Genel Cerrahi Randevusu
Mansuroğlu mahallesi 1593/1 sokak no:2 kat:2 daire 16 Lider Centrio bayraklı, İzmir
Meme Cerrahisi
Kanser Cerrahisi
Karaciğer Cerrahisi
Kasık Fıtığı Cerrahisi
Doç.Dr. Özhan Çetindağ
Kolektomi (Kalın Bağırsağın Çıkarılması)
Kolon Ve Rektum Cerrahisi
Onkolojik Cerrahi
Onkoplastik Cerrahisi
Pankreas Cerrahisi
Doç.Dr. Özhan Çetindağ
PIPAC (Basınçlı Sıcak Kemoterapi)
Polipektomi
Zehirli Guatr Ameliyatı
İç Guatr Ameliyatı
Şeker Ameliyatı
bu...
Özhan Hocam ile meme Ca hastalığım nedeniyle yollarımız kesişti, iyi ki kesişti. Her detayı size anlatan ,kafanıza takılan ne varsa sabırla ifade eden doktorum..Ekibi ile birlikte size göstermiş olduğu yakınlık ,guleryuz sizi mutlu ediyor.Bazi hastalıklar bir tık zordur, bunun için de ekip çalışması gerekir,moral gerekir, inanmak gerekir.Bunlarin da hepsi Özhan Hocamda mevcuttur. Doktorlugu yanında insanlığı da harikadır. Özhan Hocam ve ekibine sonsuz minnettarım..
b ...z
Araştımadımız doktora kalmadı en sonunda hocamla internet sayfasından tanıştık kızım tüp mide ameliyatı oldum bende safra kesesi ameliyatı oldum ve tüp mide ameliyatı oldu allah razı olsun hocamda kızımda bende ve ailece çok mutlu olduk Allah yolunu açık etsin hocam 2 ay oldu amaliyatımız olalı 21 kilo gitti çok mutluyuz
n....p
Kıl dönmesi şikayeti sonrasında bulunduğum şehirde sadece ameliyatın çözüm olduğunu söyledikleri için bana yakın olan izmir'de ki canım doktorum Özhan Çetindağ'a öneriler doğrultusunda ulaştım.Kendisine ulaşmam çok rahat oldu ve bu süreçte ailesinden biriymişim gibi gece gündüz demeden sabırla ilgilendi ve doktorlara olan bazı önyargılarımı Sevgili Özhan Hocamla yıktım diyebilirim.Şikayetimi ameliyatsız yöntemlerle ve titizlikle giderdi,şu an ilk halime oranla tamamen iyileştim diyebilirim, beni çok büyük bir dertten kurtardı,bu süreçte benim şansım Sevgili Özhan Hocamdır,ailemden biri oldu ,psikolojik olarak da ilgisi ayrıca kıymetli,herhangi bir sağlık sorununuz olduğunda gözü kapalı kendimizi emanet edeceğimiz değerli doktorlar iyi ki varsınız
de...s
yaşım 16 Kıl dönmesi problemi yaşıyordum annemin Özhan hocamı bulmasıyla bu problemimi sosyal hayattan ve okulumdan kopmadan kristalize fenol uygulamasıyla çözüme ulaştırdı iyi ki sizi tanımışız iyiki varsınız
s....n
Doktor Özhan işini ehli ile yapan hasta psikolojisini anlayarak hareket eden guleryuzlu ve sabırlı çok başarılı bir hekim.Kendisi ile hastalığımın başında başka 1 hekim tavsiyesiyle tanıştık 1 ay içinde teşhis tedavi sürecini tamamladık.Cok hizli hareket etti.Allah razı olsun kendisinden sadece İzmir değil tüm Türkiye nin başarılı hekimi. gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. .Her şerde 1 hayir varmış bizde kanser teşhisi konuldu ama 1 kardeş kazandık .iyi ki varsın Dr. ÖZHAN
Aile doktorumuzun önerisi Üzerine başvuru yaptım. Anüs kısmında ağrım vardı. Otururken acı çekiyordum. Hocamız hemoroid teşhisi koydu ilaç tedavisi başladı. İlaçlar çok iyi geldi. Daha sonra kolonoskopi filmi çekildi. Çekim öncesi içilen ilaçlar ishal yapıyor tadı biraz tuzlu tatlı gibi kusma hissi yaratıyor. Sabrettim film çekimi çok kolay ve kısa sürdü. Acılı ve baharatlı şeyleri diyet olarak verdiler. Şimdi daha iyi hissediyorum kendimi. Doktorumuz hastası ile iyi ilgileniyor. Genç ve başarılı. Allah onu yetiştiren anne ve babasından razı olsun. Allah onun ilmini artırsın.
Özhan bey şimdiye kadar rastladığım özveriyle çalışan sabırlı işini seven hastalarına en güzel şekilde açıklama yapan bir hekim bundan üç ay önce meme ameliyatı oldum sayesinde çok çabuk toparladım Allah razı olsun kendisinden iyiki tanıdım
ha...n
Öncelikle merhaba tam bir ay önce Özhan hocam ve ekibiyle tanıştım ve tüp Miyde amelyati oldum süreç okadar güzel ilerledi ve ilerliyor ki çok mutluyum
ed...a
Ozhan bey ameliyat için başvurduğunu dördüncü doktordu, kendisine ayni durumda olan bir yakınımız sayesinde ulaştık babam su an cok sağlıklı, hastası ile her zaman ilgilendi kokon kanseri ameliyatının sonrasi tum süreci kendi yonetti ,iyisi boyle doktorlarımız var
o....u
Tiroit ameliyatı oldum. Süreç ile ilgili bilgilendirildim. Araştırarak gittim. Her şeyin den memnunum. Halktan biri gibi, sıkıntıyı anlayabilecek, normal her şey düzgün, güven verdi. Ameliyat sonrası da kontrollerimi yaptı çabuk ayağa kalktım.
Özhan Çetindağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özhan Çetindağ, Genel Cerrahi. Size Özhan Çetindağ tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu, Kolon Ve Rektum Cerrahisi, Laparoskopik Fıtık Tedavisi, Meme Koruyucu Cerrahi, Laparoskopik Cerrahi, Kolonoskopi, Laparoskopik Apendektomi, Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı, Obezite Cerrahisi, Tüp Mide Ameliyatı.
Özhan Çetindağ adresi nerede?Özhan Çetindağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mansuroğlu mahallesi 1593/1 sokak no:2 kat:2 daire 16 Lider Centrio bayraklı İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özhan Çetindağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özhan Çetindağ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özhan Çetindağ isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özhan Çetindağ, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Özhan Çetindağ hangi dilleri konuşuyor?Özhan Çetindağ ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özhan Çetindağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özhan Çetindağ tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Özhan Çetindağ hakkında ne düşünüyor?Toplam 39 hasta / danışan, Özhan Çetindağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar