Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Diğer

28 yaşındayım beynimde büyük bir kitle tespit edildi öneri ile özkan hocayı buldum. Odasına girer girmez bana bir hasta olarwk değil sanki kardeşi kızı gibi yaklaştı.çok riskli olmasına rağmen Çok başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi. Ben allahtan şifa istedim Allah şifayı özlan hocamın elinden gönderdi Allah razı olsun ömrü ve bilgisi ilmi daim olsun inşallah

Konum: başka bir yer Diğer

profesör doktorum özkan bey'e yapmış olduğu başarılı boyun ameliyatı sonucunda şahsına ve ekibine, tedavim sürecinde ilgisine ve verdiği değere çok müteşekkerim. başarılarının devamını dilerim..

Konum: Özel Esencan Hastanesi Omurga sorunu

Annem düşmüş, omurgasında kompersyon kırılma olmuştu (omurga kanalına zararı olmamıştır). Annem geziyor, yalnızca karse kullanıyordu. Doktorumuz karseyi çıkarmayı önerdi. Prof. Dr. Özkan hocamız annemi müayene etti, sağalması için tüm gerekli işlemler barede tavsiyelerini verdi. Çok güleryüzlü, mihriban ve iyi bir insandır. Bizi çok iyi karşıladı, çok ilgiyle yanaştı. Özkan hocamıza derin teşekkürlerimizi iletiyoruz. Canı sağolsun. Omurga ile sorunları olan varsa Özkan hocamızı kesinlikle tavsiye ediyoruz. Muhammed (Bakı, Azerbaycan)

Özkan Bey, Beyin ve Omurilik cerrahisi konusunda belkide Türkiye'nin en yetenekli ve tecrübeli hekimidir. Yapılamayan ameliyatları yapmakla ender hekimde görülen cesarete ve beceriye sahiptir. Kendisine minnettarız..

doktor olarak değerlendirirsek ona şüphe yok ki çok iyi bilgili bi doktor ancak hastaya yaklaşım olarak ben biraz hastaya yüksekten baktığını daha alçakgönüllü olmasını temenni ettiğim doktor