Psk. Dan.
Özgür Yıldız
Psikolojik Danışma ve Rehberlik,
İstanbul 4 adres
Uzman Psikolojik Danışman ve Aile Danışmanı olarak; ergen, yetişkin, çift ve aile alanlarında danışanlarıma hizmet vermekteyim. Evlilik öncesi, evlilik ve ilişki problemleri başlıca çalışma alanlarımdır. Ayrıca birçok alanda bireysel danışmanlık hizmeti de vermekteyim.
Lisans ve yüksek lisans eğitimlerimi İstanbul Aydın Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü / Aile Danışmanlığı programlarında tamamladım.
Mesleğimle ilgili gerek sertifikalı eğitimler gerekse bilimsel kongrelerle kendimi yenilemeye ve geliştirmeye sürekli olarak devam etmekteyim.
Uzman Psikolojik Danışman ve Aile Danışmanı olarak; Aile, Yetişkin, Ergen ve Çift Danışmanlığı alanlarında İstanbul Küçükçekmece Halkalı’da Anka Psikolojik Danışmanlık Merkezinde danışanlarımı görmekteyim.
Meydan Halkalı Rezidans A Blok Kat 13 D:134 Halkalı, Küçükçekmece, İstanbul
Tümünü gösterSigortasız hastalar
Başakşehir, Hürriyet Bulvarı, Emiroğlu Sok, Başakşehir, İstanbul
Online Görüşme
Başakşehir, Hürriyet Bulvarı, Emiroğlu Sok, İstanbul
Uzman Aile Danışmanı Özgür YILDIZ
1. Kısım Mah, Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi Bahçeşehir, Kemal Sunal Cd., İstanbul
19 Mayıs Mah. Abide-i Hürriyet Cad., İstanbul
Kurumsal Danışmanlık
Kurumsal Psikolojik Danışmanlık
Stres Yönetimi
a....g
Özgür bey ,hiç rahatsız etmeyen bir üslup ve sakinlikle ,kendi içimizde özeleştiri yapmamızı sağladı.Bu pskolojik destek süreci, ilişkimize pozitif anlamda çok katkıda bulundu.Daha ılımlı, ilgili dostça bir yaklaşım ilişkimizde kendiliğinden oluştu.Ben -Sen catismasindan çıkıp Biz olmayı hatırladık.Bosuna geç kalmışız.Bize çok iyi geldi .Saplantılı yanlış algılarimizdan keşke daha önce kurtulsaydik .Ama yine de Özgür beye denk geldiğimiz için mutluyuz..
r....)
Kızımın ergenlik dönemi için başvurduk. 3-4 seans aldık tavsiye üzerine gittik. Olumlu sonuçlar aldık, çok memnun kaldım kendisinden. Özgür Bey ne yapmamız konusunda güzel tavsiyelerde bulundu. Kızım ile iletişimimizi arttırdı. Bakış açılarımız değişti. Bu anlamda çok büyük farkındalık yarattı. Olaylara çözüm bulmamızda olanak sağladı. Bize her konuda yol gösterdi.
y....e
Panik atak, anksiyete ve kişisel sorunlarım için başvurdum. 4 seanstır gidiyorum. Farklı bir uzmandan kendisine geçtim. Diğer uzmandan memnun kalmadım. Sürekli saatine bakıyordu ama Özgür Bey daha farklı danışanına değer veriyor, saat sorunu bile yok kendisinde beni anladığını düşünüyorum. Nokta atışı tespitleri var. Tanımışız olsaydım en başta kendisine giderdim. Özgür Bey işinin piri, çok memnunum kendisinden.
i̇...y
Eski danışanıyım. İlk önce evlilik terapisi için 4 seans görüşmüştüm. Şimdi ise bireysel terapi için görüşüyoruz. 3 seans oldu. Kendimi iyi hissediyorum. Seanslar olumlu geçiyor. Farkındalığım oluştu, bakış açım değişti. Olumlu şeyler düşünebiliyorum. Başarılı bir şekilde ilerliyoruz. Çok iyi bir analizci. Net çözümler sunuyor. Çok iyi bir dinleyici. Memnunum kendisinden.
m....̇
Aile danışmanlığı için başvurduk. Çift olarak katıldık. Kendim araştırarak buldum. 3-4 seanstır gidiyoruz. Güzel ve olumlu sonuçlar alıyoruz. Her zaman kendisine ulaşabiliyoruz. Memnunuz kendisinden. Şu an için her şey yolunda. İlgili bir uzman.
m....a
Çift terapisi için başvurdum. Sonra bireysel terapiye döndüm. 7-8 seans gittim. Verimli sonuçlar aldım. Sürecimiz bitti. Özgür Bey'den çok memnun kaldım. Kendisi çok açıklayıcı bir uzman. Süreçte bana çok iyi geldi.
r....k
Süreçte bakış açımda genişleme sağlayıp ve sosyal anksiyete konusunda ilerleme katettim.
Özgür Bey harika bir insan. Kendimi bulmamda ve hayatı pozitif görmemde bana çok yardımı dokundu. Kendisi benim hayatıma dokunduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum. Haftada bir seans görüşme sağlıyordum, şu anda daha yeni yeni iki haftada bir seansa döndüm. Kendisinden ve seanslarımdan çok memnunum. Her zaman danışabileceğim birisi.
Gittiğimden beridir ilgi, alakası ve çözüm odaklı yaklaşımı çok hoşuma gitti. Ben memnun kaldım. Şubat ayından beridir görüşme sağlıyorum, yaklaşık 10 seans oldu. Kendimi daha rahat hissettiğim için süreyi uzattık, birkaç haftada bir görüşeceğiz. Çözüm olarak sunduğu şeyler çok mantıklı geldi. Söylediği şekilde ilerlediğimde daha da rahatladığımı fark ettim.
Oraya gittiğimde daha kötü bir durumdaydım ama ilerleyen zamanlarda daha iyi oldum. Böyle bir sonuç alacağımı beklemiyordum. Sakin bir şekilde dinledi ve yargılama, zorluk olmadı. Seviyorum ve devam etmek istiyorum. Sürekli gideceğim yer orası. Ekim ayından beridir görüşme sağlıyorum. Oradan çıktığım zaman huzurlu ve mutlu oluyordum. Bazen yüzleşiyorum ama çok iyi oluyor.
Özgür Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgür Yıldız, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Aile Danışmanlığı. Size Özgür Yıldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Aile Danışmanlığı, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Erkeklerde Cinsel İsteksizlik, Kadınlarda Cinsel İsteksizlik, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Randevu, Ebeveyn Danışmanlığı, Boşanma Danışmanlığı.
Özgür Yıldız adresi nerede?Özgür Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Meydan Halkalı Rezidans A Blok Kat 13 D:134 Halkalı İstanbul
- Başakşehir, Hürriyet Bulvarı, Emiroğlu Sok İstanbul
- 1. Kısım Mah, Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi Bahçeşehir, Kemal Sunal Cd. İstanbul
- 19 Mayıs Mah. Abide-i Hürriyet Cad. İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgür Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Özgür Yıldız uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Özgür Yıldız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özgür Yıldız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Özgür Yıldız hangi dilleri konuşuyor?Özgür Yıldız ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özgür Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgür Yıldız tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Özgür Yıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 125 hasta / danışan, Özgür Yıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.