f.....
Başta kendisi ile “benim tüm kanal dolgularımı, diş eti tedavimi yaparak akabinde bembeyaz ve inci gibi sıralı porselen dişlerimi yapması” hususunda anlaştık. Ve dişlerin takılması aşamasına gelindi. Bana yaptığı dişler yamuk ve sarı idi; beğenmediğimi söylememe rağmen “kendisinin natürel diş yaptığını söyleyerek” dişleri bana taktı. Birkaç gün sonra tekrar kendisine giderek ağzımın sağ üst tarafında ağrı olduğunu söylediğimde röntgen çekti. Sağ üstte 1,sağ altta ise 4 adet dişe kanal tedavisi yapılması gerektiğini ve bunun içinde yeni takılan porselenlerin kırılması gerektiğini söyledi. . Bende kendisine baştaki anlaşmamıza göre dişlerimdeki tüm problemleri gidermesi gerektiğini ama bugünkü durumda bunu yapmamış olduğunu anladığımızı belirttim; zaten ayrıca kendisinin yaptığı dişlerin benim istediğim ve anlaştığımız şekilde olmadığını belirttim. Özetle ;memnun kalmadım.
Özkan Çankaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özkan Çankaya, Oral İmplantoloji.
Özkan Çankaya adresi nerede?Özkan Çankaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Nispetiye Caddesi Petrol Sitesi Blok:2 Daire:3 1.Levent İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özkan Çankaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özkan Çankaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özkan Çankaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özkan Çankaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özkan Çankaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özkan Çankaya hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Özkan Çankaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.