de...c
Değerli doktorumuz Özgür Yıldırım sayesinde meme kanserini yendim. Tedavi süresince kendisine her an telefondan ulaşabildim, hem ilgisi hem güleryüzü hem de sağladığı psikolojik destek sayesinde kanseri atlattım. Kemoterapi ve radyoterapi esnasında bana yardımcı olan tüm sağlık personeli çok kibar ve güleryüzlüydü.Böyle zor bir hastalıkta böyle kaliteli bir hizmet veren tüm personele ve Dr. Özgür YILDIRIM’a çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız.
ce...m
doktorumun tedaviye karar verme ve tedaviye başladığım andan itibaren pozitif yaklaşımından çok memnun kaldım. karamsarlığa düşmeme bir an olsun izin vermedi. Tedavimin güzel sonuçlarını da kontrol muayenelerinde gördükten sonra memnuniyetim bir kat daha arttı.
Özgür Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgür Yıldırım, Radyasyon Onkolojisi.
Özgür Yıldırım adresi nerede?Özgür Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adnan Menderes Mahallesi 132. Sokak No:15 Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgür Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgür Yıldırım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özgür Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgür Yıldırım bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özgür Yıldırım ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özgür Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Özgür Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.