İstanbul,Hatay ve Diyabakırda çeşitli kliniklerde çalıştım.
Şu anda kendi özel kliniğimde hastalarıma hizmet sunmaktayım.
Urfa yolu 507.Sokak Online Plaza 4. Kat No:13, Kayapınar, Diyarbakır
Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Diş Beyazlatma
Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri
me...t
Son 1,5 yıldır farklı dönemlerde kanal tedavileri ve tüm dişlerim için zirkonyum yaptırdım. Öncelikle kesinlikle işinin ehli bir diş hekimi. Hastaya yaklaşımı , hastanın stresini olabildiğince alması, güler yüzü, klinikteki tüm çalışanların özenli ve güler yüzlü davranması, işlemin her anında işleme dair açıklayıcı bilgiler vermesi hastayı çok rahatlatıyor. Çok kez gittim, ağrı hissetmemeniz için elinden gelen her şeyi yapıyor; hissettiğiniz anda ise durup bir daha hissetmemeniz için ek işlemler yapıyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Rahatlıkla başvurabilirsiniz.
Dolgu tedavisi oldum. Doktor bey son derece titiz ve işinin ehli. Tedavi sırasında ve sonrasında hiç ağrım olmadı. Muayenehanesi çok temiz ve kendisi yapacagi islemin ayrintilarini açıklamaya üşenmeyen ilgili bir doktor.
m....ç
Kanal tedavisi, zirkonyum kaplama ve protez yaptırdım kendisine. Babamın tavsiyesi ile gitmiştim ve çok memnun kaldım. Kendisinden de, yaptığı işlerden de memnunum. Oldukça güleryüzlü hastasına karşı ve sevilen bir hekim.
h....ç
Çok ilgili bir doktor kendisi, hastasının iyiliği için elinden gelen her şeyi yapıyor. Aldığım tavsiye ile gitmiştim kendisine. Kanal tedavi ve porselen diş yaptırdım kendisine. Ben de gidecek olanlara tavsiye ederim.
m....g
Hastasına karşı güleryüzlü, mütevazi ve ilgili bir hekim, memnun kaldım kendisinden. Kırık dişlerim vardı, onun için gitmiştim. Dolgu, kanal tedavi ve kırık dişlerim için tedavi aldım. Epey uğraştı bunlar için. Birkaç tedavim daha var şimdi, onlar için devam edeceğim. Sosyal medyada görmüştüm kendisini, güven duyduğum için tercih ettim. Gidecek olanlara da tavsiye ederim.
h....ö
Oldukça memnun kaldım kendisinden. Gerek kullandığı malzemeler, gerek ekipmanı, hastasına ilgisi ve alakası, takibi çok güzeldi. Dişlerimin ayrık olması şikayeti ile gitmiştim kendisine, internetten araştırarak ulaşmıştım. Kompozit dolgu yapıldı ve çok memnun kaldım. 2-3 arkadaşım da gitti benim tavsiyem ile.
y....b
Çok başarılı bir diş hekimi, ben çok memnun kaldım tedavimden. Herkese de öneririm, ben de tavsiye ile gitmiştim. Benim hem diş taşlarım vardı,onları temizledi.Hem de yıllar önce başka bir yerde ortodontik tedavi almıştım ama ufak bozulmalar olmuştu,onlar için tedavi aldım. Tekrar bir tel tedavisi kullanmadan, 2-3 haftada bir değişen plaklar ile ufak çarpıklıklar düzeldi ve çok memnun kaldım.
p....a
Gerçekten memnun kaldım Özkan Bey'den, çok ilgili, güleryüzlü. Çocuklarımı da götürdüm kendisine. İlk gittiğimizde korkuyorlardı ama gülerek çıktılar yanından. Birkaç etapta tamamlandı tedavimiz, sonraki seanslara isteyerek gittiler. Çocuklarımın çürükleri nedeniyle diş çekimleri oldu, ben de dolgu tedavisi aldım. Tavsiye üzerine gitmiştim, memnun kalınca ben de tavsiye ettim.
h....ç
Çok memnun kaldım kendisinden, işinde titizlikle çalışıyor. Dişlerimdeki boşluk nedeniyle gitmiştim kendisine, aldığım tavsiye ile ulaşmıştım. Dişler arasındaki boşluklar dolduruldu ve işlemden memnun kaldım. Tedavi süresince de bilgilendirildim. Herkese de tavsiye ederim .
nu....
Son 1 yıldır çeşitli yerlerde yaptığım başarısız dolgulardan sonra Özkan Bey'e uğradım gerçekten çok çok memnun kaldım bundan sonra da uğramaya devam edeceğim elinize sağlık başarılar dilerim hocam
Özkan Karabat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özkan Karabat, Diş Hekimi. Size Özkan Karabat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Diş Beyazlatma, Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri, 20'lik Diş Çekimi.
Özkan Karabat adresi nerede?Özkan Karabat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Urfa yolu 507.Sokak Online Plaza 4. Kat No:13 Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özkan Karabat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özkan Karabat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özkan Karabat isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özkan Karabat, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Özkan Karabat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özkan Karabat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özkan Karabat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özkan Karabat hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Özkan Karabat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.