Abdominal Ultrasonografi
Robot Destekli Cerrahi
Splenektomi
Timektomi
tu...
Özhan Hocam'a, kasık fıtığı şüphesiyle muayeneye gittim. Ameliyata karar verdi. Çok başarılı ve konforlu bir ameliyat süreci geçirdim. Özhan Hocam, güler yüzlü, mesleki olarak alanında oldukça bilgili ve deneyimli bir Cerrah. Önemli bir detay, tedavi öncesinde ve sonrasında rahatça ulaşabiliyor ve iletişim kurabiliyorsunuz.
sa...
Hocama kasık fıtığı ameliyatı oldum sağlığıma kavuşturdu şükranlarımı sunuyorum hocama.
e....e
Özhan hocama yaklaşık 1 yıl önce anal füstül amaliyatı oldum hocam füstül kanalı komple aldı hocam güler yüzlü kendinden emin ,hastalıkla alakalı bir sıkıntım kalmadı amaliyat olacak arkadaşlara düşünmeden olmalarını tavsiye ederim...
ha...
12 gün önce doktoruma troid(nodül) ameliyatı oldum. Tek endişem sesimdi. Ama canım doktorum sayesinde(güvencesini verdiği gibi) çok şükür sesime bir zeval gelmedi. Ellerine sağlık..
a....k
26.04.2024 de kasık fıtığı ameliyatı oldum Özhan İNCE hocam mükemmel bir ameliyat gerçekleştirdi. Hastahane personeli çok özenli bir şekilde ilgilendi iyiki varsınız çok rahatladım ne desem az şükranlarımı sunarım sağlığına kavusturdunuz
c.....
Özhan hocam güler yüzlü her türlü bilgiyi en ince detayına kadar anlatıyor hemoroid operasyonu olmuştum beni bu illetten kurtardı Allah binlerce kez razı olsun hiç ağrım olmadı hiç bir problem yaşamadım güvenerek gidebileceğiniz biri boşuna bunca zaman ilaç krem gibi şeylerle uğraşmışım olun kurtulun
b....m
Özhan Beyin yorumlarındaki memnunluk seviyesini gördükten sonra bir de ona görünmeye karar verdim. Yaklaşık 2 haftadır geçmeyen rektal ağrım vardı ve dolaşmadığım hastane kalmamıştı. Artık çaresi olmadığını düşünüyordum da son kez bir de Özhan Beye görünmek istedim. İncelemeyi yapar yapmaz sorunu buldu ve aynı gün içinde de gereken operasyonu gerçekleştirip beni taburcu etti. Sayesinde canımdan can alan ağrımdan kurtuldum.Saygılarımla
Doktoruma internetten arama yapıp yorumlara bakarak ulaştım. Safra kesesi için ulaştım ancak midemde de yıllardır rahatsızlık vardı safra kesesi mide fıtığı ve tüp mide ameliyatının 3ü bir arada oldum. Konuşması yaklaşımı tavrı ile ilk görüşmede gözüm kapalı bu üç ameliyatı bir arada olmama neden oldu. Doktorum ilk konuşmada anlam veremediğim bir güven verdi bana ve resmen gözüm kapalı direk girdim ameliyata. Sayın Özhan İnce'yi herkese şiddetle tavsiye ediyorum 3 ameliyat bir arada bu kadar rahat ve konforlu iyileşme süreci tahmin edemezdim
Özhan Bey'e tavsiye üzerine ulaştım. Obeziteden dolayı başvurdum. Süreç hakkında değerlendirmem çok çok iyi, ekibi olsun Özhan Bey olsun, hepsi elinden gelenin fazlasını yapıyorlar. İlgisine hayran kaldım, ameliyat sonrasındaki diğer aylarda "ben ameliyat yaptım, bitti gitti" demedi hiçbir zaman. 7 ay oldu, hala her türlü ulaşabiliyorum, hala ekibi ile birlikte ellerinden gelenin fazlasını yapıyorlar. Doktorda en beğendiğim özellik saat kaç olursa olsun ulaşabiliyorum. Tabii ki çevreme tavsiye ederim, hatta benden sonra 4 kişiye daha tavsiye ettim.
z.....
Özhan Bey'e eşimin yıllar önce apandisit ameliyatını yapmıştı, aynı zamanda birkaç arkadaşım da Özhan Bey'den tedavi almıştı, o yüzden direkt olarak Özhan Bey'e ulaştım. Fazla kilo şikayetinden dolayı tüp mide ameliyatı için başvurdum. Tedavi sürecinde ilk olarak hastanede kaldığım dönemde hocam çok çok ilgiliydi, çok dikkatliydi. Sonrasında ise her zaman ulaşmak çok kolay oldu, saat fark etmeksizin hep yardımcı oldu, ilgilendi. Yüz yüze olsun, telefonla olsun tedavi sürecim çok başarılı geçti. Özhan Bey çok kibar, işini çok iyi bilen ve çok iyi uygulayan bir cerrah. Aynı zamanda tavrı çok güven verici ve babacan. Ameliyat öncesi ve sonrası hep motive eden birisi, insanın korkularını yenmesinde çok yardımcı oluyor. Bunun dışında çok tecrübeli bir doktor, özellikle obezite cerrahisi alanında. Ben bütün süreçten çok memnunum. Doktorumu sadece obezite cerrahisi alanında değil, genel cerrahi alanında herkese tavsiye ediyorum.
Özhan İnce isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özhan İnce, Genel Cerrahi. Size Özhan İnce tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Abdominal Ultrasonografi, Ağrı Pompası, Apandisit Alınması, Apendektomi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Da Vinci Robotik Cerrahi, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Endoskopik Cerrahi, Endovasküler Embolizasyon.
Özhan İnce adresi nerede?Özhan İnce şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Melikgazi Mah. Sevgi Sok. No: 3 Melikgazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özhan İnce isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özhan İnce online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özhan İnce isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özhan İnce, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Özhan İnce hangi dilleri konuşuyor?Özhan İnce ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özhan İnce isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özhan İnce tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Özhan İnce hakkında ne düşünüyor?Toplam 121 hasta / danışan, Özhan İnce hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özhan İnce hangi sigortaları kabul ediyor?Özhan İnce tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Melikgazi bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Melikgazi bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Melikgazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Melikgazi bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Melikgazi bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Melikgazi bölgesinde Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Genel Cerrahlar
Melikgazi bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Genel Cerrahlar
Melikgazi bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar