Emrah Mahallesi General Tevfik Sağlam Caddesi, Keçiören
Özhan Hocam 3 Eylülde miyom ameliyatımı başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Ameliyat öncesi kendisi muayene ederek bana gerekli açıklamaları yapmış ve aklımda soru işareti birakmamistir. Özellikle rahimi korumaya yönelik açık ameliyat ile 10 cm miyom ile yanında farklı boyutlarda miyomlar çıkarmıştır. Özhan Hoca şefkatli yaklaşımı ve özeniyle gerçekten çok başarılı.
s....k
Özhan bey sol yumurtalığımdan 16cm kadar kisti başarılı bir şekilde aldı yaşımın genç olmasından dolayı olabildiğinde yumurtalıklarıma dokunmamaya çalışmış. kesinlikle tavsiye ettiğim bir doktor sonrasındaki süreçte de kendisi benimle iyi bir şekilde ilgilendi.
Bana çok fazla miyomum olduğunu ve kesinlikle rahmimi aldırmam gerektiğini söylediler. Tamam dünyanın sonu değil ,ama rahmimi aldırmayı hiç istemedim.Gata da hemşire olan ablama ve daha birçok sağlıkçıya danıştım. Özhan Hocanın nasıl iyi bir cerrah olduğunu anlata anlata bitiremediler.Ama az bile anlatmışlar gerçekten ÖZHAN Hocam ın içindem çıkardığı miyomları görünce nasıl ağır bir ameliyatı kolayca atlattığımı anladım.Özhan Hocam a ve Gülhane Hastanesi kadın hastalıkları ve doğum servisindeki herkese çok teşekkür ederim. Hiç düşünmeden kendinizi teslim edebilirsiniz.Siddetle tavsiye ederim.
s....b
Özhan Hocam kanserle yüzleştiğim bir anda karşıma çıkan işinin en iyisi diyebilirim hastaya anlayışı yaklaşımı taktir edilesi ameliyat oldum tedavim halen devam etmekte her kontrolde senin için en iyi olanı yapacağız diyen hocam nekadar teşekkür etsem az
tu....
Rahmimde bulunan myom ameliyatımı başarılı bir şekilde gerçekleştiren Doç. Dr. Özhan Özdemir Hocama çok teşekkür ederim,ayrıca GATA hastanesi hizmetleri de çok iyiydi, bana tahsis edilen oda çok temiz ve ferahtı, emeği geçen herkese çok teşekkürler.
se...5
Özhan bey gerçekten çok iyi bir doktor hic düşünmeden tercih edilmeli kist ameliyatımı yaptı çok memnun kaldim bundan sonrada hep tercihim ve tavsiyelerimde arkadaslarima cevreme sağolsun varolsun.
zi...0
Özhan hoca gördüğüm en iyi doktorlardan. 5 düşükten sonra Özhan hocanın tedavisiyle şükür melegimi kucağıma aldım . Allah razı olsun iyi ki tanimisz. tecrübesi ilgisi ve güler yüzüyle mükemmel
mükemmell bı doktor ömür boyu duacisiyiz
al...0
özhan hoca gerçekten bir çok özelde ve devlet hastanelerinde bulunan hocalardan daha iyi ilgili alakalı ve hasasiyetle yaklaşan espirili bir hoca eşimin hamileliği boyunca bizimle çok ilgilendi kendisine teşekkür ediyorum allah razı olsun.
ha...m
Özhan bey gerçekten isini bilerek severek yapan bi doktor çok ilgili hamileligimde ayrıntılı usg ona yaptırdım bebegimin elini ayagini bütün organları ni tek tek anlattı başka hastanelerde de ayrıntılı usg ye girdim kimse böyle ilgilenmedi teşekkürler özhan hocam
se...a
Özhan Bey muayene olduğumdan beri özele gidebilecek imkanım olmasına rağmen ilgisinden,alakasından dolayı özele gitmek istemedim. Ben sormasam bile gerekli olan herşeyi anlatıyor üstüne mahçup ediyor. Önemlisi hastalarını tanıyor. Bilgisinden ve tecrübesinden şüphe edilmez. Herkese tavsiye ederim.Biz çok memnunuz
Özhan Özdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özhan Özdemir, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Özhan Özdemir adresi nerede?Özhan Özdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emrah Mahallesi General Tevfik Sağlam Caddesi Keçiören
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özhan Özdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özhan Özdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özhan Özdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özhan Özdemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özhan Özdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özhan Özdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Özhan Özdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mamak Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gölbaşı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Muğla Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Polatlı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (6)Keçiören bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları