Kulak Burun Boğaz Randevusu
Radyofrekans Uygulamaları
Revizyon Burun Estetiği
Rinoplasti
Özgür Uslu Muayenehanesi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septorinoplasti
Sinüs Cerrahisi
Sinüzit cerrahisi
Özgür Uslu Muayenehanesi
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Timpanostomi Tüpü Uygulanması
Timpanotomi
Tonsillektomi
Yüz Gerdirme
Özgür Uslu Muayenehanesi
Op. Dr. Özgür Uslu, mesleki çalışmalarına şu an İzmir'de bulunan özel muayenehanesinde devam etmektedir.
i̇....
Oğlum neredeyse 1 yıldır burundan nefes alamadığını söylüyordu. Birçok KBB uzmanına gösterdim açıklamasız ilaç yazıp gönderdiler. Çocuk artık isyan eder oldu. Özgür hocama getirmeye karar verdim. İyi ki getirmişim yaptığı ayrıntılı muayene sonucunda çocuğumun derdini buldu konkalardaki aşırı şişlik yüzünden çocuk nefes alamıyormuş. Yaptığı operasyon sayesinde oğlum rahatladı. Operasyon sonrasında hergün arayıp nasıl olduğunu sordular. Telefonları 24 saat ulaşılır durumda. Bugün kontrol randevumuz vardı. Doktorumuz küçük bir dokunuş daha yaptı ve oğlum çıkışta bana şunu söyledi 'anne uzun zamandır böyle rahat nefes alamamıştım' sizce başka söze gerek var mı.
fe...
Merhabalar Dr. Özgür Uslu hocama çok minnettarım! ben tam 3 senedir kulak kaşıntisi çekiyordum doktora gitmeyi hep erteledim ve kulak kaşıntım çoğalmaya başladı günde en az 3 kere kaşinyordu sonra bir sabah kulak ağrısıyla uyandım Dr. Özgür Uslu hocamdan randevu alıp hemen geldim ve kapıdan girer girmez güler yüzüyle samimiyetini gösterdi ve kulagim hakkında detaylı bilgiler verdi ve iyileştirdi kulağımda 100 de 80 mantar vardı ve kulağım kendiliğinden su üretiyordu ve orta kulağım zarar görmüştü hocam mantar yuvasını yok etti ve tam 3 günde kulağımı iyileştirdi kulak kaşıntım benim kabusum olmuştu ama artik değil , kulağım hiç kaşınmiyor ve acımıyor hocam ellerinize sağlık size minnettarim
u.....
Merhaba Çocukken burnum kırılmıştı nefes çok zor alıyordum Dr Özgür bey yaptı görüntüsü güzel oldu ve en önemlisi çok rahat nefes alabiliyorum çok memnunum
n....s
Meniere hastalığı için gittim çok ilgiliydi bütün sorularıma cevap aldım çok yardımcı oldu hastalığıma herkese tavsiye ederim
r....m
Özgür hoca oğlumuzun geniz eti ameliyatini gerçeklestirdi. Sayesinde cocugumz nefes alabiliyor. Bir doktordan öte harika bir insan. İşinin ehli bir hekim. İletişimi çok iyi. Bir recete yazip gönderen doktorlardan değil. Her seyi ince ayrintisina kadar anlattı sekreteri Yasemin hanimda bir o kadar tatlı. Kesinlikle kbb hekimi arayışındaysanz direkt tereddütsüz Özgür hocaya gidebilirsnz.
Su bile içemeyecek kadar boğazımda yanma vardı. Acilde antibiyotik vermişlerdi ama fayda etmemişti. Hocam boğazımda aft olduğunu söyledi ve nokta atışı tedavi uyguladı. Dediğinden bile kısa sürede düzeldim ve yaşadığım hastalık hakkında detaylı bilgi sahibi oldum. Tekrar olursa artık hocam sayesinde hazırlıklıyım.
a....k
Merhaba,
Kulağımda ağrı sebebi ile en kısa sürede adresime en yakın doktor olarak ilk kez muayene oldum. Son derece aydınlatıcı bilgilerle tedavi süreci başlattı, 2 gün sonrasına Kontrol amaçlı muayene ekledi ve sonrasında tedavi için yine aydınlatıcı bilgilerle destek oldu. doktorumuzu tüm hastalarımıza tavsiye ediyorum. Syg
ç....b
Yorumlara bakarak doktor beyden randevu aldık.Kizimin ates rahatsızlığı icin gittik .Kendi bölümüyle ilgili bir problemi olmamasına rağmen onca cocuk doktorunun yapmadığı açıklamayı yaptı ve bizi tüm ihtimallere karşı bilgilendirdi.Muayene olduktan sonra kizimin ateşinin yeniden yükselmesiyle doktor beyi aradım.Sabirla bize 2 gün boyunca telefondan açıklama yaparak yardımcı oldu ve rahatlattı.Bir anne baba olarak bu kadar yakından ilgilenmesinden çok memnun olduk.Iyi ki kendisini tanımışız. Yolumuz böyle doktorlara çıksın inşallah.
çi...z
Doktor bey daha kapıdan girer girmez sıcaklığını hissettirdi.Çok samimi,güleryüzlü empati yapabilen bir doktor. Kullandığım ilaçlara rağmen geçmeyen boğaz ağrımı ve ağız içi aftlarımın 2 günde geçmesini sağladı.Çok ilgili deneyimli bi doktor kesinlikle tavsiye ediyorum.Çok mutlu ayrıldım.
ha...a
10 yaşındaki oğlumun boğaz ağrısı, yüksek ateş ve baş dönmesi ile seyreden hastalığı için gittik. Tam zamanında muayeneye girdik. Özgür Hoca önce detaylı bir öykü aldı, ardından oğlumu muayene etti. Tedavimize hemen başladı ve tüm sorularımızı yanıtladı.
Özgür Uslu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgür Uslu, Kulak Burun Boğaz. Size Özgür Uslu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Rinoplasti, Geniz Eti Ameliyatı, Bademcik Ameliyatı, Endoskopik Sinüs Cerrahisi, Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi), Kulak Tüpü Takılması, Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı), Horlama Cerrahisi, Adenoidektomi.
Özgür Uslu adresi nerede?Özgür Uslu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güven Mah., 337 Sk., No:4 D:1 Şirinyer İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgür Uslu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgür Uslu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özgür Uslu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özgür Uslu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Özgür Uslu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgür Uslu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Özgür Uslu hakkında ne düşünüyor?Toplam 110 hasta / danışan, Özgür Uslu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özgür Uslu hangi sigortaları kabul ediyor?Özgür Uslu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları