Tıbbi Onkoloji Randevusu
Radyasyon Tedavisi
Tam Kan Sayımı-Hemogram
ze...
Yaaaa Özkan Hocam, Benim canım hocam
2023'de meme kanseri olduğumu öğrendim. Birçok yere kemiklere sıçramıştı.Omurgamı çökertmişti. Kötü durumdaydım ancak Özkan Hocam kemoterapi kullanmadan kanseri bütün vücudumdan atmama vesile oldu. Alınabilecek en az hasarla 10 gün ışın tedavisi ve 1 yıl akıllı ilaç tedavisi gördüm. Nokta atışı tedavi yöntemi bu süreci benim için çok kolaylaştırdı. Şimdi vücudum temiz, sadece yuvayı temizlemek için küçük bir operasyon planlayacağız.Ömrünüz uzun olsun hocam Doktor araştıran bütün hastalara şiddetle tavsiye ederim. Ve acil şifalar dilerim. Korkmayın
c....r
Sakin,rahatlatıcı ve ciddi bir mizacı var.Annemin sonuçlarını dikkatli bir şekilde inceledi.Annem panik bir karakter sakin tavrıyla anneme moral verdi.Biyopsi için kendisi araştırıp yönlendirdi bu özelliği çok hoşumuza gitti.Özkan bey le devam edeceğiz.İnşallah tedavimiz başarıyla sonuçlanır.
se....
Babama akciğer kanseri teşhisi kondu ve beyne metastaz yapmıştı. 22 Nisan 2020' de babam ameliyat oldu. Beyindeki tümör ve ödem için cyberknife uygulaması yapıldı. Özkan Hocamız ile bu aşamadan sonra tanıştık ve uyguladığı ilaç tedavisi ile çok şükür hastalığı atlattık. Kendisine çok teşekkür ederiz.
Hasta
Babamın hastalığında kendisini tanıdık ve bize hep moral verdi çok başarılı ve kıymetli birisi bizim için çünkü babamı iyileştirdi. Çok teşekkür ederiz kendisine başarılarının devamını dileriz.
p.....
babama akciger kanseri3.evre dediler onkoloji hastanesinde gittigimiz doktorlar bize yapılabilecek bir şeyin kalmadığını kemoterapi ile vücut direnci düşer hastanın 8 ay ömrü kaldı asla ameliyat olamaz dediler ama özkan hocamın adını ve başarılarını o kadar duyduk ki bizi bilgisi ile o kadar güzel aydınlattı başarabilecegimizi asla ümitsizliğe kapılmayın dedi her şey den önce babama çok iyi motivasyon ve enerji verdi 3 kür kemoterapiden sonra ameliyat durumuna geldi başardık ameliyatımız çok başarılı geçti özkan hocamın başarısını burada yazarak anlatamam ama tetkikleri çok iyi ve detaylı inceleyen çok iyi bir dinleyici az ve öz konuşan hastalık sürecinde en iyi yol arkadaşlığı yapan işinde çok başarılı bir prof. kendisine ailecek çok şey borçluyuz iyi ki varsınız hocam size çok ama çok teşekkür ederiz...
mu...
Annemin 2006 yılından itibaren yaklaşık 3 defa farklı kanser hastalıklarına yakalandı. En son 2020 de Bursa da gittiğim bir çok doktor annemin çok geç kaldığını, kemoterapi bile cevap vereceğine şaibeli yaklaştı. Çok şükürki Allah karşımıza böyle bir insan çıkardı. 2020 de akciğerine sıçramış over ca kanserini yendik. Şimdide lenfoma ile savaşıyoruz. Aynı abi, baba, amca ne derseniz onu diyebilirsiniz. Allah ondan razı olsun. O kadar ilgiliki sanki kendi annesi gibi ilgilenen bir insan ben görmedim. Rabbim sayısını arttırsın. Böyle bir insan bu kadar işinin ehli ve ne yaptığını bilen. Vakit zaman demeden ilgilenen böyle bir insan yok. Biz ailecek ona çok şey borçluyuz. Nolur böyle insanlara sahip çıkalım.
h....
Anneme sağ memede invaziv duktal karsinoma teşhisi konulduğunda yaşadığımız korkuyu tarif edemiyorum. Fakat Özkan Hocam bu süreçte bize adeta yol arkadaşlığı etti. Bilgisiyle, ilgisiyle annemin daima yanında oldu. Duayen bir tıp doktoru, daha da mühimi çok kıymetli bir insan. Hakkınız ödenmez, daima dualarımızda olacaksınız hocam.
fı...
Özkan bey. Az konuşur ama gerçekten tetkikleri çok detaylı inceler. Annemin patoloji ve pet sonuçlarını göstermek için kendisine başvurduk bize tam yarım saat ayırdı. Hastalığımız ile ilgili tedavi yönetemlerinde herhangi bi guncelleme olup olmadığını görmek için açıp gerekli sitelere başvurdu. Bütün tahlilleri en ince ayrıntısina kadar inceleyip not aldı. Daha sonra tahlillerin yapıldığı diğer hastanedeki doktorları arayıp bizzat görüştü. Fikir danışmak için bizzat kendisi gidip bir diğer meslektaşı ile fikir alışverişi yaptı. Kısacası gerçekten hastaya önem veriyor. Iş olsun diye göz atmıyor. Profesörüm deyip görüş almamazlik yapmıyor. Kendisinine bu kaliteli davranışlarından ve tavrından dolayı teşekkür ederiz.
k....l
Özkan hocamıza Mayıs 2017 de 4 ncü evrede tespit edilen rahimağzı kanseri ve metaztası nedeniyle kemoterapi tedavisi için gidiyorum.Muayenedeki ilgisi,gülen yüzü ve hastalığım hakkında verdiği bilgilerden dolayı çok memnunum.Hastalığımız moral ve güven isteyen bir hastalık o da Özkan hocamda var.Başarılarının devamını diliyorum.
ne...t
Babam 3 yıldır Acıbademde kanser tedavisi görmekte.Özkan hocam buradam ayrılan hocamızın yerine geldi.Onunla yaptığımız görüşme sonrasında yolumuza onunla devam etmeye karar verdik.Sayın hocamın ilgisinden, güler yüzlü karşılamasından, moral verici konuşmalarından.en uygun tedavi yöntemi için çabasından , her daim gerekli açıkşamaları anlayacağımız şekilde izah etmesinden son derece memnunuz.Kendisine çok teşekkür ederiz.
Özkan Kanat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özkan Kanat, Tıbbi Onkoloji. Size Özkan Kanat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Randevu, Tıbbi Onkoloji Randevusu, Akciğer Biyopsisi, Akciğer Ve Plevra Biyopsisi, Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu, Kemoterapi, Kolon Kanseri Görüntüleme, Periferik Kan Stem Hücre Transplantasyonu, Radyasyon Tedavisi.
Özkan Kanat adresi nerede?Özkan Kanat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- F.S.M Bulvarı Sümer Sok.No:1 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özkan Kanat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özkan Kanat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özkan Kanat isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özkan Kanat, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Özkan Kanat hangi dilleri konuşuyor?Özkan Kanat ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özkan Kanat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özkan Kanat tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Özkan Kanat hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta / danışan, Özkan Kanat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Onkologlar
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Onkologlar