Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Abdominal Ultrasonografi

Apandisit Alınması

Apendektomi +29 daha fazla

Apse Insizyonu Ve Drenajı

Ağrı Pompası

Da Vinci Robotik Cerrahi

Kayseri Özel Medical Palace Hastanesi

Opr.Dr. Özhan İnce Kayseri Özel Medical Palace Hastanesi'nde sağlık hizmeti vermektedir.

T
Konum: Kayseri Özel Medical Palace Hastanesi Laparoskopik Fıtık Tedavisi

Özhan Hocam'a, kasık fıtığı şüphesiyle muayeneye gittim. Ameliyata karar verdi. Çok başarılı ve konforlu bir ameliyat süreci geçirdim. Özhan Hocam, güler yüzlü, mesleki olarak alanında oldukça bilgili ve deneyimli bir Cerrah. Önemli bir detay, tedavi öncesinde ve sonrasında rahatça ulaşabiliyor ve iletişim kurabiliyorsunuz.

Konum: Kayseri Özel Medical Palace Hastanesi Laparoskopik Fıtık Tedavisi

Hocama kasık fıtığı ameliyatı oldum sağlığıma kavuşturdu şükranlarımı sunuyorum hocama.

Konum: Kayseri Özel Medical Palace Hastanesi Endoskopik Cerrahi

Özhan hocama yaklaşık 1 yıl önce anal füstül amaliyatı oldum hocam füstül kanalı komple aldı hocam güler yüzlü kendinden emin ,hastalıkla alakalı bir sıkıntım kalmadı amaliyat olacak arkadaşlara düşünmeden olmalarını tavsiye ederim...

Konum: Kayseri Özel Medical Palace Hastanesi Diğer

12 gün önce doktoruma troid(nodül) ameliyatı oldum. Tek endişem sesimdi. Ama canım doktorum sayesinde(güvencesini verdiği gibi) çok şükür sesime bir zeval gelmedi. Ellerine sağlık..

Konum: Kayseri Özel Medical Palace Hastanesi Laparoskopik Fıtık Tedavisi

26.04.2024 de kasık fıtığı ameliyatı oldum Özhan İNCE hocam mükemmel bir ameliyat gerçekleştirdi. Hastahane personeli çok özenli bir şekilde ilgilendi iyiki varsınız çok rahatladım ne desem az şükranlarımı sunarım sağlığına kavusturdunuz

C
Konum: Kayseri Özel Medical Palace Hastanesi Diğer

Özhan hocam güler yüzlü her türlü bilgiyi en ince detayına kadar anlatıyor hemoroid operasyonu olmuştum beni bu illetten kurtardı Allah binlerce kez razı olsun hiç ağrım olmadı hiç bir problem yaşamadım güvenerek gidebileceğiniz biri boşuna bunca zaman ilaç krem gibi şeylerle uğraşmışım olun kurtulun

Konum: Kayseri Özel Medical Palace Hastanesi Apse Insizyonu Ve Drenajı

Özhan Beyin yorumlarındaki memnunluk seviyesini gördükten sonra bir de ona görünmeye karar verdim. Yaklaşık 2 haftadır geçmeyen rektal ağrım vardı ve dolaşmadığım hastane kalmamıştı. Artık çaresi olmadığını düşünüyordum da son kez bir de Özhan Beye görünmek istedim. İncelemeyi yapar yapmaz sorunu buldu ve aynı gün içinde de gereken operasyonu gerçekleştirip beni taburcu etti. Sayesinde canımdan can alan ağrımdan kurtuldum.Saygılarımla

Doktoruma internetten arama yapıp yorumlara bakarak ulaştım. Safra kesesi için ulaştım ancak midemde de yıllardır rahatsızlık vardı safra kesesi mide fıtığı ve tüp mide ameliyatının 3ü bir arada oldum. Konuşması yaklaşımı tavrı ile ilk görüşmede gözüm kapalı bu üç ameliyatı bir arada olmama neden oldu. Doktorum ilk konuşmada anlam veremediğim bir güven verdi bana ve resmen gözüm kapalı direk girdim ameliyata. Sayın Özhan İnce'yi herkese şiddetle tavsiye ediyorum 3 ameliyat bir arada bu kadar rahat ve konforlu iyileşme süreci tahmin edemezdim

Özhan Bey'e tavsiye üzerine ulaştım. Obeziteden dolayı başvurdum. Süreç hakkında değerlendirmem çok çok iyi, ekibi olsun Özhan Bey olsun, hepsi elinden gelenin fazlasını yapıyorlar. İlgisine hayran kaldım, ameliyat sonrasındaki diğer aylarda "ben ameliyat yaptım, bitti gitti" demedi hiçbir zaman. 7 ay oldu, hala her türlü ulaşabiliyorum, hala ekibi ile birlikte ellerinden gelenin fazlasını yapıyorlar. Doktorda en beğendiğim özellik saat kaç olursa olsun ulaşabiliyorum. Tabii ki çevreme tavsiye ederim, hatta benden sonra 4 kişiye daha tavsiye ettim.

Z

Özhan Bey'e eşimin yıllar önce apandisit ameliyatını yapmıştı, aynı zamanda birkaç arkadaşım da Özhan Bey'den tedavi almıştı, o yüzden direkt olarak Özhan Bey'e ulaştım. Fazla kilo şikayetinden dolayı tüp mide ameliyatı için başvurdum. Tedavi sürecinde ilk olarak hastanede kaldığım dönemde hocam çok çok ilgiliydi, çok dikkatliydi. Sonrasında ise her zaman ulaşmak çok kolay oldu, saat fark etmeksizin hep yardımcı oldu, ilgilendi. Yüz yüze olsun, telefonla olsun tedavi sürecim çok başarılı geçti. Özhan Bey çok kibar, işini çok iyi bilen ve çok iyi uygulayan bir cerrah. Aynı zamanda tavrı çok güven verici ve babacan. Ameliyat öncesi ve sonrası hep motive eden birisi, insanın korkularını yenmesinde çok yardımcı oluyor. Bunun dışında çok tecrübeli bir doktor, özellikle obezite cerrahisi alanında. Ben bütün süreçten çok memnunum. Doktorumu sadece obezite cerrahisi alanında değil, genel cerrahi alanında herkese tavsiye ediyorum.