Numune Mahallesi Dr.Sadık Ahmet Caddesi No:89, İskenderun, Hatay
Omurga Cerrahisi
Omurga Stabilizasyon (İnstrumentasyon) Ameliyatları
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Op. Dr. Özkan Çeliker adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Özkan Çeliker isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özkan Çeliker, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Özkan Çeliker tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu, Diskektomi, Hidrosefali Şant Uygulaması, Omurga Cerrahisi, Omurga Stabilizasyon (İnstrumentasyon) Ameliyatları, Nöroonkolojik Cerrahi, Disk Protezi Uygulaması, Kraniotomi.
Özkan Çeliker adresi nerede?Özkan Çeliker şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Numune Mahallesi Dr.Sadık Ahmet Caddesi No:89 Hatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özkan Çeliker isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özkan Çeliker online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özkan Çeliker isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özkan Çeliker, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Özkan Çeliker isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özkan Çeliker bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özkan Çeliker ile iletişime geçmenizi öneririz.