Cinnah Caddesi No:33/7, Çankaya, Ankara

Bağ Dokusu Grefti

Bonding

Direkt Kompozit

Özgür Yıldırım Torun Muayenehanesi

Dr. Özgür Yıldırım Torun Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olmuştur.

Z
Konum: Özgür Yıldırım Torun Muayenehanesi Randevu

While visiting Ankara for other medical purposes, I wanted to get another opinion on some tooth pain I’d been having for a while as two dentists in Toronto couldn’t fix it. Dr. Torun came highly recommended by my other doctor, and it only took one visit for him to cure my pain, which we found out was caused by a cavity not being fully removed before fillings were put in. He redid my fillings: and unlike the uneven, smeared on mess I previously had, he took his time to shape it to make it look like my teeth. His attention to detail is unparalleled, and I saw that he’s an artist with his craft on top of a doctor. He treated me with utmost respect, made me feel welcome, and wasted no time. He took lots of photos and took the time to walk me through everything he did through pictures. His lovely assistants made me feel I’m in the best of hands. They spoke English, which made it a lot easier to communicate. I would suggest DentTorun to everyone: I saw a level of care I’d never seen before!

Z
Konum: Özgür Yıldırım Torun Muayenehanesi Randevu

Ozgür hoca cok problemli ve zor yerde oluşmuş diş çürügüme cok titiz ve iyi bir müdahale ile tedavi uyguladı. Herzaman hasta diyalogu, acıklama yaparak ilerlemesi ve cok kaliteli malzeme kullanması ile bizim ailecek vazgecemedigimiz hekimimiz.

Konum: Özgür Yıldırım Torun Muayenehanesi Direkt Kompozit

Dr. Özgür Yıldırım Torun'a dişimdeki çürük ve ortodontik tedavim için başvurdum. İçeri girdiğimde karşılaştığım ilgi ve özen beni çok memnun etti, hasta koltuğuna oturmakla ilgili gerginliklerim vardı fakat doktor beyin ve asistanlarının güler yüzlü tavrı ve yönlendirmeleri korkumu yenmemde büyük bir etki yarattı. İlk muayenemde bir tedavi planı oluşturuldu daha sonra yapılacak işlemin yöntemini anlattı. Doktor Bey öncelikle diş eti tedavime başladı. Dolgularım yapılırken rubber dam kullanılarak ağzımda izolasyon sağlandı ve kompozit dolgularımı kendi dişlerim gibi yeniden yaptılar. Şu an ayda bir kontrollerle ortodontik tedavim devam etmekte ve şimdiye kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Doktor Bey harika bir insan gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz. Diş hekimi korkusu olan herkese tavsiye ederim.

Konum: Özgür Yıldırım Torun Muayenehanesi Randevu

Yaklaşık 10 yıldır bütün aile üyeleri ile geliyorum. Özgür bey ile tedavi sürecim içerisinde implant tedavisi,diş eti tedavisi ve kompozit dolgular yaptırdım. İşlemlere başlamadan önce o kadarda detaylı bir şekilde bilgilendirdi ki o koltuğa otururken hiç tereddüt etmedim. Kullandığı teknik ve yöntemler son derece ileri seviyede ve yenilikçi. Bütün ailece sağlıklı gülüşlere sayesinde sahibiz .Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

Konum: Özgür Yıldırım Torun Muayenehanesi Kanal Tedavisi

Diş hekimiz Dr. Özgür Yıldırım Torun ve ekibinin kanal tedavisi ve overlay işlemi süresince gösterdikleri profesyonellik, titizlik ve özen beni çok memnun etti. Özgür beyin eli inanılmaz derecede hafifti ve bu sayede tedavi süreci oldukça rahat geçti. Ayrıca, yıllardır yaşadığım dişçi fobimi yenmeme yardımcı oldular. Ekibin güler yüzlü ve anlayışlı yaklaşımı da bu süreci benim için çok daha kolay hale getirdi. Dr. Özgür Yıldırım Torun ve ekibini herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

T
Konum: Özgür Yıldırım Torun Muayenehanesi Randevu

Özgür beyin kliniğine gitmeden önce, hastanede uzun bir tedavi sürecimiz vardı. Kızım korka korka gidiyordu ve bu diş olayı bizde kabusa dönmüştü. Bir türlü ne ilerleyebiliyor ne de bir sonuç alabiliyorduk. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile Özgür beyin kliniğine başvurduk. Bütün dolgularımızı özenle yeniledi. Ortadonti tedavimiz de titizlikle ilerliyor. Kendisine ve ekibine şükranlarımı sunuyorum. Süreçten, tedaviden ve sonuçtan oldukça memnun kaldık. Herkese tavsiye ederim.

I
Konum: Özgür Yıldırım Torun Muayenehanesi Randevu

Özgür bey ile yaklaşık 8 yıl önce başladığımız ortodontik tedavimizin sonuna geldik. Dişlerim düzeldi ve tellerim çıktıktan sonra gerekli bütün kompozit dolgularımı yeniledik. Çok estetik sanki kendi dişlerimmiş gibi doğal bir görünüşleri oldu.Dolgularım yapılırken Rubber Dam denen bir örtü üzerinde çalışarak yapımı aşamasında çok rahat ettim.Özgür bey son derecede titiz bir hekim. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Konum: Özgür Yıldırım Torun Muayenehanesi Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları

Dr.Özgür Bey'e kaplamalarım çıktığı ve dişim kırıldığı başvurdum. Dr.Özgür Bey tedavi planını anlattı, ayrıca ön iki dişim arasında aralık vardı. Dr.Özgür bey dişlerimin tedavisini tamamladı ön dişlerim için ufak bir operasyon yapıldı, 4 ay boyunca tel takıldı.Daha sonra varlığını hissetmediğim kalıcı telle sabitlendi. Ayrıca üst çene dişlerim çene yapım nedeniyle alt dişlerimin fazla önündeydi onun için de ortodontik bir tedavi uyguladı ve alt ve üst çenemin daha anatomik olarak daha düzgün bir yapıya kavuşmasını sağladı. Dr.Özgür Bey'in mükemmelliyetçi bir kişiliği var, tedavide kendi kriterlerine ulaşmadan asla tedaviyi sonlandırmıyor. Tedavi sırasında her işlem öncesi bilgilendiren, güler yüzlü ve anlayışlı bir doktor. Önceliği her zaman kendi dişlerinizin korunmasına yönelik olup, son teknikleri kullanıyor. Asistanları çok güleryüzlü ,çalışkan ve sabırlılar. Tedaviler sırasında hiç acı çekmeden çocukluğumdan beri hayal ettiğim sağlıklı dişlere ve güzel gülümsemeye kavuştum.

I
Konum: Özgür Yıldırım Torun Muayenehanesi Diğer

Oğlum dogustan yarik damak dudakti bugune kadar cok zor bir tedavi sureci gecirdi ocak ayinin ikinci haftasi dis tedavisi basladi. Cok zorlanicamizi cok zor bir surecin bizi bekledini biliyodum ama hic korktum gibi olmadi Özgür bey o kadar ilgili o kadar profesyonel davrandiki oglum 8 yasinda ilk defa bir doktora sevine sevine gidiyo.Oglumu doktora bu kadar kolay goturdugum hic biyer olmamisti. Cok guzel bir tedavi sureci gecirdik bugun tedavimizin son gunu ve oglum bu surecte bir kere bile doktora gitmeyelim demedi Dr. Özgür beyle iyiki tanismisim oglumun korkusuzca gitmesi cok onemliydi benim icin ve bunu sagladi.

Konum: Özgür Yıldırım Torun Muayenehanesi Overdenture Protezler

Sevgili ; Dr.Özgür Yıldırım Torun ve tatlı ekibi öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için sevgilerimi sunuyorum :)
2015 yılında Özgür beye tavsiye aracılığı ile ulaşmış dolgu işlemim için görüşmemiz sonrası beni 10 yıllık bi dolgu ile uğurlamıştı :)
2023 /12 .ayda muayene sonrası OVERLAY dolgu ile tedavi sürecine gayet keyifli başladık Özgür beyin anlatımı ve elinin hafif olması başlangıç için çok rahatlatıcı
sağlıklı bi uygulama fakat çok meşakatli ve zorlu bi süreç tabi bu süreç sadece bizim için değil bu süreci ayakta ve bizimle bi zaman diliminde geçiren doktorumuz Özgür bey ve ekibi içinde oldukça yorucu.İşlem sonrası anlatılmaz :) bi rahatlama ve tebessüme değer ... Ellerinize emeklerinize sağlık mutlu gülüşler için
Kendinizi rahat ve güvende hissedeceğiniz bi diş tedavi merkezi içtenlikle tavsiye ederim.
Sevgiler
Nejla Yaşar