşekkür ederiz. 6. katta oda da kaldığı süre içerisinde kendisinin ve kattaki ekibinin içten ilgi ve alakaları iyileşme sürecini hızlandırdı, çok minnettarız. Ortopedist Dr. Özgür Bey'in bilgisine başarılı ameliyat tekniğine güven duydum. Radyolog olarak ameliyat komplikasyonsuz anatomik olarak normal görünümde olup doktor arkadaşlarıma ve hastalarıma tavsiye ederim. Yetenekli ve deontolojiye saygılı, ortopedist Özgür Bey'e saygılarımı sunarım... Radyolog Dr. Erçin Çıtırık
yu....
Sayın Özgür hocam bundan 6 sene öncesinde tanışmıştık. Bi kaç gün önceki yaptığınız diz ameliyatını da gayet başarılı bir şekilde gerçekleştirdiğiniz için sizlere minnettarız. Evvelden ezele mükemmelsiniz. Başta sizden, poliklinik çalışanlarından, servis çalışanlarından çok memnunuz. Özverili çalışmanızı tebrik ederiz. güleryüzünüz için teşekkür ederiz
se....
Annemin diz ve bel ağrısı şikayeti yıllardır vardı. Sürekli erteliyordu.Ayağa kalkması 20 dakika sürüyordu. Dr. Özgür Beyin alanındaki başarılarını duyduk araştırdık. Verdiği tedavi sonrası annem rutin hayatına sıkıntı yaşamadan devam edebiliyor. Çok teşekkür ediyorum kendisine. Adanamız için büyük bir gurur kaynağı kendisi.
Özgür Toprak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgür Toprak, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Özgür Toprak adresi nerede?Özgür Toprak adresini belirtmedi. Özgür Toprak yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Özgür Toprak adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgür Toprak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgür Toprak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özgür Toprak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgür Toprak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özgür Toprak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özgür Toprak hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Özgür Toprak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.