Dr. Özgür Yıldırım Torun Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olmuştur.

Cinnah Caddesi No:33/7, Çankaya, Ankara

Nakit, Kredi kartı

Randevu doğrulandı
• Konum: Özgür Yıldırım Torun Muayenehanesi...daha fazla • 20'lik Diş Çekimi daha az

Dünyanın en dişçiden korkan yetişkini olarak doktor beye daha önceden dolgu vs gibi küçük işlemler için gidip memnun kalmıştım. Bu kez gömülü yirmilik diş çekimi için gittim kendisine. Her zamanki gibi çok güleryüzlü karşıladı beni. Endişelerimi dinleyip sakinleştirmeden de işleme geçmedi. Eli hafif olduğu için ne iğnede ne işlem sırada canım yanmadı üstelik korkularımı yenmeme de yardımcı oldu. Başarılı bi şekilde diş çekimimi gerçekleştirdi. Buraya gelmeden önce kendisiyle ilgili okuduğum yorumları abartılı bulmuştum fakat kendisiyle tanıştıktan sonra az bile diyorum. Hem kendisi hem ekibi çok eğlenceli kişiler. İyi ki yollarımız kesişmiş, iyi ki varsınız hocam :)

Y
Randevu doğrulandı

Özgür bey ön diş bağı kesimi ve 20 yaş diş çekimi işlemlemlerimi gerçekleştirdi.İşlem esnasında hem Özgür beyin hem de asistanlarının ilgisi ,sıcak tavırları korkumu yenmemde çok etkili oldu. İyileşme sürecim çok hızlı ve sorunsuzdu.

Randevu doğrulandı

Yakın zamanda 20’lik dişimi çektirdim ve inanılmaz bir deneyim yaşadım! Öncesinde biraz tedirgindim ama Özgür Bey’in profesyonelliği ve ilgisi sayesinde işlem düşündüğümden çok daha rahat geçti. Hiçbir acı hissetmedim ve her adımda bilgilendirildim. Kliniğin hijyenik ortamı ve güler yüzlü ekibi de süreci çok daha konforlu hale getirdi. Eğer diş sağlığınız için güvenilir bir adres arıyorsanız, kesinlikle burayı tavsiye ederim!

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Özgür Yıldırım Torun Muayenehanesi...daha fazla • Estetik Porselen daha az

Ozgur hocaya referans araciligla geldim dis eti tedavim laminelerim tum dolgularimin degisimimi overlay islemi aci esigim cok dusuk olmasina ragmen buyuk bir ozveri ve titizlikle cok tatli ekibiyle gerçekleştirdik. Herkese de tavsiye ederim.

Z
• Konum: Özgür Yıldırım Torun Muayenehanesi...daha fazla • Randevu daha az

While visiting Ankara for other medical purposes, I wanted to get another opinion on some tooth pain I’d been having for a while as two dentists in Toronto couldn’t fix it. Dr. Torun came highly recommended by my other doctor, and it only took one visit for him to cure my pain, which we found out was caused by a cavity not being fully removed before fillings were put in. He redid my fillings: and unlike the uneven, smeared on mess I previously had, he took his time to shape it to make it look like my teeth. His attention to detail is unparalleled, and I saw that he’s an artist with his craft on top of a doctor. He treated me with utmost respect, made me feel welcome, and wasted no time. He took lots of photos and took the time to walk me through everything he did through pictures. His lovely assistants made me feel I’m in the best of hands. They spoke English, which made it a lot easier to communicate. I would suggest DentTorun to everyone: I saw a level of care I’d never seen before!

Z
• Konum: Özgür Yıldırım Torun Muayenehanesi...daha fazla • Randevu daha az

Ozgür hoca cok problemli ve zor yerde oluşmuş diş çürügüme cok titiz ve iyi bir müdahale ile tedavi uyguladı. Herzaman hasta diyalogu, acıklama yaparak ilerlemesi ve cok kaliteli malzeme kullanması ile bizim ailecek vazgecemedigimiz hekimimiz.

Konum: Özgür Yıldırım Torun Muayenehanesi

Dr. Özgür Yıldırım Torun'a dişimdeki çürük ve ortodontik tedavim için başvurdum. İçeri girdiğimde karşılaştığım ilgi ve özen beni çok memnun etti, hasta koltuğuna oturmakla ilgili gerginliklerim vardı fakat doktor beyin ve asistanlarının güler yüzlü tavrı ve yönlendirmeleri korkumu yenmemde büyük bir etki yarattı. İlk muayenemde bir tedavi planı oluşturuldu daha sonra yapılacak işlemin yöntemini anlattı. Doktor Bey öncelikle diş eti tedavime başladı. Dolgularım yapılırken rubber dam kullanılarak ağzımda izolasyon sağlandı ve kompozit dolgularımı kendi dişlerim gibi yeniden yaptılar. Şu an ayda bir kontrollerle ortodontik tedavim devam etmekte ve şimdiye kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Doktor Bey harika bir insan gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz. Diş hekimi korkusu olan herkese tavsiye ederim.

Konum: Özgür Yıldırım Torun Muayenehanesi...daha fazla • Randevu daha az

Yaklaşık 10 yıldır bütün aile üyeleri ile geliyorum. Özgür bey ile tedavi sürecim içerisinde implant tedavisi,diş eti tedavisi ve kompozit dolgular yaptırdım. İşlemlere başlamadan önce o kadarda detaylı bir şekilde bilgilendirdi ki o koltuğa otururken hiç tereddüt etmedim. Kullandığı teknik ve yöntemler son derece ileri seviyede ve yenilikçi. Bütün ailece sağlıklı gülüşlere sayesinde sahibiz .Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

Konum: Özgür Yıldırım Torun Muayenehanesi • Kan...daha fazlaal Tedavisi daha az

Diş hekimiz Dr. Özgür Yıldırım Torun ve ekibinin kanal tedavisi ve overlay işlemi süresince gösterdikleri profesyonellik, titizlik ve özen beni çok memnun etti. Özgür beyin eli inanılmaz derecede hafifti ve bu sayede tedavi süreci oldukça rahat geçti. Ayrıca, yıllardır yaşadığım dişçi fobimi yenmeme yardımcı oldular. Ekibin güler yüzlü ve anlayışlı yaklaşımı da bu süreci benim için çok daha kolay hale getirdi. Dr. Özgür Yıldırım Torun ve ekibini herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

T
Konum: Özgür Yıldırım Torun Muayenehanesi...daha fazla • Randevu daha az

Özgür beyin kliniğine gitmeden önce, hastanede uzun bir tedavi sürecimiz vardı. Kızım korka korka gidiyordu ve bu diş olayı bizde kabusa dönmüştü. Bir türlü ne ilerleyebiliyor ne de bir sonuç alabiliyorduk. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile Özgür beyin kliniğine başvurduk. Bütün dolgularımızı özenle yeniledi. Ortadonti tedavimiz de titizlikle ilerliyor. Kendisine ve ekibine şükranlarımı sunuyorum. Süreçten, tedaviden ve sonuçtan oldukça memnun kaldık. Herkese tavsiye ederim.