Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı
Koroner By-Pass Ameliyatı
Periferal Vasküler Bypass
Variköz Ven Skleroterapisi
um...n
Oğlumu birçok hastaneye getirmeme rağmen hepsi hiç yaşamaz dedi ve özgür yıldırım hocamız gördü ve 3 ameliyatı olacak dedi ve 19 günlükten çok ağır bir ameliyat olmasına rağmen çok başarı bir şekilde çıktı binlerce teşekkürlerimizi sunsak az kalır.İkinci ameliyatımıza sıra geldiğinde birçok hastalığı olmasına rağmen tekrar başarılı geçmesi mucize idi hocamız sagolsun yine başarılı bir ameliyatla çıltı bebeğimize tekrar hayat verdi hepsine ayrı ayrı binlerce teşekkürler başta özgür yıldırım hocamız cenap bey hocamız aslan hocamız emre hocamız bebeğimizi kendi evlatları gibi seven yoğun bakımı personelleride hepsinden allah razı olsun iyiki sizi tanımışız hem bize hem bebeğimize can verdiniz
f.....
Kızımın riskli olan ikinci ameliyatını 9 saat süren bir zamanda başarılı bir şekilde tamamladığı için çok teşekkür ediyorum. İlk başta doktoruma sonra emeği geçen herkese teşekkürler ediyorum.
al...7
Selamunaleykum 8 aylik bebeğimin VSD ameliyatini gerceklestiren özgür bey ve hastanede çalışanlara, kvc yoğun bakim sorumlusu emre bey ve hemşire arkadaşlara çok tesekkur ederim
om...1
Benim çocuğumun y aşamasına vesile olan hocamız özgür yıldırım başta olmak üzere tüm ekibe sonsuz teşekkürler
Allah razı olsun
Çocuğumu bize bağışlamasına sebep oldu özgür hocam Allah yolunuzu açık etsin
ta...5
Allah özgür hocamızdan razı olsun bebeğime 15 günlükken şant ameliyatını yaptı başarılı geçti ameliyatı şu anda bebeğim beş aylık bence türkiye'nin en iyi doktorlarından bir tanesi
ki...r
Verdiği hizmetten dolayi basta özgür bey olamak üzere çalışma arkadaşlarina çok tsk ediyorum iligileri alakalari ve disiplinleriden memnun kalmam sebep oldu başarılarının devamini diliyorum.
al...i
Yapılacak işin büyüklüğü beni çok korkutmustu fakat Sayın özgür hoca bizimle konustugu zaman içimiz rahatladı ve bebeğim sağlığına kavuştu başta hocamız olmak üzere yoğun bakimdaki tum personelin ilgisi sorumlu beyin kendine güveni ve karaisindakine güven vermesi ben ve esimi son derece rahatlattı ve oğlum sayenizde sağlığına kavuştu Allah size yardım etsin
si...3
Oglumun ameliyatı için Hastane ve doktor önerisi için konuştuğum çoğu insan bana Özgür Bey'i önerdi.Önerilerinde haklılarmış ameliyat sürecinden önce korkum ve tedirginligim Doktorumuzla konuştuktan sonra geçti.Çok şükür çocuğumun ameliyatı da cok basarili geçti. Bundan dolayı başta Özgür Hocamıza ve bizimle ilgiLenin herkese çok teşekkür ederim.
ja...a
My child was kept alive thanks to the doctor Özgür. I felt like our own home when we came from abroad. Everything is perfect. thanks to my doctor and his team for excellent service.
With love from KOSOVA
ay...2
Çok memnun kaldım işini en iyi yapan doktorumuz ve bize her konuda yardımcı oldu allah razı olsun özgür beyden gerçekten gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum
Özgür Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgür Yıldırım, Kalp Ve Damar Cerrahisi. Size Özgür Yıldırım tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Damar Cerrahisi Ameliyatları, Periferal Vasküler Bypass, Variköz Ven Skleroterapisi, Koroner By-Pass Ameliyatı, Aort Kapak Replasmanı, Endovasküler Cerrahi, Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı, Atriyal Septal Defekt Onarımı, EVAR (Endovasküler Tedavi).
Özgür Yıldırım adresi nerede?Özgür Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Mahallesi Çukurçeşme Caddesi No:51 Gaziosmanpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgür Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgür Yıldırım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özgür Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgür Yıldırım bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özgür Yıldırım ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özgür Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Özgür Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özgür Yıldırım hangi sigortaları kabul ediyor?Özgür Yıldırım tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Kalp Ve Damar Cerrahları
Beylikdüzü Kalp Ve Damar Cerrahları
Sarıyer Kalp Ve Damar Cerrahları
Gebze Kalp Ve Damar Cerrahları
Daha fazla (13)Gaziosmanpaşa Kalp Hastalıkları
Gaziosmanpaşa Yüksek Tansiyon (Hipertansiyon)
Gaziosmanpaşa Koroner Arter Hastalığı
Gaziosmanpaşa Kalp Kapağı Problemleri
Gaziosmanpaşa Aort Genişlemesi (Anevrizması)
Gaziosmanpaşa Periferik Damar Hastalığı
Gaziosmanpaşa Kalbin Hızlı Atması
Gaziosmanpaşa Damar Hastalıkları
Gaziosmanpaşa Derin Ven Trombozu (DVT)
Gaziosmanpaşa Mitral Yetmezlik
Gaziosmanpaşa Kronik Venöz Yetmezliği
Gaziosmanpaşa Kalp Ritim Bozukluğu
Gaziosmanpaşa Miyokard Enfarktüsü (Kalp Krizi)
Daha fazla (15)Gaziosmanpaşa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Gaziosmanpaşa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Gaziosmanpaşa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları