Saygıdeğer meslektaşım ve büyüğüm Özhan hocam bundan 20 yıl evvel rahatsızlığına bir türlü tanı koyulamayan annemin sarkoidoz hastalığının teşhisini yapıp 20 yıl boyunca takip ve tedavisini yakından ilgi ve alaka ile gerçekleştirdi. Başka bir şehre gittiği için irtibatımız kesildi. Bugüne kadar gösterdiği ilgi, alaka nedeniyle tüm ailem adına kendisine teşekkür eder; gittiği yerde hem mesleki, hem de kişisel hayatında başarı ve mutluluklar dilerim.
ve...n
Rahatsızlığım sebebi ile hangi doktora gitti isem antibiyotik verip gönderdi ve rahatsizligim her defasinda nuks etti. Ancak özhan hoca vesilesi ile kalici sifa buldugumu soyleyebilirim. Allah kendisinden razi olsun.
i̇...i
Doktor Özhan Kula, 65 yaş üstü pnömoni teşhisi koyduğu hastasına yatış yapması gerektiği halde yapmadı. Hasta yakınları olarak bizi bu hastalık hakkında bilgilendirmedi. Doktor sadece antibiyotik tedavisi verdiği için biz bu hastalığı küçümsedik ve hastamızı ne olduğunu anlamadan toprağa verdik. Daha fazla söze gerek yok. Sadece her doktorlun her dediğine güvenmeyin başka hekimlerede danışın, kendinizde araştırın ve özellikle okuyun, bilgilenin.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
a ...n
doktorum özhan beyi iyiki tanımışımm branşında tekk benii hayata tekrar bağladıı allahh ondan razıı olsunn iyikii varr herkesedee tavsiyee ediyorumm..
Özhan Kula isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özhan Kula, Göğüs Hastalıkları.
Özhan Kula adresi nerede?Özhan Kula şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bursa Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özhan Kula isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özhan Kula online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özhan Kula isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özhan Kula bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özhan Kula ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özhan Kula hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Özhan Kula hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Bursa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları