Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Acil Diş Çekimi
Özel Tridental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bonding
Çıtçıtlı Protezler
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
me...k
İmplant için gittim gerçekten hocamizin eli çok hafif kendisine ve ekibine çok teşekkür ederim herkese tavsiye ediyorum teşekkürler Tridental ekibi
Daha önce farklı bir doktora kanal tedavisi yaptırmıştım. Dişimde enfeksiyon ve ağrı vardı. Özkan Bey zaten aile doktorumuzdu. Ben de kendisine gittim. Tekrar kanal tedavimi yaptı. Çok memnun kaldım. Steril bir çalışma ortamı var. Oldukça kibar ve yapacağı işlemi tüm detaylarıyla anlatıyor. Başarı oranı, işlem sonrasıyla ilgili de bilgilendiriyor. Arkaşlarıma da her zaman tavsiye ediyorum.
İmplant tedavisi için araştırarak ulaştım Özkan Bey'e. Tedavi sürecim çok güzel geçti. Bu kadar kolay geçebileceğini düşünmemiştim. Eli çok hafif. Antibiyotik bile kullanmama gerek kalmadı. Özkan Bey'in hastalarıyla iletişimi çok güzel. Çok güler yüzlü ve ilgili. Çevremde de her zaman gönül rahatlığı ile önerdiğim bir hekim.
Doktoruma bir tavsiye üzerine gittim. İyi ki gitmişim çok memnunum. Dişlerimde ağrı ve boşluklar vardı dört tane implant yaptı. Benim için bu süreç çok kolay ve ağrısız geçti. Şişme morarma gibi sıkıntılar hiç olmadı. Çalışma hayatımda bir aksama olmadı bu benim için çok önemliydi. Özkan bey son derece sakin, iyi dinleyen, sorunu çok yormadan çözüme kavuşturan bir doktor. Çevremde diş problemi yaşayan bütün dostlarıma ve arkadaşlarıma gönül rahatlığıyla önerdiğim bir doktor ve klinik.
Dişlerimde ağrı vardı. Tavsiye üzerine Özkan Bey'e ulaştım. Yaklaşık 5-6 yıldır doktorum. Kanal tedavisi, diş çekimi yaptı. En son implant yaptırdım. Tedavi süreçlerim sıkıntısız geçti. Hiçbir ağrı sızı yaşamadım. Rahatlıkla kullanıyorum. Normalde çok korkarım diş hekiminden ama Özkan Bey sayesinde bu korkumu yendim. Çok sakin ve eli hafif bir doktor. En önemlisi kendisine çok güveniyorum. Herhangi bir durumda rahatça ulaşabiliyorum. Çocuklarımı da Özkan Bey'e götürüyorum. Çok memnunuz.
Dolgu, diş temizliği ve kaplama yaptırdım Özkan Bey'e. Tavsiye üzerine ulaşmıştım kendisine. Tedavi sürecim çok rahat geçti. Başından sonuna kadar çok ilgiliydi. Kaplama olayından biraz çekiniyordum ama Özkan Bey bana güven verdi. Tüm süreç hakkında detaylı bilgi paylaştı. Şu an rahatlıkla kullanıyorum. Bir şey sormak danışmak istediğimde rahatça ulaşabiliyorum. Çok memnun kaldım.
İmplant ve lamine kaplama için tavsiye üzerine gittim Özkan Bey'e. 6 tane implant ve geri kalan tüm dişlere kaplama yapıldı. Tedavi sürecim çok rahat geçti. Şu an sorunsuz kullanıyorum. Çok memnunum. Özkan Bey'in hastasına yaklaşımı ve ilgisi çok güzel. Ailecek kendisine gidiyoruz ve çok memnunuz. Hastasını detaylı bilgilendiren, alanında başarılı bir hekim.
ö.....
İmplant tedavisi için tavsiye üzerine gittim Özkan Bey'e. Tedavi sürecim sorunsuz geçti. Şu anda da rahatlıkla kullanıyorum. Özkan Bey çok beyefendi, işinde uzman ve tecrübeli bir doktor. Hastasına güven veriyor. Tedavi hakkında detaylı olarak aydınlatıyor. Herhangi bir durumda da ulaşılabilir olması güzel. Genel anlamda çok memnunum.
d.....
Ciddi bir diş ağrısı sebebiyle hem tavsiye üzerine hem de araştırmalarım sonucu gittim Özkan Bey'e. Diş çekimi yapıldı. Sonrasında implant tedavim başladı. Normalde çok zor bir süreç olduğunu duyuyordum. Diş hekimine de tedirgin giden bir insanım. Hiçbir zorluk yaşamadım. Hiç düşündüğüm gibi olmadı. Çok rahat geçti. Son aşamadayız. İmplant üstü kaplamam takılacak. Özkan Bey her şeyden önce bana çok güzel bilgilendirme yaptı. İşlem esnasında da anlık bilgiler vererek tedirginliğimi azalttı. Adım adım tüm detayları iletti. Her zaman telefonla da rahatça ulaşıyorum. Çok memnun kaldım.
ö.....
Eşimin diş ağrısı sebebiyle gittik Özkan Bey'e. Diş çekimi yapıldı. Sonrasında 4 kaplama, 4 implant yapıldı ve üst protez yapıldı. Çok rahat geçti tedavi. Şu an rahatlıkla kullanıyor. Özkan Bey çok temiz bir doktor. Çok titiz çalışıyor. Hastasına yaklaşımı ve ilgisi harika. Allah kendisinden bin kere razı olsun. Çok güzel bir tedavi oldu. Sonuçtan da çok memnunuz.
Özkan Fıratlıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özkan Fıratlıoğlu, Diş Hekimi. Size Özkan Fıratlıoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Zirkonyum Porselen Kronlar, 20'lik Diş Çekimi, Estetik Porselen, Hassas Bağlantılı Protezler, Köprü Uygulaması, Köprü, Overdenture Protezler, Kemik Grefti.
Özkan Fıratlıoğlu adresi nerede?Özkan Fıratlıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Toros Mahallesi 78183. Sokak No:4-2 B Çukurova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özkan Fıratlıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özkan Fıratlıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özkan Fıratlıoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özkan Fıratlıoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Özkan Fıratlıoğlu hangi dilleri konuşuyor?Özkan Fıratlıoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özkan Fıratlıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özkan Fıratlıoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özkan Fıratlıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özkan Fıratlıoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Özkan Fıratlıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özkan Fıratlıoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Özkan Fıratlıoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.